Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 27 тема

• 81 570
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Е, то с вдигнати вежди винаги има гънки, според мен. Независимо дали имаш ботокс или не.
Важното е в спокойно състояние да няма...
+1

И аз не виждам да има проблем newsm78 Покажи как е в отпуснато състояние. Хем искаме да имаме мимики след ботокс, ама хем да няма никакво "движение" на кожата. Как да стане Simple Smile

# 391
  • Бургас
При двама различи лекари съм слагала ботокс и двамата са ми казали пълния резултат най-рано след 2 седмици, а мен започваше видимо да ми се изглаждат чак след 5-6 ден, след 2 седмици ми се изглажда цялото, но и много бързо ме пуска за съжаление, но пък и отпускането става постепенно при мен....

# 392
А да не ви казвам аз на какво приличам 1 седмица след поставянето на филъра.Доволна съм, че поне горната устна спадна и изглежда добре, но под дясното око имам огромен хематом, който поне още една седмица ще стои.Изглеждам като жертва на домашно насилие.Под лявото око си личи един тъмен участък, ще чакам да видя разгръщането на фълъра и прекрасния резултат.
Какъв филър сложи под очите? И при кой лекар?

# 393
Е, то с вдигнати вежди винаги има гънки, според мен. Независимо дали имаш ботокс или не.
Важното е в спокойно състояние да няма...
+1

И аз не виждам да има проблем newsm78 Покажи как е в отпуснато състояние. Хем искаме да имаме мимики след ботокс, ама хем да няма никакво "движение" на кожата. Как да стане Simple Smile
Проблемът е , че преди процедурата челото ми не беше толкова набръчкано когато вдигах вежди. Сега след процедурата станаха толкова дълбоки и странни като форма бръчките. Иначе в отпуснато състояние е ок, но то винаги е било. Там нямах проблеми, само гневната бръчка се виждаше. Явно се е получил дисбаланс някакъв, дано да се оправи защото сега се чувствам по-състарена от преди процедурата и започнах да се депресирам. А тази над веждата изобщо я нямаше.

# 394
Това набръчкване тип шар пей съм виждала при хора, при които действието на ботокса отминава. Може би още не се е разгърнал ефекта.

# 395
А да не ви казвам аз на какво приличам 1 седмица след поставянето на филъра.Доволна съм, че поне горната устна спадна и изглежда добре, но под дясното око имам огромен хематом, който поне още една седмица ще стои.Изглеждам като жертва на домашно насилие.Под лявото око си личи един тъмен участък, ще чакам да видя разгръщането на фълъра и прекрасния резултат.
Какъв филър сложи под очите? И при кой лекар?

Мerz, Belotero Intense, при Чолакова.

# 396
  • в 1001-та нощ
Знам,че е коментирано преди доста време,ама пак ми е на дневен ред - трябва ми нещо ефективно за бричове,горната част на бедрата. Голям проблем са ми,ханша се пеибра,корема се пеибра,задника се постегна,ама не мърдат тези бричове. Искам нещо ефективно,ало може и бързо 😂

При мен с процедури има ефект, но е временен, понеже депата остават и могат да се пълнят. Траен ефект имам след мезо и криолиполиза. Все пак ми се струва, че мезото е по-краен и ефективен метод от крио-то.

Ако целта е отслабване ....не е това начинът, обаче.

# 397
  • София
Аз за итслабването си отслабвам,ит две години съм на режим,опитвам някакви тренировъчни неща. Проблемът е че там си стои и не мърда и според мен трябва нещо локално да повлияе. Криолиполиза съм правила на корем преди време,ефект не видях обаче...

# 398
Алена, може ли малко повече инфо за мезото за бричове? Къде си го правила, какво представлява, каква е цената, колко процедури и на какво време, какъв точно е ефектът и кога се забелязва.. Всичко ме интересува, т.к и на мен ми е проблемна зона.

