Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 27 тема

• 80 590
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
някой да е правил неоперативна блефаропластика с Plasma ?

# 571
  • Варна
Здравейте, някоя от вас правила ли е филър под очи (за тъмни кръгове). Във варна къде е възможно това да се направи?

# 572
  • Нидерландия
Здравейте отново. Пиша да докладвам резултат и впечатления от корекциите които направих при посещението си в София. Отидох с идея за ботокс във челото и гневна и малко филър във устните с цел вдигане на ъгъл четата и консултация за повдигане долна част на лицето поради леко смъкване на бузите и леки марионетни. Излязох със ботох и тотално моделиране на лице (прилагам снимка) скули и марионетни. Филър в устните се отказах защото повдигането на ъгъл чета устни се получи от поставянето на филъра отстрани на брадичката.
Впечатления: няма да повторя ботокса. . Ботокса ми е много и се бетонрах яко, не мога да си вдигам веждите изобщо и това ми е адски дискомфортно. Предпочитам комфорта. Някой да знае как по бързо да накарам ботокса да ме отпусне?
Филъри:, има видим ефект но боцкането ми дойде много. Добре че не си сложих и филър в устните! Това е от мен. Цялото удоволствие струваше 1300 лв. В момента съм на мнение че ще си остарявам без повече корекции. 😁
Поздрави и успех на по-смелите от мен 🌷

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 18:21 от Madelief

# 573
  • София
Сияете Simple Smile

# 574
Madelief, хубавица си!

# 575
  • София
Madalief не знам как си изглеждала преди интервенцията и колко видимо е било това увисване, но резултата в момента много ми харесва. Изглежда свежо и естествено, без да се прекалява с обеми. Hug

# 576
  • Бургас
Madelief,бихте ли казали при кой доктор сте били?

# 577
  • Нидерландия
Благодаря за комплиментите, махнах си снимката защото се притесних. Това което искам да кажа е че имам дискомфорт от ботокса, веждите ми се промениха като форма, няма я тази чупка която имах преди в средата. За увисването: по скоро само аз си го виждах при определена светлина.
И пак питам, някой да знае кога ще ме отпусне пустия му ботокс? 😁

# 578
  • Бургас
Може ли на лично снимката, че пропуснах а мен ме интересува точно повдигане в долната част?
Ботокса отпуска различно при всеки, мен ме държи не повече от 3 месеца, но ако Ви е първо слагане изчакайте, обикновено  
за 2 седмици е крайния резултат, може да Ви се коригирата дразненията....

# 579
  • Нидерландия
Madelief,бихте ли казали при кой доктор сте били?
Др. Биляна Мирчевска Странска, работи в жк Изток. Доколкото знам има страница във ФБ за контакти но не мога да потвърдя защото аз нямам ФБ. ФБ е за стари хора както казва синът ми 😁😁😁😁

# 580
Aз съм правила ,ефект нула,след процедурата ми останаха белези тъмни петна ,които се наложи допълнително да избелвам.След  процедурата кожата изглежда по стегната точно за една едмица.Не препоръчвам процедурата.     

# 581
Здравейте, някоя от вас правила ли е филър под очи (за тъмни кръгове). Във варна къде е възможно това да се направи?

Аз съм слагала. Войчева ми го прави с канюла. При Светлана Узунова ще слагам следващия път

# 582
Моя позната ходи при Мирчевска в кв.
 “ Изток” .... очарована е от работата и , а аз от резултата който виждам Simple Smile

# 583
Aз съм правила ,ефект нула,след процедурата ми останаха белези тъмни петна ,които се наложи допълнително да избелвам.След  процедурата кожата изглежда по стегната точно за една едмица.Не препоръчвам процедурата.     
благодаря за отговора, така се бях надъхала за есента ...

# 584
  • Варна
Момичета, нахлувам и тук с въпрос. Импланти Политех или Ментор? Някой има ли с Политех - мнения, проекции, размерите им като на Ментор ли са? Отзиви за качество? И въобще всичко свързано с тези импланти.
Доц. Романски работел с тях, каза че ако изрично искам Ментор може да ми ги поръча, но той лично предпочитал Политех. Аз за пръв път ги чувам.
Всеки доктор има предпочитания. Предлагам да ти предложи  конкретни параметри от двата и да си избереш. Политех са супер меки. Аз специално съм с такива. Германски са. Ментор са американски.  Повечето Ментор май слагат кръгли.  Но според мен е много важно да се гледат проекциите. Примерно от Политех има кръгли с капковидна проекция и по сплескани с капковидна. За основата лекаря ще прецени.
Той ми предложи кръгли -325 Ментор  и 335 Политех. Като проекция почти едни и същи бяха. Политех бяха с 4.8, а Ментора с 4.6. В крайна сметка избрах Ментора защото исках малко по - твърди, с гел 2ра степен на Кохезивност. А също така защото от Политех нямам никакви отзиви, в смисъл познати които да са сложили. Ето както сега вие ми писахте супер меки например. И т.като трябваше да реша до края на съответния ден избрах Ментор въпреки че бяха по - скъпи от Политех.
Ще дам отчет като мине операцията.
Благодаря много за коментара.

Общи условия

Активация на акаунт