Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 42 994
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Помакинята е много неубедителна. Никаква автентичност.
Местните в Смолян не ползват думата "помак". Можеха да се постараят повече от екипа,  ако и да има доста смолянски актьори в епизодичните роли, има слабости точно там - в автентичния говор и подробностите. Стоян Радев също е от Смолян.

# 106
  • София (Възраждане)
Е помакинята от филма така го изказа. Вероятно защото звучи неразбираемо и забавно. Варгулька даже за нещо като израстък, цицина се ползва.
При нас е върга 😂 прихванали сме от вас, явно. Че сме комшии от западна ви страна.

А може пък изначално влиянието да е западно...)Simple Smile

# 107
На мен епизодът ми хареса. По-лек беше от първия, но това е нормално. И в Истински детектив не всички епизоди са Уау!
На Духовникова и Карамазов добре им се получават съвместните сцени. Само в Кулата в Пампорово тя според мен преигра с погледите и отмятането назад.  Сцената у Чанови беше много забавна. Филип гледаше като 5-годишен, докато майка му го нареждаше в стил “защо мама така постъпващ с момичето” 🤣.
Не очаквах това за Камелия с бащата и сина. Но особено ми хареса и интригата, която врътнаха около бежанеца. Очаквах да кажат - не е той и да забравят за него. Сега се чудя, този дали изобщо е бежанец 😁.
Страхотен Васил Банов - респектира!

# 108
  • Viena
Но, Духовникова нещо не ми харесва. Наистина прилича на Аватар.

# 109
  • София
На мен много ми хареса епизода, имаше от всичко.
Карамазов си ми е любимец, Духовникова и тя, а като двойка в новото българско кино нямат аналог. За мен. Пожар..

# 110
  • София (Възраждане)
Местните в Смолян не ползват думата "помак".

Да, защото се счита за обидна.

Стоян Радев, не актьорът от сериала, а режисьорът (бившият съпруг на Ани Пападопулу) е от Смолян.

# 111
  • USA
На мен епизода ми хареса,толкова колкото и първия.
Не ми харесва образа на Мия и посоката,в която я развиват. Добре,че е тя,че полицията да си свърши работата.Някаква супер героиня,която е над всички по интелект и умения..чак става досадно.От тези,на които всичко им се получава,точно като на кино. Joy
Добре,че са само 12 еп,да нямат време да се изложат съвсем.

Мари_Мар,благодаря за линковете.

# 112
Бременната полицайка не е ли адвокатката на Димо от "Денят на бащата"?Thinking

Тя е, Лидия Инджова се казва.
Малко са пресолили манджата с бременната, която работи "на терен" и походката ѝ е меко казано смешна.

# 113
Екстра си е походката, но наистина е малко прекалено, че е в толкова напреднала бременност.
Можеше да бъде към 6-7ми месец.

# 114
  • София
Направо й завидях на Духовникова как му налетя на Карамазов. И аз бих го направила Joy

# 115
  • София
Направо й завидях на Духовникова как му налетя на Карамазов. И аз бих го направила Joy
Много сме на "хранилката"Simple Smile)))

# 116
Номерът е той да ви налети   

# 117
# 118
Бременната полицайка  много напомня на филма Фарго, а музиката пък на TRUE DETECTIVE . Blush

# 119
Да се запиша в новата тема. Blush

Тази серия ми хареса повече от първата, повече бяха развръзките. Даже в края на серията си викам "А, много бързо свърши бе.." Grinning

Интересно ми е за сириеца и посттравматичния стрес на Мия.

Общи условия

Активация на акаунт