Аз с бричовете се справям с антицелулитни масажи, но депата си остават, да... Simple Smile

# 399
  • в 1001-та нощ
Аз имах два проблема. Единият е бричовете, който се стапят - или след слим процедури, или при отслабване, от което ставам грозно слаба. Другият едни гънки между дупето и бедрата, които виждам и при малкия, и явно е ген, но аз исках някак да се приберат. Едното решение - процедурите - ме абонира за регулярно посещение на салон, а другото - слаботията е нездравословно, и да съм грозно слаба, но без брич - не ми е оферта. Затова обмислях някаква липосукция - за да реша проблема веднъж завинаги, като ликвидирам депата. Имах и своите тревоги - ако ликвидирам тези депа, организмът къде ще сладира запаси - дали по корема, или ръцете, около вътрешни органи ... Опитвала съм се да видя дискусии с хора с опит и друг поглед над темата. И тъй като при мен депата не са големи и не съм за отслабване, предложиха ми да опитам мезотерапия, като се инжектират липолитици, които разрушават мастните клетки, а не просто да ги "източват", както е при повечето процедури. Бричът повече ми беше зор, но док. предложи да започнем с т.нар. "банан" малко поясче от мазнина, като банан на горната част на бедрото под дупето. Още след първата процедура, според док. мазнината беше ликвидирана - той опипва, за да перцени какво е останало, но решихме да бодем още веднъж за каквото е останало и малко към брича. След втората процедура - според него нямаше какво повече да се работи там, и третата беше на брича.

При тези процедури, непосредствено след инжетирането - в областта започва да пари, надува се, става оточно. След първите процедури ми щръкна дупето, а след третата - бричът ми се утрои. Аз и вдигах малко температура. Не е приятно, като сядаш дори, като се движиш - усещаш го. Като се порежеш  на пръста - нали мястото се надува, затопля ... е нещо такова, но много по-машабно . Ходех с по-дълги ризи. Препоръката беше за масажи няклко пъти на ден - у дома, колкото мога, за да се разнася инжектираното в-во. И правих по 2 процедури LPG седмично, за  дрениране и разнасяне на в-вото. В първите дни си най-оточен, след това поспада, но краен ефект при мен имаше след около месец. След това реших да не правя никакви процедури, за да видя дали някъде ще трупам. За няколко месеца леко поналях бедрата, но целите бедра, не в брича. И за да не започвам пак с процедури, реших да въведа кардио, до тогава наблягах на силовите тренировки. И до момента през ден съм на кростренажора, в резултат на което нямам нищо излишно; и доста се стегнаха задните бедра и дупето.

Инжектираните в-ва бяха на Mesoline и RRS, с добавен Конжонктил за стягане.

Док предложи да спрем до тук, да моне време и да си помисля за напред. Аз реших, че имам нужда от още една процеура на брича, но я отлагах, не беше спешно,а когато разбрах за криото - реших да пробвам, като по неинвазивно.

Сега пак имам нещо дребно останало, което не е болка за умиране, може да се пренебрегне. Спокойно нося клинове, както никога през живота си Simple Smile

# 400
Обмислям ботокс само на гневни, но имам висок диоптър и се страхувам да не стане гаф и да се влоши още зрението ми.
Има ли някой с такова усложнение?

Имам и розацея в много начална фаза на част от едната буза. Някой с такъм проблем слагал ли е ботокс и имал ли е проблем? Забелязала съм, че всяко дразнене по лицето на незасегнатите части от розацея, веднага оказва влияние и пламва и зачервеното място.
Това са неща, които ще обсъдя с лекар, но ми се иска да попитам и вас.

# 401
  • София
Алена,при Михайлов си правила мезото нали ? Може ли да споделиш цена за трите процедури и количество,че имам някакво усещане,че при мен ще трябва повече и ще ми излезе колкото липосукция,въпреки че не знам дали бих направила на този етап

# 402
  • в 1001-та нощ
Да, при него. Цената беше 500-600 лв - като се прилагат два флакона. Най-добре се консултирай, може да прецени, че не е подходящо в твоя случай Simple Smile

# 403
Момичета, независимо дали сте на 20,30 или 50 г, няма НИЩО по-добро от силовите тренировки и здравословно балансирано хранене(като знаете какво и колко ядете). Да, има трудни зони, но за цяло тяло това е решението и в дългосрочен план!

Тренираното тяло е стегнато и стройно, изправено. Не че не може да ви фикснат, но с другите зони какво - скини фет??

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 00:07 от lady_fade

# 404
  • в 1001-та нощ
Аз тренирам силово от над 15г. Храненето ми е балансирано. Стигам до един предел, над който не мога да премина. И колко по-добри резултати постигам - толкова повече дребните несъвършенства, които са просто ген, и не зависят от волята ми - ми бодат очите. Skiny fat е последното, което бих казала за себе си. Нито ми е идеал.

Общи условия

Активация на акаунт