Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 27 тема

• 80 883
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета, бременна съм в 6тия месец и се чудя каква процедура да направя на лицето си срещу подпухналост и за премахване на пигментация. Знам че лазер не е подходящ при бременност, бихте ли споделили нещо от личен опит или какво друго да опитам?

Против пигментация - сега нищо. Поради хормоналните промени, има по-висока фоточувствителност, и можеш да задълбочиш проблема. Едва след раждането, кърменето, като се възвърне обичайни хормонален фон - би следвало да е "безопасно".

И моят съвет е да изчакаш след като родиш, хормоните ти все още не са се нормализирали, няма смисъл да избързваш.

# 91
  • София
pepita28, а към днешна дата какво е положението с веждите? Отпуснаха ли се както преди или?
Веждите не са мръднали, гневната е с намален ефект, под очите леко е  намалено запълването. За 5 месеца ми се струва ок. Ботокса ми каза др продължителност  9-12м, за филъра 1.5г. И за второто поне 3 дни за въстановяване, че от канюлата има раничка с оток.

# 92
Ох, момичета, треска ме тресе! Утре имам час за консултация и евентуално поставяне на ботокс в челото, за да се повдигне то и увисналите ми вежди. Досега нищо не съм си правила, водя здравословен начин на живот, ходя на йога, не пуша и тн., но генетично ми е предопределено свличане на челото и веждите, които според мен ми придават тъжен и уморен вид. Споделих с най-близките ми хора какво съм планирала и само една приятелка ме подкрепи. Останалите казаха или че нямам нужда, или директно ме уведомиха за всички възможни странични ефекти. Това, което най-много ме притеснява е, че ботоксът блокира движението на мускулатурата. И като е блокирана, много ясно, че не работи и отслабва с времето. Ако реша, че не се харесвам с ботокс, или не искам да продължа да слагам след първия път, какъв ще бъде ефектът? Повече ли ще ми се отпусне кожата след еднократно слагане поради това, че мускулите няма да работят, отколкото ако не сложа изобщо?
Този въпрос ще го задам и на лекаря (Ванеска) , но все пак ме интересува и вашето мнение.

# 93
Имам чувството, че с възрастта обемът на устните ми е намалял. Искам да ги увелича леко, но без да се променя формата им или пък да изглеждат "напомпани". Никога не съм правила такава процедура.
Такъв ефект търся:
Скрит текст:
Някоя от вас правила ли е такава процедура при д-р Манолова?

# 94
Ако имах устни като на първата снимка, никога, ама никога нямаше да ги пипна! Убийствени са!

Cristi, моята лекарка е д-р Сапунджиева в Reverse clinic.

Също се нареждам за мнение и препоръки за избелване на зъбите.

# 95
  • в 1001-та нощ
Ако реша, че не се харесвам с ботокс, или не искам да продължа да слагам след първия път, какъв ще бъде ефектът? Повече ли ще ми се отпусне кожата след еднократно слагане поради това, че мускулите няма да работят, отколкото ако не сложа изобщо?
Този въпрос ще го задам и на лекаря (Ванеска) , но все пак ме интересува и вашето мнение.

Ефектът ще бъде, като преди ботокса. Не по-зле.

# 96
Здравейте, от Варна съм ! Наумила съм скоро да сложа ботокс , на 33 години съм. До сега съм слагала само филър на устните - 1 мл .

# 97
  • София
Как ви се струват цените на Хил клиник? Май са доста високи?

Да, височки са!!!

# 98
Имам чувството, че с възрастта обемът на устните ми е намалял. Искам да ги увелича леко, но без да се променя формата им или пък да изглеждат "напомпани". Никога не съм правила такава процедура.
Такъв ефект търся:
Скрит текст:
Някоя от вас правила ли е такава процедура при д-р Манолова?

Aз съм слагала при Манолова Teoyasal 2H, бях доволна, мнг естествени изглеждат. Но сега посатвих същия филър за 200лв по-малко при д-р Сапунджиева Reverse и смея да твърдя, че е в пъти по-внимателна и съм много доволна от резултата.

# 99
  • Варна
А във връзка с предходното ми питане А бръчките тип пачи крак може ли съвет къде във Варна?

# 100
  • София
В Хил специално филъра под очите мисля че е 480лв, като в Стивамакс. За Ботокса не знам.
В миналата тема бях писала подробно за избелването на зъби с philips zoom. Аз ползвах домашния комплект с гел за 6 часа и бях доволна от резултата. Минус е че зъбите стават много чувствителни и трябва да се ползва Сенсодин паста за зъби. И след 6м пак се връща стария цвят и тряба поддръжка поне 1 гелче. Та ми писна и се отказах. Но ефект си има видим. После хем не пия кафе и червено вино и т. н. силно оцветяващи храни и напитки обаче потъмняха зъбите.

# 101
Здравейте дами,
от много време чета, естествено не мога да изчета всичко , а и нещата се променят, излизат нови, затова сори, ако се повтаря питането ми. Никога не съм си правила какъвто и да е филър, но сега искам да си сложа в устни и евентуално в назолабиални, и чeло. Интересува ме:
* ДОБЪР лекар, умеещ да работи с филъри БЕЗ образуването на бучици, който ще ми обяснява всичко.
*Виждам, че някой лекари бодат на няколко места в устните, някои бодат над устните, а други вкарват цялата игла еднократно и изкарвайки я оставят филъра на местата - това има ли отношение към крайния изглед на устните или е просто различен метод на инжектиране?
* Качествен, естествен филър без примеси - чиста висококачествена ХК - повече ме интересува качеството пред дълготрайността , (тъй като организма ми не приема чужди тела, дори обеци и не искам да стане „отхвърляне„ , а да е възможно най-близка до човешката хк).
*И някой правил ли е алергична реакция от ХК и правили ли са ви преди процедурата тест за това?
Много ви благодаря)))

# 102
Здравейте!Моля ви споделете как се борите с бръчките,които са под очите.За пачия крак е ясно,че с ботокс,но тези,които са точно под очите, с тях какво правим?
Иначе по въпроса, слагала съм филър в долината на сълзите при Чолакова в Пловдив. Издържа 2 г.и сега през май планирам да подновя.

Здравей, лично при мен имаше много добър резултат след 5 мезотерапии с жуведерм (като след 2-рата вече имаше резултат), но при мен бяха горе-долу средно изразени, но не и видимо дълбоки.

# 103
Здравейте!Моля ви споделете как се борите с бръчките,които са под очите.За пачия крак е ясно,че с ботокс,но тези,които са точно под очите, с тях какво правим?
Иначе по въпроса, слагала съм филър в долината на сълзите при Чолакова в Пловдив. Издържа 2 г.и сега през май планирам да подновя.

Здравей, лично при мен имаше много добър резултат след 5 мезотерапии с жуведерм (като след 2-рата вече имаше резултат), но при мен бяха горе-долу средно изразени, но не и видимо дълбоки.

Може ли да споделиш къде си ги правила и колко са стрували?

# 104

Може ли да споделиш къде си ги правила и колко са стрували?

6 мезотерапии в пакет 1330лв от нормална цена 280лв за една. Направих си ги в Олимпия клиник сега този месецна 20-ти ми е последната - 6-та.

Общи условия

Активация на акаунт