Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 27 тема

• 80 669
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Аз също съм се замислила за конци. Прочетох в темата , че поставяте Д-р Валянова на първо място ,  като най - добър специалист по поставянето им. При нея също ли се чака толкова ? И като цяло такава ли е политиката на Hill clinic, да се записват над максималния брой хора ?
Чаках 3 седмици за първоначален прегед при Валянова.Беше точна - взе ме на часа.Отдели ми достатъчно време и ми обясни всичко.Нямам никакви забележки.

Благодаря !

# 316
А аз искам да питам за мезотерапия - подходяща ли е за хора с тънка, бяла прозрачна кожа и какви странични ефекти могат да се очакват? Добра идея ли е да се опита с нея, а чак след това ботокс?
Моята кожа е такава и поради това имам неравен тен. С мезотерапията тенът ми се изравни,тоест - страхотна е за такива кожи.
Единствено,ако лекарят е некадърен, може да те насини. Аз заради това се страхувам да сменя моя и да отида на място с по-ниски цени за мезотерапия (иначе за сериозни процедури като филър под очи и бузи не го сменям за нищо на света).

Аз пак да попитам за отзиви за Olimpia Clinic?

# 317
Това анатемосване на ботокса, че видите ли, ще остана БЕЗ емоции на лицето си, е слабо казано несериозно. Особено от човек, който смята да се грижи за красотата си. Ми прочетете в нета, вижте ваши познати как изглеждат. Никой вече не слага ботокс до вкаменяване на изражението. Продуктът е мн по– разреден отколкото в миналото, докторите са много по-обучени.
Избягването на ботокса е неоправдано. Той върши чудеса в горната част на лицето, когато е необходимо и когато се слага с  мярка и от професионалист. Какво, направо оперативни техники ли да се правят, които са наистина рискови....Astonished
Гледам достатъчно често Вили Асенова как чете спорта. За мен е плашещо. Има и др. алтернативи на ботокса, които са неоперативни.
Според мен за горна част на лицето и за бръчките тип пачи крак около очите ботоксът е най-доброто. Много си бърчех челото и започнах да правя там бръчки още към 35-36 г., откогато започнах да слагам ботокс. Напълно изглади всичко и някак дори и да му мине действието, загубваш навика да си бърчиш челото. Не оставаш без мимика. Освен това - никаква болка, никакви отоци, хематоми и прочие от ботокса. Слагаш и се връщаш в офиса. Не знам коя му е алтернативата за горната част на лицето, защото ако човек има много жива мимика, от която прави бръчки в тази част, мезотерапии и филъри не биха помогнали.

# 318
А аз искам да питам за мезотерапия - подходяща ли е за хора с тънка, бяла прозрачна кожа и какви странични ефекти могат да се очакват? Добра идея ли е да се опита с нея, а чак след това ботокс?
Моята кожа е такава. Мезотерапии се правят с различни продукти за различни проблеми. Аз съм правила главно за хидратация, тъй като кожата ми е и суха. Не съм имала странични ефекти. Мезотерапията не замества ботокса.

# 319
Правих  hidrafacial, след самата процедура кожата на лицето е много мека, нежна, има сочен вид, но до там. След няколко часа този ефект отмина. Но пък ако имаш черни точки или някаква нужда от почистване и хидратация казват, че е подходяща процедура, аз нямах явно такава нужда. След процедурата /може чи след 3 -4 дни/ направих мезотерапия, от която съм страшно доволна, скоро пак ще правя вече 4ти път правя я през 3-4 седмици.
zigizagi, мезотерапията и ботокса са за различни зони, доколкото разбирам и от темата и това, което съм чела.
Правила съм ботокс на чело, гневна и околоочен, а мезотерапия на останалата част от лицето.
При мен правят 25-30 убождания, кожата ми е нормална , не е нито много тънка нито пък дебела. Не обезболявам лицето за мезотерапия.
Освен hydrafacial други процедури само за хидратация можете ли да препоръчате?
И в Пловдив в кой салон е най-удачно да си я направя?

# 320
KPP, правих две мезотерапии Juviderm hydra в Олимпия.
Това, което не ми хареса е, че по време на процедурата на мястото на убождането се появяват едни папули - все едно цялото лице е нахапано от комари и се задържат поне седмица - до десетина дни.
Дори тук бях писала дали това е специфика на поставяне на продукта или техниката на лекаря е такава, но така и не разбрах и не отидох за трета.

