Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 27 тема

• 80 762
  • 736
  •   1
Отговори
# 60

Ето тук пише, че е затворено за постоанно.
Аз пък не вярвам на докторката, защото рядко има толкова изкукали хора, които се чудят какво да правят и плюят по лекарите, от които са доволни и които посещават с години. А жената, която пусна тук поста, определено не ми прилича на такава.

# 61
  • София

Аз пък виждам това.
И познавам докторката. И аз съм ѝ пациентка и вярвам, че ситуацията не е точно такава.

# 62
Безсмислено е, разбираш ли? Авторката няколко пъти написа, че при търсене в гугъл излиза, че е затворено за постоянно, а не на фейсбук страницата й. Ти от своя страна няколко пъти написа, че никого не защитаваш, както и никого не обвиняваш, но всъщност защитаваш докторката и казваш, че съфорумката лъже. Бъди й пациентка и дано не ти се случват такива изненади.
Но е факт, че въпросната лекарка се е 💩 и доста хора вече имат едно наум за нея 🤷‍♀️

# 63
  • София
Безсмислено е, разбираш ли? Авторката няколко пъти написа, че при търсене в гугъл излиза, че е затворено за постоянно, а не на фейсбук страницата й. Ти от своя страна няколко пъти написа, че никого не защитаваш, както и никого не обвиняваш, но всъщност защитаваш докторката и казваш, че съфорумката лъже. Бъди й пациентка и дано не ти се случват такива изненади.
Но е факт, че въпросната лекарка се е 💩 и доста хора вече имат едно наум за нея 🤷‍♀️

Ами не, не е факт, защото имаме пост на непознат човек, за което изобщо не знаем дали е вярно.
Отделно авторката на поста се е регистрирала във форума, само за да очерни някого. Няма нито един пост на друга тема.

Ти дали би повярвала на подобно писание за твоята лекарка? Сама казваш, че й имаш доверие и не даваш друг да пипа лицето ти. Ако ей сега мине някой си и изплеска подобна тъпотия, веднага ли ще повярваш?
Сериозно питам.

# 64
Бих се замислила. Още повече, ако лекарката ми беше предприела действията, които е предприела д-р Мирчевска. Това, че е добър специалист, не я прави автоматично и добър човек.
И за да съм напълно изчерпателна, ще кажа, че за моята лекарка това няма да го прочета в близките 5 години най-малко Simple Smile Тя е завършила преди 2-3 години, ходи постоянно по обучения и гради име. Но, нали знаеш, че хората се променят, когато започнат да печелят повече? Точно затова казах, че ми е писнало от самозабравили се хора, които основно разчитат на името си.

# 65
  • София
За последно - ние не знаем дали Мирчевска е предприела такива действия. Не знаем и дали авторката на поста изобщо някога е била пациентка на Мирчевска.
Не знаем абсолютно нищо.
В нета има твърде много луди хора, че да вярваме на всичко.

# 66
Права си, не знаем! И точно защото нищо не знаем, не мисля, че е редно да обиждаме напълно непозната жена, наричайки я лъжкиня и луда.

И между другото, Честит 8-ми март на всички дами! Пожелавам ви красота и щастие! 💐

# 67
Момичета, не бих искала да се получава спор в темата относно моя случай, затова нека да да излизаме извън добрия тон. Никой не е длъжен да ми повярва, но ако някой е следил страницата на Мирчевска във фейсбук със сигурност знае, че до преди два дни имаше опция за рейтинг. Вече тази опция е напълно изключена след моя коментар. Без отговор, без опровержение - другата страна можеше да отговори най-малкото там - на собствената си страница. В Гугъл до вчера имаше снимки на Мирчесвка и работно време, вече са изтрити, защото за разлика от фейсбук, там няма как да ми премахне коментара. Спирам до тук! След като си подам жалбата на съответните места, ще напиша дали има развитие. Няма да дълбая вече в темата. Споделих си историята и се надявам, че поне мога да предпазя някого от подобно разочарование.

Пожелавам ви весел празник и позитивни емоции! 

# 68
Jenny MG просто си публикува историята, за да се оплаче, сподели и предпази другите, четящи.
На никого не забранява да ходи при Мирчевска.
И да, не знаем цялата истина.
Зад ника на Jeny може да е някой искащ да я дискредитира, както и Змия може да е първа братовчедка на Мирчевска...
Всеки носи глава на раменете си и решава сам какво да прави.
Ако наистина Мирчевска е допуснала да се изложи така за 400лв, то бъдещето само ще й покаже, че много ггреши. Конкуренцията в професията е огромна, пък да не говорим, че и денталните слагат вече ботокс и филъри.

# 69
  • Варна
Здравейте, от Варна съм. Отдавна искам да си сложа филър за бръчките пачи крак. На 36 г съм и са леки, ориентирала съм се към Juvederm, в момента има промоция в Skinline. 1 мл ли ще ми е нужен за тази зона?

# 70
  • в 1001-та нощ
Консултирай се с лекаря. В тази област - по-скоро ботокс. Тези бръчки са мимически и само с филър няма да се загладят, а може и да станат и по-изразени, защото при мимиката - филърът ще се избута нагоре. Все пак - лекар трябва да те види и предложи адекватна мярка.

# 71
Здравейте, от Варна съм. Отдавна искам да си сложа филър за бръчките пачи крак. На 36 г съм и са леки, ориентирала съм се към Juvederm, в момента има промоция в Skinline. 1 мл ли ще ми е нужен за тази зона?
Аз също смятам, че ботокс ще е по-добрия вариант. Правила съм точно в тази зона ботокс и съм много доволна.

# 72
И аз.

Идa, коя беше твоята лекарка?

# 73
Има ли тук пациенти на д-р Наталия Димитрова от Плевен, да споделят впечатления?

# 74
Още си чакам Чолакова аз.

Общи условия

Активация на акаунт