iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 109

• 54 362
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Добрич
Здравейте момичета във вторник поръчах за първи път от сайта на ихерб, но все още стои на статус Processing, два пъти писах на хелп деск, но ме уверяваха, че ще я изпратят скоро, за първи път ми е и нямам опит с този сайт, по толкова време ли ги обработват по принцип или само първия път е така. Благодаря ви предварително за отговора  Simple Smile
Последната ми поръчка също по-късно беше отразена в тракинга. Ще я изпратят, спокойно.
Обичайно 5-7 дни стои на
Цитат
Melrose Park, IL, US PROCESSING COMPLETED AT ORIGIN

Следващата дестинация е София. В момента тракингът не отчита вярно /както често се случва последните месеци/...

# 646
  • София
Здравейте момичета във вторник поръчах за първи път от сайта на ихерб, но все още стои на статус Processing, два пъти писах на хелп деск, но ме уверяваха, че ще я изпратят скоро, за първи път ми е и нямам опит с този сайт, по толкова време ли ги обработват по принцип или само първия път е така. Благодаря ви предварително за отговора  Simple Smile
Здравей!
Обикновено ги шипват след няколко часа, до 5-6 дни, но понякога има и изключения. След като са ти отговорили, че ще я изпратят, не се притеснявай. Сайтът е коректен.
Провери дали всички продукти, които си поръчала в момента са налични. Може да има изчерпан продукт и това да е причината да се бавят с изпращането на пратката.
Когато шипнат пратката, ще получиш втори мейл в пощата си.

iHerb® код:   YUL919
за първа поръчка 10% намаление, за следващи поръчки - 5%

# 647
Налично е, преди малко пак проверих, и това си го помислих също, ще изчакам тогава.

# 648
  • have faith and be patient ..
Денис, какви са тези колагени с кокосово мляко? И струват ли си парите за 12 дози (според етикета)

# 649
Здравейте, скоро не съм поръчвала от сайта, затова направо питам, поръчка за 17,70 без доставка и с нея от 21,10 рискувам ли да отиде на митницата?
Предложете проБ и селен моля за вместване в 30 лв.

# 650
  • Добрич
Поръчка до 30 лв субтотал, т.е. без доставката не би трябвало да отиде на митница. В случай, че я спрат, може да се освободи срещу 1,50 лв. без митническо представителство на бг. пощи.

# 651
Всъщност 17,70 ми ги дава 30,70 лв, затова питам.

# 652
  • Бургас
30,49лв ще ти ги сметнат по митническите курсове за месеца https://customs.bg/wps/portal/agency/home/info-business/bank-inf … ms-exchange-rates Може да мине, може и да не мине. Аз лично съм горяла заради стотинки над 30лв Angry

# 653
  • София
На кой доставчик пращате?
Аз услугите на Габиели ползвам обикновено (uktobg).

Здравейте, на Габиели до Англия или до Германия пращате? и знаете ли какъв е прагът там за да не се обложи с данъци?

Благодаря!

# 654
  • София
Ще споделите ли как се приема Animal flex отново.че трябва да ровя в поне 10теми назад? Максимално щадяща стомаха?

ПП: И мен ме касае това за... митата, преди време бях чел в техните наредби и имаше нещо тегаво и не повторих. Интересни са ми поръчки за над 50-60Евро

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 23:47 от Starrydream

# 655
Здравейте Simple Smile
Имам пратка, която е на митница. Интересува ме, ако пратката не бъде освободена, връщат ли я обратно.
Къде мога да прочета за това в сайта?

# 656
Защо? Обмисляте да не си вземете поръчката, защото трябва да платите ДДС и разни такси ли?

Един ден просто ще спрат да доставят до България, ще видите... Angry

# 657
Защо? Обмисляте да не си вземете поръчката, защото трябва да платите ДДС и разни такси ли?

Един ден просто ще спрат да доставят до България, ще видите... Angry

Може ли по-възпитано...?!
Първо: Пратката е на митница в друга държава (за ваше успокоение), тъй като не живея в България.
Второ: Попитах, къде мога да намеря информация, относно връщането на пратка към сайта.
И ако не се чувствате компетентна да отговорите, моля да си задържите злобните коментари.

# 658
Ако става въпрос за Германия ,тук е описано

https://www.zoll.de/DE/Privatpersonen/Postsendungen-Internetbest … 38bodyText1 

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 01:28 от ~Artemis~

# 659
  • София
Денис, какви са тези колагени с кокосово мляко? И струват ли си парите за 12 дози (според етикета)
Toва е колаген от животински произход, най-често говежди, към който е добавено обезмаслено кокосово мляко за по-добър вкус - да се ползва с напитки, нещо като суха сметана, напр. към кафе.
За разнообразие и като по-хранителна напитка - става.
Който не може да приема неовусен колаген, заради вкуса, който не е от най-приятните, може да пробва от тези продукти.

Ще споделите ли как се приема Animal flex отново.че трябва да ровя в поне 10теми назад? Максимално щадяща стомаха?
Тези, които се приемат на гладно може да дразнят стомаха, затова, дори да не се усвояват 100% е по-добре да се приемат след хранене - по-обилно и по-мазно.

iHerb® код:   YUL919
за първа поръчка 10% намаление, за следващи поръчки - 5%

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 07:43 от denis.

Общи условия

Активация на акаунт