# 321
Единствено,ако лекарят е некадърен, може да те насини. Аз заради това се страхувам да сменя моя и да отида на място с по-ниски цени за мезотерапия (иначе за сериозни процедури като филър под очи и бузи не го сменям за нищо на света).
Не мисля, че насиняването зависи от кьдарноста на лекаря. При толкова много обождания, според мен е сьвсем нормално някога да се сесегне някой крьвоносен сьд. Ходя при една и сьща лекарка за мезо и , случвало се е много пьти да ниямам нито една синина, но се е случвало и да имам, и на мен не ми се струва толкова страшно

# 322
Опс, сега виждам, че горният пост не е бил към мен, но все пак се дообясних Flushed

Да, това е ясно. И при мен при предишни мезотерапии е било така.
Но в случая с Juviderm hydra не става дума за насиняване, а за начин на поставяне на продукта - т.е - не се инжектира дълбоко, а се инжектира така, че да се получи пъпчица (не синина, а точно като ухапано от комар) с диаметър около 0,5 см. И така цялото лице става в множество пъпки, защото техниката е такава, а не от кадърността на лекаря.
Но това, което не разбрах е дали този продукт изисква такава техника или пък лекарят така работи.

# 323
Аз пък досега си мислех, че Volite е филър за МД кодове, пък то било мезо.

# 324
В Пловдив не бих могла да препоръчам, защото не съм правила там, далеч съм от Пловдив и София.
При мен също се образуваха следи от убождането, и 2-3 синини но аз си посинявам и вече не ми прави впечатление, мазах с лиотон и крем за спукани вени, казва се ХЕПАРОИД лечива.

# 325
  • в 1001-та нощ
...

За хидратация по-добре intraceuticals.

Опс, сега виждам, че горният пост не е бил към мен, но все пак се дообясних Flushed

Да, това е ясно. И при мен при предишни мезотерапии е било така.
Но в случая с Juviderm hydra не става дума за насиняване, а за начин на поставяне на продукта - т.е - не се инжектира дълбоко, а се инжектира така, че да се получи пъпчица (не синина, а точно като ухапано от комар) с диаметър около 0,5 см. И така цялото лице става в множество пъпки, защото техниката е такава, а не от кадърността на лекаря.
Но това, което не разбрах е дали този продукт изисква такава техника или пък лекарят така работи.

По-скоро лекарят така работи. Вероятно вместо повече убождания с по-малко продукт, прави по-малко убождания с повече продукт на всяко.

Аз пък досега си мислех, че Volite е филър за МД кодове, пък то било мезо.

Повечето продукти могат да се прилагат по повече от един начин.

# 326
KPP, правих две мезотерапии Juviderm hydra в Олимпия.
Това, което не ми хареса е, че по време на процедурата на мястото на убождането се появяват едни папули - все едно цялото лице е нахапано от комари и се задържат поне седмица - до десетина дни.
Дори тук бях писала дали това е специфика на поставяне на продукта или техниката на лекаря е такава, но така и не разбрах и не отидох за трета.

Ооо, благодаря че ми каза, за нищо на света няма да отида. Едва ли продукта изисква такава техника, по-скоро е от работата/некадърността на лекаря.
И да, за мен това да ти направят синини, хематоми, образувания под формата на пъпки е некадърност, защото лекарят не е овладял добре техниката.

Остава ми само Skinline и Михайлов като по-евтин вариант. Той как е със синините? @Алена, ти беше споменала, че ходиш при него - с каква кожа си и прави ли ти синини при поставяне на мезо/ботокс?

# 327

Аз съм хвърлила око на ето това местенце...макар, че съм си купила 100 апарата за поддръжка в домашни условия..бих посетила салона.
https://vivianderma.com/#proceduri
Имат и процедура за околоочен контур, което е моята мания в момента.

# 328

Аз съм хвърлила око на ето това местенце...макар, че съм си купила 100 апарата за поддръжка в домашни условия..бих посетила салона.
https://vivianderma.com/#proceduri
Имат и процедура за околоочен контур, което е моята мания в момента.
Разкажи за тази процедура с околоочния контур?

# 329
Копирам от сайта, не съм го пробвала това обаче. Препоръчват 6 терапии за 3 месеца - по 2 на месец.

Терапия, подходяща за всеки тип кожа, специално при загуба на еластичност, тъмни кръгове и бръчки в околоочната зона. Терапията  използва специална система за по-добро проникване на активните съставки, директно в кожните клетки, без да предизвиква дразнене в деликатната околоочна зона. Серумът съдържа екстракти от драконов плод и саскатун бери, а за още по-мощна клетъчна регенерация - хидрокиселини и витамин А. Всичко това ревитализира и озарява окоочната зона, стимулира производството на колаген и увеличава нивата на хиалуронова киселина в кожата. Терапията е подходяща след химичен или карбонов пилинг, като за оптимални резултати се препоръчва курс от 6 терапии през 10-15 дни.
Времетраене на процедурата: 60мин

Общи условия

Активация на акаунт