Модни консултации 38

• 52 765
  • 764
  •   1
Отговори
# 75
Подреждам си гардероба и се смея - черно, черно, черно, сиво, сиво, кафяво, кафяво , кафяво, тъмно синьо, бяло, бежовово, тъмно зелено, кафяво, сиво, сиво... и малко червено!
И на фона на този "взрив от цветове" една оранжева и една светлосиня ризи Grinning

Но пък 2 големи чекмеджета със шалове! Шарени! Даже розово мернах по един от 100-те Wink

# 76
  • Street of Dreams
Същата работа, без оранжевото, зеленото, кафявото и червеното. Но имам доста розово, пудра и пепел от рози - тресе ме разнообразние!

# 77
Аз съм като децата - шарено /нали луд на такова се радвал, казват 😁/ - лилаво в различни нюанси, червено и синьо - също, имам оранж, корал, малко жълто /не ми отива, иначе го обичам/ и любимите ми тюркоаз и ярко зелено. Аз обичам цветно и то ярко, не пастелно. Макар че имам пудрени и бежови неща.

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 13:41 от Judy

# 78
  • Варна
Аз - след въпроса в началото на темата - пощурях по плетени чанти. Поръчах три, едната е вече тук, даже я разходих, чакам още две. Май с тях ще изкарам топлите месеци и ще пенсионирам кожата до есента.

# 79
Може ли снимка, не съм ги виждала още плетените

# 80
  • Варна
Тази вече е при мен, много ме радва колко е пъстра

Скрит текст:

Другите ще покажа като пристигнат.

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 13:11 от Тайга

# 81
тайга и аз се зарибих много по плетените чанти Simple Smile в процес на избиране съм къде разглеждаш?

# 82
  • Варна
Различно. От Wanderlust чакам тази в жълто, но имам и три други техни, поръчвани миналата година:

Скрит текст:

От Zara харесах

От Mango

# 83
  • Някъде там
Taзи чанта как ви се вижда с тези пантофки Simple Smile
Обувките са супер меки, със стелка от естествена кожа и си ги харесвам много , но ми е трудно да ги съчетавам с чанти заради цвета им Simple Smile

# 84
  • Street of Dreams
Чудесна ми се вижда комбинацията, а и двете много ми харесват. В обувките има елемент в цвета на чантата, цветовете подхождат и без това. А това, че едното е лъскаво а другото - матово, за мен е плюс. Simple Smile

# 85
  • Пловдив
И на мене много ми харесва комбинацията на чантата със сините обувки

# 86
Fluttershy, oт къде са обувките?

# 87
  • Някъде там
Oт Тенденз ,тук в бг мамата е с много лош рейтинг, но аз каквото съм си взела от там не е мръднало  с години Simple Smile

# 88
  • София
Oт Тенденз ,тук в бг мамата е с много лош рейтинг, но аз каквото съм си взела от там не е мръднало  с години Simple Smile

+ 1  и от мен. Дори и извивките им не са лоши за разлика от Ботичелито.
Тази Сузи Реджано  има хубави тоалетчета, ама много стара и сбръчкана...Навсякъде крие лицето.

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 16:54 от stefina

# 89
Здравейте,какво бихте предложили, като чанта за тези гуменки??? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт