Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 27 тема

• 80 663
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Някакви мнения за д- р Ива Кованджийска от клиниката на д-р Денкова, моля?

# 496
Някакви мнения за д- р Ива Кованджийска от клиниката на д-р Денкова, моля?

За нея не мога да дам мнение, но мога да кометирам д-р Виктор Георгиевски от клиниката на Денкова. Младо момче, но страхотен специалист и естет. Препоръчвам с две ръце.

Друга, за която мога да дам мнение е д-р Георгиевска, тя май е най-нова. Ами не и позволих да ми пипа лицето (тя май и друго, освен ботокс не прави), но...ходих на скинчек при нея и честно казано останах с впечатление, че е доста некомпетентна, но с голямо самочувствие. Беше ми станал нещо като дерматит (който ми се отключва пролет и есен), който се изразява с множество ситни комедончета и тя го определи като.... акне... Накара ме да си купя акнатак (а моята кожа е суупер тънка и фина). С какъв акъл го купих, че даже се и намазах и така ми изгори лицето, че после се лющих две седмици и дерматита се обостри. После отидох при Георгиевски, той ми каза, че е дерматит, сложихме Волайт и няколко други неща и лицето ми вече грее. Поддържам само от време на време с мезотерапии със силиции, като започне да се обостря пак дерматита. Та.. нея не я препоръчвам.

# 497
Някой да има актуална информация за доц Емил Георгиев от Нефертити, София? Актуален телефон или дали още консултира и оперира все още там ?

Той почина преди около година.

# 498
  • София
Някой да има актуална информация за доц Емил Георгиев от Нефертити, София? Актуален телефон или дали още консултира и оперира все още там ?

Той почина преди около година.
Бог да го прости! Току що и аз това разбрах. Благодаря за отговора

# 499
Момичета, преди час ми сложиха скин бустер, посинях на места, но го очаквах с моята кожа.
Упойката ме пусна и сега се чувствам много странно, все едно цялото ми лице е подуто и инжектираната течност се разхожда из него:joy: Търпя на болка, но тия странни усещания ме влудяват.
Вие сте големи героини да изтърпявате мезотерапии, конци и какво ли още не! Аз се чувствам доста неприятно и едва ли ще повторя, ако няма видим ефект. Моля, бийте ми два-три виртуални шамара да се освестя Joy

# 500
  • в 1001-та нощ
Кой продукт ти инжектираха? В какво количество?

# 501
Рестилайн, 1 мл.
Никога до сега нищо не съм си правила, освен почистване при козметик и то не много редовно, защото нямам нужда.
Вече съм по-добре Simple Smile.  Имам две 'топчета', но ги разтривам както ми каза и се разнасят.
Алена, ти май също беше слагала скин бустер? Как е ефектът сега?

# 502
  • в 1001-та нощ
Слагала съм веднъж RRS Hyalift 75 PROACTIVE - 3 ml - много комфортно усещане след това, прекрасен ефект. 6 месеца по-късно правих мезо с Princess - пак 3 мл - същия ефект - свежест, сочност, ревитализация.

Сега следва Радиес 3 мл, ще видим кога.

# 503
 3 мл ми се вижда много, но може би зависи от лицето. Аз съм миньон и на размери всичко ми е като на 13-14 годишно дете.

# 504
Alena, би ли споделила къде правиш процедурата и ориент.цена?

# 505
  • в 1001-та нощ
За коя процедура е въпроса?

# 506
Слагала съм веднъж RRS Hyalift 75 PROACTIVE - 3 ml - много комфортно усещане след това, прекрасен ефект. 6 месеца по-късно правих мезо с Princess - пак 3 мл - същия ефект - свежест, сочност, ревитализация.

Алена, какъв Princess слага,Rich ли?

Аз за се похваля, днес сложих ХК в устни с пен (без игли, посредством натиск и изстрелване на гела). Много съм доволна. Имам две сининки, но нищо страшно. Сложих Restylane, 0.5 мл. Слагам и снимка временно. Първата е преди, втората след.

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 23:17 от KPP

# 507
Добре е станало, макар че на мен и "преди" ми харесват Simple Smile

# 508
  • в 1001-та нощ

Скрит текст:
Аз за се похваля, днес сложих ХК в устни с пен (без игли, посредством натиск и изстрелване на гела). Много съм доволна. Имам две сининки, но нищо страшно. Сложих Restylane, 0.5 мл. Слагам и снимка временно. Първата е преди, втората след.

Да.

Честито за процедурата. Сподели как ти се струва след 2 седмици и след месец Simple Smile

# 509

Скрит текст:

Да.

Честито за процедурата. Сподели как ти се струва след 2 седмици и след месец Simple Smile
Благодаря! Ще споделя!
А някой слагал ли е Restylane в устни?

Общи условия

Активация на акаунт