Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 43 175
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Така и не разбрахме какво пише на бележката, която намериха и ще й правят графология. А Красимир на местопрестъплението извади нещо като одеколон Scream и си сръбна Satisfied. Всички ще си имат кирливи ризи май.

На мен ми се видя, че отпива кафе.
Чакай да върна епизода да погледна пак.

# 541
Аз не разбрах Славчо проблеми с хазарта ли има?
И защо са го сложили уж в основния каст, като го изритват в епизод #3
Мислех, че ще го завъртят в романтична линия с Донка или Диана.
Ще се върне Славчо. Има там нещо, което не ни казват.
А бележката дали беше същата от чакалото?? Тя Мия от там ли отиде на скалата?

# 542
  • Mediterraneo
Аз не видях точно, но според ММ е баш кафе.

На Славчо и Донка никак не мога да им повярвам, ама никак. Славчо изглежда на 15, Дончето с този корем дето ми се мъкне по чукарите... не! Не са моите герои и не мога да ги възприема.
Ако сменят Денолюбов, наистина ще е жалко. Имам чувството, че Милошев провежда кастинг- един епизод с един актьор, друг епизод- айде, махам те. Все едно е 10-ти сезон на сериала, та маха и сменя герои. Не, Милошев, не върви така!

# 543
Кафе пие. Сега върнах епизода.

# 544
Да от чакалото беше. Тя я прибра и веднага се запъти към скалата.

# 545
  • in Wonderland
BigCityNights, част от продукциятс ли си, че знаеш с такава категоричност кой, къде, как??

_Dreamy_, гледай Дървото на живота, ако не си, Карамазов прави феноменална роля там! И в двата сезона 💓

Хареса ми снощният епизод.
Явно мъжът на Мия е загинал и тя има някаква вина за това, но какво ще е, нямам представа. Дали и той е бил в системата или е станал косвена жерта, предстои да разберем.
Последвах Павела А. ( Диана) в инста, такава е кифла, не е истина. А девойката ми беше много симпатична още от ОЖ сега ми поолекма доста.

# 546
И аз мисля, че съпругът на Мия е работел същото като нея. На гроба в разговор с дъщеря си, момичето я попита„ Не можеш да спреш да се чувстваш виновна, нали?”.

# 547
Като цяло очаквах повече от този сериал.Замисъла и сюжета е добър,но..Някак хаотично се случват нещата,никаква последователност,както трябва да е в крими сериал-всичко е навързано една следа води към друга и т.н.
Неубедителни са ми и Владо на моменти и Теодора,да не говоря за второстепенните пресонажи.На Валери абсолютно нищо не му разбирам.
Имам време до другият четвъртък да реша дали ще го следя.Засега съм впечатлена единствено от музиката и природата.
На снимката наистина беше Стефан,реалният съпруг на Теодора.И няма филм или постановка(тези които съм гледала аз),в които Теодора да не я видим по гащи,неизбежно е.

# 548
  • София
Да не вземат да убият патоанатома, щом ще го сменят с друг. newsm78 Не че има логика да го убиват, но ми е странно. Този е симпатяга. Историята със Славчо остана доста незавършена. Не ми се вярва да няма развитие там. И все още се чудя кой е баща на бебето на Донка.

# 549
А да килотите бяха супер  Crazy

# 550
Дали е възможно да се слагат в спойлер постовете, които разкриват части от сюжета? Защото аз искам да се изненадвам, а не знам, че друг патоанатом ще дойде.

# 551
Красимир подметна на Донка да си иде вкъщи и Коцето( мисля, че това име каза) да се погрижи за нея, а тя да си опъне краката. Та предполагам този Коце е мъжът на Донка и баща на бебето ѝ.

# 552
Дали е възможно да се слагат в спойлер постовете, които разкриват части от сюжета? Защото аз искам да се изненадвам, а не знам, че друг патоанатом ще дойде.

Аз също бих помолила за същото. Няма нужда някой да се изтъква колко навътре е в продукцията и как знае неща, дето простосмъртните не знаят. БигСитиНайтс, дръж за себе си инфото, ако въобще е вярно.

# 553
Извинявам се, няма да се обаждам повече.

# 554
Не става въпрос да не се обаждаш, а да постваш такива неща с скрит текст. Това си е едно от неписаните правила в такива теми. Който иска да чете отваря, който не да подмине.

Общи условия

Активация на акаунт