Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 27 тема

• 80 692
  • 736
  •   1
Отговори
# 480

Момичета, един страничен въпрос,  правили ли сте ЯМР(в случая на тазобедрени стави) след поставяне на филър в лицето? Разбира се ще попитам и лекарите
Аз съм правила ЯМР на глава след филър, нямаше проблем.

# 481
  • Плевен
Да споделя моите препоръки за доктор Лекова, при която поддържам лицето си от 5 години. Изключително съм доволна от качеството на работа, виждането за естетика и вниманието, с което ме обгрижва. До момента ми е инжектирала само филъри. Ботокс за сега не ми е поставян. Някой беше питал за торбички и хлътване под очите - коригира ги с филъри, като не изчезват, но доста се подобрява положението...

# 482
  • ВАРНА
Ако се провежда лечение с Цитросепт ( екстракт от Грейпфрут) има ли противипоказания да се слага ботокс ? Понеже на доста други лекарства влияе ... Колко трябва да се изчака евентуално и някакви други храни/лекарства влияят ли ?

# 483
Здравейте! Преди седмица си сложих филър в устните, но на горната ми устна се образуваха бели точици.Звъннах на лекарката, обясних й, каза да не се притеснявам най-вероятно са мастните жлези, но ще ме види най-рано в петък. При някоя от вас имало ли е такава реакция, да се притеснявам ли, или да си чакам прегледа спокойно?

# 484
Здравейте, аз вчера бях на мезотерапия за органичен силиции. Беше с пистолет и ми направи множество убождания. Днес нямам отток, и кожата ми изглежда доста по-добре.

Някой правил ли е такава мезотерапия?

# 485
  • София
Здравейте! Преди седмица си сложих филър в устните, но на горната ми устна се образуваха бели точици.Звъннах на лекарката, обясних й, каза да не се притеснявам най-вероятно са мастните жлези, но ще ме види най-рано в петък. При някоя от вас имало ли е такава реакция, да се притеснявам ли, или да си чакам прегледа спокойно?
Здравей!От 4 години слагам филъри в устните и винаги си имам едни мн.мн. малки бели точици на горната устна.

# 486
Аз утре ще слагам ХК в устни с пен и ще пиша отзиви.

# 487
Даяна, а преди да си сложиш имала ли си точици - не ми пречат, не ме болят, но ги забелязах и ми е чудно защо се получи така?

# 488
здравейте, при тези контролни прегледи какво се прави защото се оказва, че след като ми сложат филър няма да мога да ида на контролен 3 седмици и се чудя да поемам ли такъв риск.Има ли изобщо риск?

# 489
  • София
Даяна, а преди да си сложиш имала ли си точици - не ми пречат, не ме болят, но ги забелязах и ми е чудно защо се получи така?
Преди не съм ги имала.

# 490
  • София
Здравейте,
На моя приятелка, която е със силикон в гърдите, сложен 2012 год подмускулно, се е получило някакво изместване от известно време. Притеснена е да не би да има някакъв проблем с импланта. В момента спазва хранителен режим и се чуди може ли да е от отслабване. Странното е, че се е качил нагоре и се усеща, а не е увиснал надолу. Напоследък каза, че спи много по корем, дали това би  се отразило на имплантите след толкова години ? Ще съм благодарна, ако някой с опит сподели мнение Simple Smile

# 491
Здравейте, в петък ми предстои поставяне на конци Aptos,някой запознат да ми каже колко време след процедурата мога да  започна отново да тренирам в залата.?
  Здравейте, до колкото съм запозната, две седмици.

# 492
Здравейте, в петък ми предстои поставяне на конци Aptos,някой запознат да ми каже колко време след процедурата мога да  започна отново да тренирам в залата.?
Аз съм с Aptos бързо беше възстановяването при мен, но честно казано и резултат няма особен,
не бих поставила повече, по скоро друг тип процедури евентуално.

# 493
Аз съм с Aptos бързо беше възстановяването при мен, но честно казано и резултат няма особен,
не бих поставила повече, по скоро друг тип процедури евентуално.
Би ли споделила при кой-лекар си ги поставяла и колко конеца, както и колко време след процедурата си прекарала  в кьщи. Извинявам се ако вече си споделяла това

# 494
  • София
Някой да има актуална информация за доц Емил Георгиев от Нефертити, София? Актуален телефон или дали още консултира и оперира все още там ?

Общи условия

Активация на акаунт