Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 43 002
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
На мен Донка ми е много симпатична, но се притеснявам за нея. С това коремче, как драпа по стръмните пътеки не е много ясно. Пък и не само това.
Имам смътно неприятно усещане, че не  случайно участва и бременна полицайка. Дано не се случи нещо гадно.

Последна редакция: пт, 08 мар 2019, 18:21 от *Melanie*

# 121
Имам смътно неприятно усещане, че не  случайно да участва и бременна полицайка. Дано не се случи нещо гадно.
Само това не 😱. ОЖ достатъчно ме отвратиха с бебето на Ина.
Иначе и на мен ми се видя не ок бременната да участва във въоръжени акции на терен.

# 122
Наистина е малко странно защо са решили да е бременна, със сигурност има нещо.

Поне да работеше само в управлението, а така е доста нереалистично.
Ако, да речем нещо й прималее докато са на терен в критична ситуация, какво правят? Ще ги изтрепят като пилци.

# 123
Аз още си мисля, че и тя е в кюпа на замесените нещо, но ще видим.

# 124
Не, по-скоро би "опрала пешкира" за силен, голям драматизъм и ужас.

# 125
Точно това имам предвид.

# 126
  • София
Ох, това е любима тематика на Милошева. Надявам се обаче това да си остане в ОЖ, а тук да не прибягват до драматизъм и ужас с бременни, които губят бебета си.

# 127
Сега е момента за клюкарски въпрос. Доколкото съм запозната Апостолава не е омъжена за Милошев или да?

# 128
  • София (Възраждане)
И аз докато гледам ОЖ, все МилошевА пустосвам заради небивалиците, пък и да не се казва така...Simple Smile

# 129
По принцип не харесвам и не гледам бг сериали, но този е един път.

На мен ми хареса и актьора, който играе синът на първата жертва. Как се казва?

# 130
  • София
Хм, е как, аз знам, че са официално съпрузи. Simple Smile
Не мисля, че ще използват Донка за някаква излишна драма, по-скоро са решили, че така ще е по-нестандартно и извън рамката... А и доколкото знам Христина Апостолова не е сценарист на шоуто, такъв е основно самият Евтим Милошев. Тя е по тези драми с бременни и пр. Та не ми се връзва, а и съм сигурен, че са искали да избегнат всякакви сравнения или повторения с ОЖ.

Честит празник момичета. Simple Smile

# 131
Diavolo, ще ме прощаваш като мъж, ама нали знаеш приказката за главата и врата.
Няма особено значение кои от двамата се води сценарист 😀

Иначе се надявам и аз, че няма да има някаква трагедия с бебето, но предполагам бременността й не е сложена просто за цвят, а ще има някаква пикантерия.

В едно от последните интервюта Карамазов каза, че в един момент ще стане много тежко и тъжно за героите.
След снощния епизод си мисля, че е имал предвид посттравматичния стрес на Мия.

# 132
По принцип не харесвам и не гледам бг сериали, но този е един път.

На мен ми хареса и актьора, който играе синът на първата жертва. Как се казва?
Явор Веселинов

# 133
Имам някакви проблясъци за Карамазов - не водеше ли той едно предаване, в което водеха участници по групи да се състезават в един замък? Това беше преди 100 години, ама имам някакви мътни спомени.
 Blush

# 134
Карамазов водеше Сървайвър/ любимо реалити😍/.

Общи условия

Активация на акаунт