Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 27 тема

• 80 586
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Ами за над 40 е де. Каква липосукция на 25? Освен това, както казах : ако е пробвано всичко друго и не става , то тогава липосукция. Всеки си има глава на раменете. Това не е метод за отслабване!
В моя случай, това е едно от най - добрите      решения, които съм взимала. Други неща по себе си не съм правила, но скоро може да се допитам до вас, че чукнах 40 и май се появяват бръчици вече. До скоро и крем не слагах по лицето,луда работа...

# 466
За пръв път го чувам това. Слагам ботокс от години и никога не съм спазвала такова правило да не спортувам цяла седмица. Това не е операция, все пак. Добре е да се сложи по-рано през деня, понеже имаше няколко часа, в които съветват да не си лягаш. Иначе никога не са ми казвали, че не трябва да се спортува след ботокс.

Знаете ли, не е нормално да чувате това едва сега... Междувременно ми поставиха ботокса, коментирах въпроса с дерматоложката и тя ми каза, че по протокол след поставяне на ботокс не се тренира една седмица, особено ако тренировките са интензивни. Оказва се, че дори това, което нейна служителка ме посъветва по телефона, когато се обадих да се консултирам, не е било съвсем точно. Това обяснява защо в сайтовете на американските клиники това предупреждение се среща винаги - нали там се съдят за щяло и нещяло, та всеки трябва да си е измил ръцете. Тук аргументът /и за това, и за много други неща/: "Правя това от години, никога не е имало проблем". Трябва обаче да си имаме едно наум.
Докторката ме посъветва да почивам поне три дни, особено при първо поставяне. Така ще направя. Поставиха ми ботокса в петък надвечер, почивам уикенда и понеделник и във вторник рано сутринта съм в залата. И да видим Blush

# 467
  • Варна
Аз също в деня на поставяне на ботокс и на следващия ден не ходя на фитнес. Не помня дали лекар ми го е казвал като предписание, но така правя. Аз всичко бързо разграждам - било то филъри или ботокс и винаги много внимавам и стриктно уж се пазя, пия много вода след филър и т.н.
Някой правил ли си е изследване кръвно, чрез което се установява дали организма бързо разражда филърите? Мисля че се казва нещо от типа на хиларонендоза ( не съм убедена че го пиша правилно), но нещо такова звучеше. Лекаря ми предложи да се изследвам, защото няма логика толкова бързо да разграждам всичко което поставяме, независимо от марката.

# 468
  • в 1001-та нощ
Вероятно някакво изследване за ензима хиалуронидаза, който действа в посока разграждане на ХК.

# 469
Дами , отново ще попитам, за стягане кожата в горната частна ръцете.  Благодаря на Binokal , за съвета за радиочестотен лифтинг. И все пак, апаратите са различни , както и цените...Моля, кажете кой апарат , би бил най-ефективен. Ако е нужно, с цел избягване на реклама, пишете на личния. На различните места , наименованието на процедурата е различно и навсякъде се твърди, че е най-ефикасно.
 Предварително , благодаря !

# 470
  • София
Аз ще се радвам и на информация за Бодитайт. 🎉🎉🎉

# 471
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте. Има ли някой с отзиви за Derma Act?

# 472
Какво по- точно Ви интересува, като процедура? Аз за сега мога да коментирам само за ботокс.

# 473
  • Отвъд алеята зад шкафа
Какво по- точно Ви интересува, като процедура? Аз за сега мога да коментирам само за ботокс.
Дали сте доволна от лекарят, клиниката, ще отидете ли отново там?

# 474
  • София
Аз бях при др.Трендафилова за устни и ботокс чело преди 2 години и бях доволна. Peace

# 475
Бях при Каляшева за консултация и съм във възторг колко е мила и честна. Първо ме разпита за какво отивам, после ме прегледа и обясни всичко подобно. Каза, че освен ботокс в челото за повдигане на вежди, и неоперативна блефаропластика следващата зима, няма какво друго да ми препоръча, защото кожата ми е много хубава и чиста. Питах за мезоконци - в никакъв случай. Мезотерапия - не, може би малко скин бустер, но това било само, за да ми предложи нещо, не че имало нужда. Направо не знам едно и също лице ли гледахме! Аз си намирам сто кусура!

# 476
  • Sofia
И на мен Каляшева се въздържа да ми препоръча много процедури. Ходила съм при нея за ботокс и я попитах друго какво би препоръчала. Каза само евентуално мезотерапия за свежест.

Момичета, един страничен въпрос,  правили ли сте ЯМР(в случая на тазобедрени стави) след поставяне на филър в лицето? Разбира се ще попитам и лекарите

# 477
А коя е по-леката процедура - мезотерапия или скин бустер от гледна точка на травмиране на лицето и ефект?

# 478
Здравейте, в петък ми предстои поставяне на конци Aptos,някой запознат да ми каже колко време след процедурата мога да  започна отново да тренирам в залата.?

# 479
Аз бях при Трендафилова. Много е готина. Обяснява доста подробно, къде и колко ботокс ще ми сложи. Определено ще ги посетя отново.

Общи условия

Активация на акаунт