Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 27 тема

• 80 655
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, не знам дали това е точната тема,ако не е ,съжалявам..
Имам желанието да си сложа хиалуронова  киселина в устните,но не знам къде наистина предлагат почти навсякъде,но не искам маймунско дупе,нито някоя некачествена ампула, моля за мнения? 😊

# 331
  • Пловдив
Освен hydrafacial други процедури само за хидратация можете ли да препоръчате?
И в Пловдив в кой салон е най-удачно да си я направя?

Аз съм хвърлила око на ето това местенце...макар, че съм си купила 100 апарата за поддръжка в домашни условия..бих посетила салона.
https://vivianderma.com/#proceduri
Имат и процедура за околоочен контур, което е моята мания в момента.

Процедурите изглеждат интересно, но според мен са далече от Хидрафейшъл и Интрасютикъл. По - скоро леки козметични процедури, предлагани от повечето козметици.
Правя редовно хидрафейшъл, много харесвам процедурата, само цената ме спира да я правя още по-често. Кожата ми е смесен тип, с лунички, лесно се дехидратира, реактивна но бързо се успокоява след това. Използвам целогодишно фактор 50, защото от слънцето ми излизат петна. Следствие на крема, кожата бързо се замърсява и повяхва, само Хидрафейшъл ми помага да я съживя. Търсила съм алтернативи (от финансова гледна точка), не съм намерила. Гледам да правя процедурата веднъж месечно. Правила съм на две места - студио Донита - не съм доволна, Дермавист - доволна, само цената ми е малко висока, но докато не намеря алтернатива, ще ходя там.
Пробвах и процедура Пърк за около очите, допадна ми.

# 332
Пърк - тази процедура има ли я в Дермавист?
Относно въпроса за устните- има доста изписани мнения назад в темата, но за да не получиш нежелан ефект - иди при дерматолог с повече години опит, като съвета ми е първото слагане винаги да е минимума, просто за да няма шок след това, докато се възприемеш. И ако нямаш изявен дефект в горната устна, почни с долната. Примерно 0.25 в долната е добър старт.. така ще тестваш филъра, медика и себе си. Аз съм с Теосиал, много доволна.

# 333
В дермавист предлагат неоперативна блефаропластика...ти да видиш..mamaden, тази клиника въобще не я бих разглеждала и услугите, благодаря за препоръката

# 334
  • в 1001-та нощ
...
Остава ми само Skinline и Михайлов като по-евтин вариант. Той как е със синините? @Алена, ти беше споменала, че ходиш при него - с каква кожа си и прави ли ти синини при поставяне на мезо/ботокс?

Не ми се е случвало, но ако той прецени, че моментът не е подходящ - ме е връщал. Например, наскоро имах записан час в събота сутринта. Нямах конкретна идея  какво ще правим, по-скоро да обсъдим - и евентуално ботокс, мезо. Умишлено исках да е в неработен ден - да съм наспана, починала, без грим ... Е, събудих се с адско главоболие - при условие, че глава ме боли 3 пъти в годината. На всичкото отгоре имах няколко пъпчици, от едно почистващо олио...  Отидох, все пак - час имам, не посмях да пия аналгин ...Той още, като ме видя ... каза, че в този ми вид - няма да правим нищо. И заради раничките от пъпчиците, които са вход за инфекции, и заради "отоците". Спроед него при спането е бил притиснат нерв, затова съм се събудила с адското главоболие, показа ми лек оток на тази страна, на която съм спала. Каза, че не съм във вид подходящ за работа. Но пък обсъдихме какво е неговото виждане и препоръки за действие, и планирахме стъпките.

Кожата е ми е много тънка, и според Михайлов, и според Ванеска - лицето ми е голямо предизвикателство - и заради тънката кожа и заради релефите. Михайлов винаги е бил много внимателен , след негова работа не съм имала отоци, синини. Случвало се е няколко дни след работа с канюла - да има бледо жълто-зелено оцветяване в работната област  - цветът е близък до телесния, но малко по-различен. Когато Ванеска ми поставя филъра под очите - каза, че вероятно ще посинея, защото кожата ми беше раздразнена от един крем с ретиноид. И по-рано съм споделяла тук - посиняването зависи и от кожата, не само от работата на лекаря.

