Модни консултации 38

• 52 758
  • 764
  •   1
Отговори
# 60
  • София
И аз си намерих любима баба /вероятно е 10 г по-голяма от мен де/.
Susi Rejano
Просто е абсолютно мой стил. Само дето аз не нося такива бижута. Купувам, имам, но не ги слагам.

# 61
Susi Rejano
Просто е абсолютно мой стил. Само дето аз не нося такива бижута. Купувам, имам, но не ги слагам.
Прекрасна е, семпла и елегантна! И много ъндърстейтед секси!

# 62
И аз на пролетна вълна и  по тоя повод си поръчах едни боти в цвят слонова кост. Не съм носила обувки в такъв цвят и още се чудя как ще ги комбинирам, че е капризен цвят, но пък точно такъв модел исках много. Вие как носите или  въобще носите ли бели обувки/боти? Гледам последните две години са все на мода...

# 63
Имам в бяло зимни боти, елегантни обувки на ток, равни обувки, сандали. Бялото е универсален цвят, като черното. И е благодатно за комбинации с почти всичко.
Слоновата кост е по-различен цвят. Него почти не го нося, не ми отива много. Имам основно блузки и пуловери с него. Харесвам го с тъмносиньо, дънки.

Последна редакция: нд, 10 мар 2019, 18:13 от Judy

# 64
  • Street of Dreams
Аз го смятам за универсален цвят, дори повече от бялото. По-елегантен е.

# 65
Тъкмо си поръчах аз едни бели обувки с ластик на петата.
Благодаря за насоките за роклята. Присетхте ме, че имам едни кожени сандали в цвят тип "коняк". Добре ще и' се вържат, според мен.

# 66
  • София
Аз нали назад бях показала такива боти. Вече ги носих с едни светли дънки.

# 67
  • Mediterraneo
Susi Rejano
Прекрасна е, семпла и елегантна! И много ъндърстейтед секси!

Сестра й, Рафи, също е много готина, но откровено по- смела в идеите си.

# 68
И аз на пролетна вълна и  по тоя повод си поръчах едни боти в цвят слонова кост. Не съм носила обувки в такъв цвят и още се чудя как ще ги комбинирам, че е капризен цвят, но пък точно такъв модел исках много. Вие как носите или  въобще носите ли бели обувки/боти? Гледам последните две години са все на мода...

Много харесвам подобни тонове за боти/обувки, ако са велур още повече.
Най-лесно се съчетават с деним. С бяло можеш да получиш чудесна "тон в тон" визия, с черно не ми допада особено, но също става. Хубаво е съчетанието с бордо, сиво, кафявата гама, маслено зелено, пастелни цветове, животински принт, цветя...
Освен с панталон и дънки, стават и с пола, и с рокля.
Скрит текст:

# 69
Момичета, моля за съвет, другия месец съм кръстница, тоалета ми е черна класическа рокля по тялото. Та въпроса ми е, препоръчайте ми обувки в различен от черното цвят, обаче ми се иска около 6 см. ток, т.к. не мога да издържам на високи обувки Simple Smile

# 70
  • Street of Dreams
Скрит текст:

# 71
Момичета, моля за съвет, другия месец съм кръстница, тоалета ми е черна класическа рокля по тялото. Та въпроса ми е, препоръчайте ми обувки в различен от черното цвят, обаче ми се иска около 6 см. ток, т.к. не мога да издържам на високи обувки Simple Smile
И аз съм в подобна ситуация. Чудя се какви обувки да си взема за черен гащеризон. Според мен ако роклята е къса, отиват почти всички цветове. Ако обаче е дълга и стига до обувките , нещо в златисто, сребристо , или по- тъмни цветове.

# 72
И аз съм в подобна ситуация. Чудя се какви обувки да си взема за черен гащеризон. Според мен ако роклята е къса, отиват почти всички цветове. Ако обаче е дълга и стига до обувките , нещо в златисто, сребристо , или по- тъмни цветове.
Роклята е къса, чудех се за червени 🙄 , например тези. Проблема е, че искам да не са много високи, а в същото време трябва да са елегантни.

# 73
merym16, страхотен избор

# 74
И аз съм за червените обувки.

Общи условия

Активация на акаунт