Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 27 тема

• 80 612
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
KPP, на мен страшно много ми харесва как се е получило! Мисля и аз да пробвам и ще докладвам Simple Smile
Иначе съм слагала Restylane Kysse и Defyne, вторият издържа една идея повече, но и при двата ми се получиха малки топченца, невидими, но аз ги усещах.
Някоя от вас да е била в новия Amber Club? Разглеждам им сайта, тъй като д-р Райкова се е преместила там, а я харесвам. Обаче са скандални, сайтът е 1 към 1 с този на д-р Денкова. Направо е нереално Grinning Иначе е много обещаващо мястото, на 4 етажа е, имат и масажи, и Георги Петков има фризьорски салон там.

# 511
Слагала съм веднъж RRS Hyalift 75 PROACTIVE - 3 ml - много комфортно усещане след това, прекрасен ефект. 6 месеца по-късно правих мезо с Princess - пак 3 мл - същия ефект - свежест, сочност, ревитализация.

Сега следва Радиес 3 мл, ще видим кога.
Алена, какъв Princess слага,Rich ли?

Аз за се похваля, днес сложих ХК в устни с пен (без игли, посредством натиск и изстрелване на гела). Много съм доволна. Имам две сининки, но нищо страшно. Сложих Restylane, 0.5 мл. Слагам и снимка временно. Първата е преди, втората след.

КРР, страхотен резултат! Много естествено и красиво. Моля за информация къде и кой ти го слага. Имаше ли някаква оточност след това?

# 512
Слагала съм веднъж RRS Hyalift 75 PROACTIVE - 3 ml - много комфортно усещане след това, прекрасен ефект. 6 месеца по-късно правих мезо с Princess - пак 3 мл - същия ефект - свежест, сочност, ревитализация.

Аз за се похваля, днес сложих ХК в устни с пен (без игли, посредством натиск и изстрелване на гела). Много съм доволна. Имам две сининки, но нищо страшно. Сложих Restylane, 0.5 мл. Слагам и снимка временно. Първата е преди, втората след.

КРР, страхотен резултат! Много естествено и красиво. Моля за информация къде и кой ти го слага. Имаше ли някаква оточност след това?
Благодаря!
Слагах го в Beauty Code Aestetic Center студио в Надежда,при Милица, с пен.
Слагах го днес и това, което виждате на снимките е оттока. Ако много спадне, може би ще сложа още 0.3-0.5, за да изглежда както сега, когато е без отток.

# 513
За пръв път го чувам това. Слагам ботокс от години и никога не съм спазвала такова правило да не спортувам цяла седмица. Това не е операция, все пак. Добре е да се сложи по-рано през деня, понеже имаше няколко часа, в които съветват да не си лягаш. Иначе никога не са ми казвали, че не трябва да се спортува след ботокс.

Знаете ли, не е нормално да чувате това едва сега... Междувременно ми поставиха ботокса, коментирах въпроса с дерматоложката и тя ми каза, че по протокол след поставяне на ботокс не се тренира една седмица, особено ако тренировките са интензивни. Оказва се, че дори това, което нейна служителка ме посъветва по телефона, когато се обадих да се консултирам, не е било съвсем точно. Това обяснява защо в сайтовете на американските клиники това предупреждение се среща винаги - нали там се съдят за щяло и нещяло, та всеки трябва да си е измил ръцете. Тук аргументът /и за това, и за много други неща/: "Правя това от години, никога не е имало проблем". Трябва обаче да си имаме едно наум.
Докторката ме посъветва да почивам поне три дни, особено при първо поставяне. Така ще направя. Поставиха ми ботокса в петък надвечер, почивам уикенда и понеделник и във вторник рано сутринта съм в залата. И да видим Blush
Настина никой не ми е казвал това, а слагам ботокс доста години вече. Голяма разлика съм констатирала в резултата единствено в това кой доктор ми го слага и явно и какъв продукт, колко и на кои места. Откак съм при д-р Денкова за ботокса, ефектът започвам да го виждам още на първия ден след поставянето /не на трети или десети, както са ми обяснявали/, и е бетон минимум 6 месеца. Аз по принцип рядко ходя на едни интервални тренировки, които не бих казала, че са много силови, но обичам бягането, и не съм се ограничавала. А тя ми е казвала, но не за ботокса, а за филърите, че бягането и това, че имам според нея много интензивна обмяна на веществата, влияе за по-бързото им разграждане, ама по принцип /не конкретно, ако спортувам същата седмица/, както и това, че съм нямала подкожна мазнина също. Но и за тях не мисля, че чак пък толкова бързо ги разграждам.

# 514
Някой дали е слагал ботокс в областта на челюстта? Гледах някакви клипчета, в които го препоръчват с цел отслабване на лицето в тази област (мускулът се блокира и вследствие атрофира), както и при бруксизъм. Никога не съм слагала ботокс и си признавам, че ми е трудно да събера смелост, та затова искам първо да се информирам какво да очаквам.