# 335
  • Отвъд алеята зад шкафа
Някой пробвал ли е Радиочестотен лифтинг Exilis? Препоръчаха ми го като много ефективен?

# 336
  • в 1001-та нощ
Аз. Ефективен за какво? На коя област?

# 337
  • Отвъд алеята зад шкафа

За лице говоря.

# 338
  • Пловдив
Пърк - тази процедура има ли я в Дермавист?

Да, аз я правих там, хареса ми ефекта. По отношение на неоперативна блефаропластика, говорих с една от докторките там, видя ме, каза, че клепачът добре ще се повлияе при мен. Препоръча  две процедури...Аз обаче все повече обмислям оперативна интервенция, сякаш ми се иска да реша радикално въпроса с падналият клепач.

# 339
Здравейте, интересува ме дали някоя от вас е ползвала услугите на Estethica Hospital Istanbul и с какви впечатления е останала? Искам да се подложа на операция за поставяне на гръдни импланти и затова се интересувам от мнения.

# 340
А аз искам да питам за мезотерапия - подходяща ли е за хора с тънка, бяла прозрачна кожа и какви странични ефекти могат да се очакват? Добра идея ли е да се опита с нея, а чак след това ботокс?
Моята кожа е такава. Мезотерапии се правят с различни продукти за различни проблеми. Аз съм правила главно за хидратация, тъй като кожата ми е и суха. Не съм имала странични ефекти. Мезотерапията не замества ботокса.

Може ли да предозираш с мезотерапия? Как избираш подходящата? От каква възраст се почва с ботокса, по-точно в какъв момент от образуването на бръчките?

# 341
...
Остава ми само Skinline и Михайлов като по-евтин вариант. Той как е със синините? @Алена, ти беше споменала, че ходиш при него - с каква кожа си и прави ли ти синини при поставяне на мезо/ботокс?

Не ми се е случвало, но ако той прецени, че моментът не е подходящ - ме е връщал. Например, наскоро имах записан час в събота сутринта. Нямах конкретна идея  какво ще правим, по-скоро да обсъдим - и евентуално ботокс, мезо. Умишлено исках да е в неработен ден - да съм наспана, починала, без грим ... Е, събудих се с адско главоболие - при условие, че глава ме боли 3 пъти в годината. На всичкото отгоре имах няколко пъпчици, от едно почистващо олио...  Отидох, все пак - час имам, не посмях да пия аналгин ...Той още, като ме видя ... каза, че в този ми вид - няма да правим нищо. И заради раничките от пъпчиците, които са вход за инфекции, и заради "отоците". Спроед него при спането е бил притиснат нерв, затова съм се събудила с адското главоболие, показа ми лек оток на тази страна, на която съм спала. Каза, че не съм във вид подходящ за работа. Но пък обсъдихме какво е неговото виждане и препоръки за действие, и планирахме стъпките.

Кожата е ми е много тънка, и според Михайлов, и според Ванеска - лицето ми е голямо предизвикателство - и заради тънката кожа и заради релефите. Михайлов винаги е бил много внимателен , след негова работа не съм имала отоци, синини. Случвало се е няколко дни след работа с канюла - да има бледо жълто-зелено оцветяване в работната област  - цветът е близък до телесния, но малко по-различен. Когато Ванеска ми поставя филъра под очите - каза, че вероятно ще посинея, защото кожата ми беше раздразнена от един крем с ретиноид. И по-рано съм споделяла тук - посиняването зависи и от кожата, не само от работата на лекаря.

Благодаря! Значи ще му се доверя.

# 342
  • София
Момичета, мнения за Velashape 3. За стягане на бедра, ръце....

# 343
  • в 1001-та нощ

За лице говоря.

Ами чудеса не прави, ако се очаква wow ефект - по-скоро не. Освежава - аз правих 4 процедури по една седмично. Казаха ефект - след четвъртата - и имаше. Казаха, че се задържа 30-40 дни, и  след това веднъж на 30-40 дни по една поддържаща процедура. Действително - след около месец - имаше нужда от подновяване.

Не зная какви са ти очакванията и потребностите. Не тръгвай с голямата кошница.

# 344
  • Отвъд алеята зад шкафа
Досега не съм правила никакви процедури. Имам нужда от избистряне и освежаване на кожата.

Общи условия

Активация на акаунт