Модни консултации 38

• 52 775
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
Тайга, чантата с дървените топчета е много готина.

# 91
Пак съм аз Grinning
Намирате ли тези обувки за смешни?
Скрит текст:
Купих си ги, харесват ми, но като се обух нещо не се възприемам Thinking
Може и да е заради факта, че нагоре бях с пижама, но знам ли... може просто да са странни Grinning

# 92
Simple Smile Не са смешни. Супер елегантни са.
Аз бих ги носила с тесен панталон с дължина над глезена или супер широк клош панталон.
Рокля по тялото, пола тип цигара, молив.

# 93
  • Street of Dreams
От тази гледна точка поне - не са смешни, а елегантни.

# 94
Бе смешно стоят;)
Иначе са хубави. Купих си такъв модел в синьо, носих ги миналото лято с дълга рокля. Обелих им връхчетата, но пък бяха удобни. Помисли ги пак, премери с няколко тоалета и виж дали ще се възприемеш.

# 95
  • Варна
Много ги харесвам аз, но все не купувам подобни.

# 96
  • При децата ми
Никак не са ми смешни. Харесват ми. Бих ги носила с удоволствие.

# 97
Смешни - не. Неудобни, заради прекалено заострената сая - да. Бих ги носила за кратко с дълга рокля или костюм. Не бих измъчвала обаче краката си с часове.

# 98
  • Най-красивата страна
Имам такива бежови обувки.Много ги харесвам.Нося ги с рокля ,пола или панталон.
Обаче не и с дънки.

# 99
  • София
Аз имам такива светло лилави. Купих ги като вариант на официалната обувка с ток. Нося ги понякога, обаче пак ми правят пришки /с чорап/.

# 100
  • София-Младост
Да я купя или не тази чанта. Харесва ми размера и, ако беше малко по-тъмна нямаше да задавам този въпрос. https://orsay-fashion.bg/product/1486305827#gallery-3

# 101
Страхотен цвят, взимай я. Имам в същия по - малка такава и много освежава тоалета. И аз бях скептична, но всъщност се съчетава с доста неща.
Благодаря за отговорите по моя въпрос. Мерих се пак, този път с нормални дрехи. По препоръките ви с панталони, най - вече разкроени такива, ми допада как стоят. Ще си ги нося.

# 102
  • При децата ми
И чантата ми харесва, и цвета ми харесва!

# 103
  • София-Младост

Ей, страхотни сте, благодаря ви!
Моята чанта е подобен цвят, но малко по-тъмна и си я съчетавам с всичко Simple Smile

# 104
Какво мислите би било удачен модел обувки за при дъжд, спортно-елегантен стил, пролетно-есенен сезон?

Общи условия

Активация на акаунт