Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 27 тема

• 80 716
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • в 1001-та нощ
При мен се работи голяма област - от скулите надолу. Идеята е кожата да се стегне, тъй като с времето, както всички знаем намалява производството на колаген и еластан. Съответно и кожата не е така стегната и сочна, а по-вяла и отпусната, намалява плътността на тъканите. При мен не мога да кажа, че положението е зле, но ще стане, ако своеременно не полагам грижи да я поддържам. Най-голямо отпускане виждам там, където хлътва при всмукване. Според док по принцип най-голямо е отпускането в областта пред ушите, но повечето хора поглеждат в огледалото и виждат лицето си двуизмерно, а лекарите ни оглеждат по-друг начин, и резонно виждат повече. Та, започнахме с тази област, и после под скулите и надолу с май-малката възможна канюла.

Оригиналният продукт по етикет е с количество 1,5 мл (ампулата е пълна до 1,6 мл) - на малки бели гранулки. В този вид не се инжектира. Смесва се с лидокаин, затова при поставянето не се усеща абс. нищо. Вече с какво количество лидокаин да се размеси - се преценя според случая и предвидените протоколи.  В моя случай док предложи да е средно разредено, т.е. има и протокол с по-голямо и с по-малко разреждане. Когато се смеси количеството продукт с лидокаина става субстанция от около 2 мл. За мен два флакона - общо 4 мл.

Сега лицето е с онази приятна тийн пухкавост, която с възрастта изчезва. Продуктът е разработен с идеята - веществото да се задържи в кожата, и да се резорбира в рамките на месец. За формирането на колаген са предвидени 1-6 месеца, в които следва да отчета стягане на кожата, уплътняване...

Препоръката е да масажирам интензивно, но вечерта, като започна да ме отпуска упойката - при допир имаше лека болезненост, и не исках да травмирам, да действах с леки поглаждащи движения.  Виждаше се и лек "релеф" като на бабунки. По-късно се появиха и няколко синки в средната част на лицето - с размер на монета. Тази сутрин синините почти не се виждат. Лицето е пухкаво, няма бабинки и оток в опр. места, цялото е напомпано. Вероятно реакция от процедурата, и работата с канюлата. Очаквам до няколко дни "да спадне". Иначе така си ми харесва Simple Smile но ми е ясно, че няма да остане така. Мисля да си водя дневник - кога какви промени забелязвам, защото със сигурност след месеци няма да си спомням много добре Simple Smile

Някъде четох, че една седмица не трябва да се пие алкохол. А аз пих по чаша вино в деня на скин бустер и в този след. Каляшева ми каза само да не се подлагам на сауна и парна баня.
Вече съм по-добре, колежка ме пита знам ли как съм се нацапала с химикалка по лицето Joy. Имам още 4 синки, но поне не болят.

4 мл. и на мен ми се струва страшно много.
Алена, колко мл сложи за пръв път и кога беше той?

Каза без алкохол 3-4 дни. Аз консумирам алкохол няколко пъти в годината, но сега нали не трябва - снощи рязко ми се допи розе Stuck Out Tongue

Радвам се, че си по-добре. Последният ти въпрос за ХК ли е?

Последна редакция: нд, 14 апр 2019, 13:52 от bubanka

# 556
Да, за нея.

# 557
Здравейте,
Подарих си спонтанно hifu-терапия на цяло лице в клиника Infinity, поблазнена от атрактивната цена. Чак след това се поразрових и нета и прочетох недобри неща за клиниката и собственика.Имам няколко въпроса, ще съм благодарна ако споделите опит и наблюдения: 
- качествени ли са терапиите на Инфинити?
- според сайтовете на известните дерматолози в София една процедура е достатъчна, а в Инфинити казаха, че трябва да се направят 4 процедури?
- какви са наблюденията ви от въздействието на хайфу-терапията и за добър резултат колко процедури са необходими?
- може ли да препоръчате място с добър баланс цена/качество ?
- замества ли наистина хайфу-то мезотерапията и поставянето на ботокс т.е. ако човек си направи тази процедура няма нужда да прави нищо повече за лицето си в продължение на 1-2 години?
Благодаря ви предварително!