# 515
Аз веднъж слагах в тази част ботокс и то само на две точки. Втори път никога, защото ми засегнаха някакъв нерв, Незнам как се случи но 2 месеца почти след поставяне на ботокса фъфлих когато говоря използвайки определени букви. Чувствах се ужасно некомфортно. Добре, че все пак това беше 2 , а не 6 месеца. След това съм си слагала в Горна част на лицето при други доктори и съм питала за конкретния случай, но се учудват как доктора е успял да засегне нерв. Но е факт, че при мен се случи.

# 516
  • Отвъд алеята зад шкафа

На мен "преди" ми харесва повече. На тези хубави устни не им трябва нищо допълнително. Не че резултатът е лош, но  си личи намеса,  а истински доброто е да не се разбира, че не е естествено.

# 517
Здравей с каква цел искате да слагате ботокс в тази област, ако е заради бруксизъм може да ви изработят шина по ваш отпечатък. Понеже имам същото и ходих и разпитвах и в денталната клиника ми казаха, че не препоръчват(или поне за мен) направиха ми шина и съм доволна.
Крр много ми харесват устните аз ще ходя във вторник за 0.5 говорехме предния път, обаче сега като му сервирам, че няма да мога да ида на контролен три седмици и незнам дали ще ми сложи или ще изчака да се върна 🤔

# 518
Аз явно съм с екстремно чувствителна кожа. 17 часа след скин бустер и три намазвания с Лиотон, съм синя и ме боли 1/2 лице. Имам топчета, които вече ми много трудно да масажирам, защото ме болят синините...

# 519
dolores, peppermint, благодаря, че се включихте!
Проучвам процедурата и за двата проблема. Зъболекарят ми последния път ми обърна внимание, че най-вероятно страдам от бруксизъм и ми предложи силиконови протези, с които се спи, за да се защитят зъбите (още не съм ги поръчала). Аз честно казано не се бях замисляла дотогава, че имам такъв проблем. После попаднах на реклами на тази процедура с ботокс. Резултатът от снимките преди и след нея определено ме впечатли. По принцип лицето ми е  по-пълно и винаги съм искала да изглежда по-слабо. Нямам проблем с килограмите, даже бих качила 2-3 кг, но знам, че лицето ми веднага ще закръгли още повече.
А за самото поставяне на ботокса предупредиха, че трябва да се прави задължително при добър специалист, защото има риск да засегне говора и усмивката.

# 520
  • в 1001-та нощ
Аз явно съм с екстремно чувствителна кожа. 17 часа след скин бустер и три намазвания с Лиотон, съм синя и ме боли 1/2 лице. Имам топчета, които вече ми много трудно да масажирам, защото ме болят синините...

Да не би да правиш реакция към продукта? Кой лекар го поставя? Най-добре мини да те видят.

# 521
Алена, Каляшева го постави. Нямам признаци на алергична реакция. Кожата ми е тънка, много бяла, направо прозрачна и много лесно получавам хематоми.

# 522
Някакви мнения за д- р Ива Кованджийска от клиниката на д-р Денкова, моля?
Аз слагам филър и ботокс при нея и съм много доволна. Много внимателна е, направи точно това, което исках и ме нави да не правя цяло лице (ботокс, бузи, назолабиални, баркод и устни) едновременно, а да изчакам с някои. Пак ще я посетя след около месец.

# 523
  • Варна
Момичета, нахлувам и тук с въпрос. Импланти Политех или Ментор? Някой има ли с Политех - мнения, проекции, размерите им като на Ментор ли са? Отзиви за качество? И въобще всичко свързано с тези импланти.
Доц. Романски работел с тях, каза че ако изрично искам Ментор може да ми ги поръча, но той лично предпочитал Политех. Аз за пръв път ги чувам.

# 524
Алена, Каляшева го постави. Нямам признаци на алергична реакция. Кожата ми е тънка, много бяла, направо прозрачна и много лесно получавам хематоми.
Имам поставен същия бустер при Каляшева, два въти до сега съм слагала, два поредни месеца. Същият ден съм на работа и нямам видимо никакъв проблем. В следващите няколко дни забелязвам лека синина на местата на убождането, но ги коригирам с грим. По сериозна синка имах последниа път, защото сложих под брадичката и явно там съм по.чувствителна.
Но самият бустер не го чувствам така, като ти описваш. Напротив- имам подобрение на кожата още със слагането. Ефектът обаче се разгръща едва след няколко седмици.
Обади се на Каляшева по телефона и ако трябва иди да те види. Тя винаги ми е казвала да не се притеснявам и да й звъня на личния. Има го в книжката с паспортите на продуктите, които ти слага.

Общи условия

Активация на акаунт