Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 27 тема

• 80 875
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте искам да ви питам следното, при не силно изразени бръчки по челото ботокс може ли да се сложи с цел прмахване на потене при челото и дали има ефект?

# 76
Здравейте! Не намерих скорошна тема за избелването на зъбите и затова пиша тук. Преди време ви бях питала за начините ма избелване и т.н. А сега бих искала да ми препоръчате клиники, в които да го направя. Предпочитам да са в София или в близост.
Благодаря!

# 77
Привет момичета,

Имате ли отзиви как се отразява карбокситерапия върху лицето ?
На снимки преди/след изглежда чудесно, но дали наистина е така ?

Както и какво смятате за козметика Gigi / Casmara и процедури с техни продукти .

Аз от три месеца, посещавам козметик за дермапланинг* което явно не е интересно и е по-скоро шок за жените в България , тъй като няма много информация тук.

* премахване на мъх от лицето и ексфолиация на горния слой .

# 78
  • Пловдив
Здравейте!Моля ви споделете как се борите с бръчките,които са под очите.За пачия крак е ясно,че с ботокс,но тези,които са точно под очите, с тях какво правим?
Иначе по въпроса, слагала съм филър в долината на сълзите при Чолакова в Пловдив. Издържа 2 г.и сега през май планирам да подновя.

# 79
Здравейте!Някой да е слагал филър в долината на сълзите и да е доволен от резултата?За София питам

Последна редакция: сб, 09 мар 2019, 21:36 от Mari.k

# 80
Здравейте!Някой да е слагал филър в долината на сълзите и да е доволен от резултата?
Ами предното мнение, преди твоето е точно по този въпрос.

# 81
Здравейте!Някой да е слагал филър в долината на сълзите и да е доволен от резултата?
Ами предното мнение, преди твоето е точно по този въпрос.
За София питам-пропуснала съм да отбележа

# 82
Здравейте! Не намерих скорошна тема за избелването на зъбите и затова пиша тук. Преди време ви бях питала за начините ма избелване и т.н. А сега бих искала да ми препоръчате клиники, в които да го направя. Предпочитам да са в София или в близост.
Благодаря!

Ох и аз се интересувам много... Някой скоро ако е правил процедурата ще е супер ако сподели. Притеснявам се, защото четох, че може да доведе до увреждане на емайла, което не е за препоръчване ...

# 83
  • Пловдив
Привет момичета,

Наскоро правих карбокситерапия на лицето, ами...нищо особено, да не кажа, че почти никакъв резултат не видях. Кожата ми е в добро състояние, подържана е, може и това да е причината да не намерих УаУ ефект.

# 84
Привет момичета,

Както и какво смятате за козметика Gigi / Casmara и процедури с техни продукти .

Аз от три месеца, посещавам козметик за дермапланинг* което явно не е интересно и е по-скоро шок за жените в България , тъй като няма много информация тук.

* премахване на мъх от лицето и ексфолиация на горния слой .

Ще споделиш ли какви са ти впечатленията от дермапланинга? На мен по- скоро ми изглежда като бръснене и не бих си го причинила 😀

# 85
Здравейте момичета, бременна съм в 6тия месец и се чудя каква процедура да направя на лицето си срещу подпухналост и за премахване на пигментация. Знам че лазер не е подходящ при бременност, бихте ли споделили нещо от личен опит или какво друго да опитам?

# 86
Здравейте момичета Simple Smile къде за София бихте препоръчали да отида за премахване на капиляри ( звезда) на лицето?

# 87
  • в 1001-та нощ
Здравейте момичета, бременна съм в 6тия месец и се чудя каква процедура да направя на лицето си срещу подпухналост и за премахване на пигментация. Знам че лазер не е подходящ при бременност, бихте ли споделили нещо от личен опит или какво друго да опитам?

Против пигментация - сега нищо. Поради хормоналните промени, има по-висока фоточувствителност, и можеш да задълбочиш проблема. Едва след раждането, кърменето, като се възвърне обичайни хормонален фон - би следвало да е "безопасно".

# 88
  • София
Здравейте, миналия октомври правих следното - ботокс на чело и гневна бръчка, много добре ми фиксира веждите и горния клепач, което не очаквах. Ботокс на пачи крак - имах малко и беше като добавка на челото. Запълване на долен клепач с филър, той не е като другите да се хидратира и увеличава, много е важно след поставяне с канюла как ще се масажира и намести. Ако има подутина някъде се оправя с RF няколко процедури - аз ходих на 3 че от едната страна беше по-високо и малко пожълтя кожата, но се оправи. Така се изпъват бръчките и се запълва хлътналостта на цялата зона под окото. Определено много подмладява и освежава. Коментари съм имала - ти си балсамирана, времето за теб е спряло 😊
Мисля, че бих го направила отново. Др. Василева от Стивамакс ме работи. Исках да ходя и в Хил поне за консултация, обаче ми беше трудно с техните часове, раб. време и тн.

# 89
pepita28, а към днешна дата какво е положението с веждите? Отпуснаха ли се както преди или?

Общи условия

Активация на акаунт