Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 27 тема

• 80 579
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Алена, с твоята перфектна поддръжка не се съмнявам, че си идеална Simple Smile
Аз визирам други хора и не конретно от форума.

# 406
  • София
Здравейте момичета, замислям се за липосукция. На 30 години съм, имам 1 раждане, до няколко години вероятно ще имам още 1 дете. Като цяло не съм пълна, но имам зони и натрупване на мазнини, предимно в долната част на тялото.

Малко ме притеснява това, че когато премахнеш тези мастни клетки и напълнееш всъщност започваш да трупаш другаде. Ясно е, че човек трябва да се старае да се поддържа със или без липо, но все пак...

Лазерната по-добра ли е от ултразвуковата? Как се определят зоните?

За момента съм решила да запиша консултация при Ильо Стоянов, но ми се иска да проверя и при друг. Моля да ми споделите при кого още да ида, може и на лично съобщение, ако не е ОК да е тук.

Благодаряяя ❤️

# 407
Да попитам тези от вас, които слагат филър под очи-Колко сложихте, докато видите резултат?
Аз вярно, че имах доста хлътнало, но все пак от около 2 мес слагам, вече общо 1 мл, едва е разликата, още повече, ще точно във вътрешния ъгъл е най-голямо хлътването, а там няма как да се сложи...

# 408
Аз сьщо 1мл, едно поставяне. Мисля, че под едното око трябваше да ми сложат по малко. Края на мсеца ще слагам пак, но този пьт Restylane, да видим как ще се получи

# 409
КРР а при теб как беше поставен филъра?С канюла или игла...и ако може името на филъра?
Аз имам на няколко места (бузи, долина на сълзата, два мезолифта и ботокс). Всички са ми поставяни с канюла (освен единия мезолифт и ботокса). Иначе слагам Juvederm. Сега обмислям подновяване на ботокс, уголемяване на устни с пен (ще споделя снимки и отзиви) и май месец пак мезолифт.
Благодаря КРР.И аз се каня да си сложа,но тъй като има доста противоречиви мнения все отлагам...Сега вече съм се навила и трябва да избера на кого да се доверя.

# 410
  • в 1001-та нощ
Здравейте момичета, замислям се за липосукция. На 30 години съм, имам 1 раждане, до няколко години вероятно ще имам още 1 дете. Като цяло не съм пълна, но имам зони и натрупване на мазнини, предимно в долната част на тялото.

Малко ме притеснява това, че когато премахнеш тези мастни клетки и напълнееш всъщност започваш да трупаш другаде. Ясно е, че човек трябва да се старае да се поддържа със или без липо, но все пак...

Лазерната по-добра ли е от ултразвуковата? Как се определят зоните?

За момента съм решила да запиша консултация при Ильо Стоянов, но ми се иска да проверя и при друг. Моля да ми споделите при кого още да ида, може и на лично съобщение, ако не е ОК да е тук.

Благодаряяя ❤️

Лазерната е по-скоро за по-малки зони. Най-добре се консултирай при лекар, и да не пропуснеш да споделиш с нас Simple Smile

Да попитам тези от вас, които слагат филър под очи-Колко сложихте, докато видите резултат?
Аз вярно, че имах доста хлътнало, но все пак от около 2 мес слагам, вече общо 1 мл, едва е разликата, още повече, ще точно във вътрешния ъгъл е най-голямо хлътването, а там няма как да се сложи...

При мен д-р Ванеска определи, че ще е необходимо по-малко от 1 мл. Само, че в хода на поставяне прецени, че цялото количество ще се поеме. И сега ми е в повече.  Точно във вътрешния ъгъл ми стои малко, като "ечемик". За околните не е видимо, но аз си го виждам. Така, че по-добре да се слага по малко.

# 411
  • София
Да кажа и аз за мезото с липолитици - ефект 0.
Дадох една шапка пари за абсолютно никакъв ефект.
С още малко пари щях да направя липосукция или бодитайт.

Отделно е мнението ми, че Михайлов е търгаш.

# 412
  • Бургас
Момичета, а къде в БГ извършват бодитайт?

# 413
Момичета, чета ви,но тотално се обърквам от толкова терминология и новости. Може ли да препоръчте какви процедури за лице са препоръчителни за жена на 30 г. без особени бръчки, освен стандартните на челото, но не ми се прибягва до ботокс на тази възраст. Нещо цялостно профилакатично, като бюджет си представям до около 200-300 лв. на 6 месеца или година - но не мога да се ориентирам Simple Smile

Препоръчаха ми д-р Снежана Манджукова. Предполагам ще каже на място, но все пак да не ми се изхвърля с нещо ненужно...

Благодаря ви и продължавайте така да се поддържате, много ви се радвам!

# 414

В клиниката на д-р Денкова, на бул. Симеоновско  шосе. Доколкото знам, синът й д-р Денков извършва процедурата.

# 415
  • Бургас

В клиниката на д-р Денкова, на бул. Симеоновско  шосе. Доколкото знам, синът й д-р Денков извършва процедурата.
Благодаря! А само там ли правят? Мисля някъде назад в темата бях мернала, че са недоволни от неговата работа, ако се не лъжа.....

# 416

Благодаря! А само там ли правят? Мисля някъде назад в темата бях мернала, че са недоволни от неговата работа, ако се не лъжа.....
  За там съм виждала реклама, нямам лични впечатления. Аз също се интересувам, затова ако получите някаква информация, моля да споделите.. За сега не намирам мнения по въпроса....

# 417
Др Етугов, мсля че също прави, със сигурност има апарата

# 418
Аз правих HIFU при него. Споделила съм тук, че при мен нямаше никакъв резултат.

# 419
  • Бургас
Аз също безрезултатно при него, но самата процедура я извърши друг човек и не знам доколко това е важно за крайния резултат....

Общи условия

Активация на акаунт