# 558
  • в 1001-та нощ
През ноември 2012г. слагах за първи път. Тогава имах една серия челюстни операции и съответно деформации, които много ме притесняваха. Горната ми устна тотално беше "изчезнала" - потънала. Та за първи път посетих такава клиника с идеята нещо да се направи за устната - да я има. Пишех в една тема за епилация, една мацка беше много доволна от Ваялнова в Хил клиник, и понеже ми беше и близо, се обадих  - дадоха ми час за Ванеска. Отидох на консултацията - проблемът беше видим от самолет, обсъдихме го, като попитах и цялостно как вижда лицето ми - какво би пипнала. Тогава предложи - освен устната - да сложим филър и под скулите, а също и в темпоралната област. За под скулите бях ОК, защото бях много, много отслабнала, и лицето ми беше с измъчен вид. За темпоралната област ми се видя крайно, защото харесвах тези извивки по лицето си.  И така, сложихме в устните  с игла 1 мл Теосиал Кис от най-стария, а в хлътналото под скулите 1,5 мл Теосиал за лице с канюла. До тогава не бях обмисляла нищо свързано с лицето, и ако не ми беше "изчезнала" горната устна - нямаше да "правя" устни изобщо. Доволна останах.  Следващото ми посещение беше през  лятото на 2015г. - пак след серия челюстни операции, които да поправят пораженията от предните. Тогава сложихме Теосиал Кис от "новия" с лидокаин. И последно 2017г. когато приключи цялата терапия по челюстните неща - 1 мл Теосиал RH 3 - след него ми станаха топчета и неравности.

# 559
  • при Arctic Monkeys
Аз, да похваля отново Револакс. Хубав е филъра, от няколко години пълня назо и марионетни с него. Не виждам по какво отстъпва на скъпите продукти. Бях се стъписала,понеже поставен с канюла, стоеше твърда тъканта, но явно не е от самия филър.

# 560
Здравейте дами! Бих искала да попитам имате ли някакво мнение за д-р Веселин Молов (във връзка увеличаване на бюста) предстои ми операция, но все още не знам при кого да си направя операцията. Или бихте ли ми препоръчали някой друг добър лекар?! Ще съм много ви благодарна!

# 561
  • в 1001-та нощ
Аз, да похваля отново Револакс. Хубав е филъра, от няколко години пълня назо и марионетни с него. Не виждам по какво отстъпва на скъпите продукти. Бях се стъписала,понеже поставен с канюла, стоеше твърда тъканта, но явно не е от самия филър.

Филърът е доста плътен, та вероятно точно от него е стояло така. На мен док ми отказва да го поставя, тъй като съм с много тънка кожа, и според него - много ще се очертава и вижда. За мен предпочита по-пластични продукти.

# 562
Момичетаа, оня ден бях в една нова клиника Bellissimo. Сега и се въртят даже билборди по улиците. Правя си филъри вече 5 години и за първи път ми оказват толкова голямо внимание. Като влезнах ме консултираха не един, а двама доктори - един мъж д-р Джак Антониу и една жена, забравих и името. И двамата бяха толкова мили и забавни, че въобще забравих защо съм отишла. Както и да е накрая д-р Джак ми сложи Pluryal Classic в устните. За първи път си слагам такъв филър, но стои суупер естествено. Просто реших да ви споделя колко съм доволна Simple Smile)

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 13:13 от simona87

# 563
Сега покажи и снимка Simple Smile

# 564
Не знам как съм ви изпуснала!!!
На 21.03. сложих 1мл. Принцес волюм в назолабиални и противно на мнението на водещ дерматолог, се получи чудесно.Позагладиха се доста , при мен си бяха доста врязани.Може да се сложи още малко, но ще е по-натам.
Филърът е плътен и твърд, но не ми пречи , стои си на мястото, а аз имам силна мимика.
Сложи ми го д-р Трендафилова в Дерма акт.Много приятен човек , срещаме се за първи път.Хареса ми и като лекар, поне за нещата, които коментирахме.

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 08:43 от ДХ3

# 565
  • София
Препоръчвам др. Ильо Стоянов Simple Smile)))

Здравейте дами! Бих искала да попитам имате ли някакво мнение за д-р Веселин Молов (във връзка увеличаване на бюста) предстои ми операция, но все още не знам при кого да си направя операцията. Или бихте ли ми препоръчали някой друг добър лекар?! Ще съм много ви благодарна!

# 566
Сега покажи и снимка Simple Smile

Ето резултата:

# 567
  • На топло в неговото сърце.
Аз пък ще предложа доц.Тепавичарова!

# 568
Симона, не знам какви са били устните преди, но благодаря за снимката.

# 569
Момичета, нахлувам и тук с въпрос. Импланти Политех или Ментор? Някой има ли с Политех - мнения, проекции, размерите им като на Ментор ли са? Отзиви за качество? И въобще всичко свързано с тези импланти.
Доц. Романски работел с тях, каза че ако изрично искам Ментор може да ми ги поръча, но той лично предпочитал Политех. Аз за пръв път ги чувам.
Всеки доктор има предпочитания. Предлагам да ти предложи  конкретни параметри от двата и да си избереш. Политех са супер меки. Аз специално съм с такива. Германски са. Ментор са американски.  Повечето Ментор май слагат кръгли.  Но според мен е много важно да се гледат проекциите. Примерно от Политех има кръгли с капковидна проекция и по сплескани с капковидна. За основата лекаря ще прецени.

Общи условия

Активация на акаунт