Модни консултации 38

• 53 458
  • 764
  •   1
Отговори
# 165
  • София, България

и ето тези които си взех.Снимах ги в магазина на краче как стоят , моите не съм ги обувала защото ми е студено на краката все още и нося по затворени обувки Simple Smile

От къде да сините обувки? Очите ми останаха.

И някой беше питал за сайт с интересни тениски, тук има някои готини https://vmzona.com/newsite/int.php?page=main&menu_id=2&s … e=252&lang=bg

# 166
Хммм, последното нещо, което би ми хрумнало да си помисля, купувайки си обувки е дали мъжете щели да ги харесват! На кой му пука за мъжете, аз трябва да съм щастлива с проклетите си обувки, което хич не е лесно! Grinning

Иначе най-екстравагантната обувка, за която съм дала пари все още чака подходящото парти с костюми и чудесно си ходя с тях за ужас на неверниците Wink Само едно кимоно ми трябва!

Последна редакция: вт, 19 мар 2019, 14:59 от Agent Provocateur

# 167
  • Някъде там
Rachel от тенденз са Simple Smile

# 168
Благодаря момичета, ще докладвам като купя нещо.

Агент тези обувки са просто уауууу както казва Силвена Роу.

# 169
  • Бургас
Хммм, последното нещо, което би ми хрумнало да си помисля, купувайки си обувки е дали мъжете щели да ги харесват! На кой му пука за мъжете, аз трябва да съм щастлива с проклетите си обувки, което хич не е лесно! Grinning

Иначе най-екстравагантната обувка, за която съм дала пари все още чака подходящото парти с костюми и чудесно си ходя с тях за ужас на неверниците Wink Само едно кимоно ми трябва!
Лелее..Много щури,браво!Джефри Кембъл,ми e един от любимите дизайнери.Не можах да се стърпя и да не споделя по какво въздишам,и гледам"болно"..  Blush

# 170
Лелее.. Много щури,браво! Джефри Кембъл ми e един от любимите дизайнери.Не можах да се стърпя и да не споделя по какво въздишам и гледам "болно"..  Blush

Много секси!!
За себе си съм си въобразила, че китън хийлс не ми отиват и мозъкът ми не ги забелязва въобще като опция за мен, но на чужди крака им се радвам много! Дано намерите повод да се поглезите Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 14:55 от Agent Provocateur

# 171
  • Бургас
Лелее.. Много щури,браво! Джефри Кембъл ми e един от любимите дизайнери.Не можах да се стърпя и да не споделя по какво въздишам и гледам "болно"..  Blush

Много секси!!
За себе си съм си въобразила, че китън хийлс не ми отиват и мозъкът ми не ги забелязва въобще като опция за мен, но на чужди крака им се радвам много! Дано намерите повод да се поглезите Simple Smile
Благодаря ви,Agent Provocateur  Simple Smile Не са подходящи за мен обаче(с по-висок свод ми е крака)На тези съм им хвърлила око. https://www.niki-nika.com/it/scarpe/4846-boleyn-tan-190000009300.html

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 15:44 от Nina_Z

# 172
Момичета, дайте някой сайт с готини тениски с принтове.

Ето - има дамски и мъжки тениски, избираш картинка. Някои са с възможности за тениски с дълъг ръкав или суичъри:
https://terig-bg.com/teniski/teniski-shtampa/teniski-mujki-shtampa?page=3
Ако не друго, поне идея можеш да придобиеш.

# 173
Търся бяла блуза/риза/тениска на череши. Намирам или детски, или изчерпана наличност. Виждали ли сте някъде?

# 174
# 175
В Х и М има риза на малки черешки

# 176
# 177
Разбор на стила на Оливия Палермо, слушам го и аз в момента, може на някой да му е интересно:

# 178
Аз ги търся тези черешки, но във вид да са разхвърляни по цялата дрешка, че и върху бяла основа... Ей такова нещо, това е детско:
Скрит текст:
Има ги някъде, видях една дама да носи.

# 179
  • София
Голяма фенка станах и аз на Елена Галант. Страхотни видеа прави - информативни, подробни и динамични. Всъщност тя е единствената влогърка, която гледам с удоволствие. Не си спомням коя дама препоръча нейния влог, но съм й искрено благодарна!
Разкошна! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт