Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 24 018
  • 770
  •   1
Отговори
# 120
Ох всички са ми големи сладури. ❤❤❤ Добре че си ги имаме в живота си, че да ни радват малко в тежките за нас дни 😊 Незнам хората как живеят без животинки покрай тях... 😁 ММ ми вика как си мечтаел да запознае нашата с детето си един ден. А тя е вече на 10 годинки... дано се случи 😊🙏 Той много ще се радва!
И да на всички колеги рязко почнаха да им миришат краката... Много бях изненадана и ужасена от аромата хахахах

# 121
Дааа, явно всички сме горди собственици на бебета- кученца. Grinning Всички са много сладинкиии и ще ги изяяяям! Heart

# 122
Дано, Йоанка, и аз това съм си го мислела, а моят е на 2,5 години само. Душичките те! Ще са големи братя и сестри ❤💙 снощи обяснявах на моя- скоро ще си голям брат, ще спинкаш до бебо, ще го цункаш по нослето, ще си играете, ще порастнете заедно... и той ме гледа с тези големи очи и върти опашчицата с любов!

# 123
Ох, срам не срам, ще ви призная, че като забременях предния път и виках на котката: Стягай се, ще ставаш кака!!
😂😂😂
Ще падна с тия миризми 🤣 Аз само лятото ги усещам. Сигурно е много гадно да усещаш аромата на крака постоянно от колегите си 😬☹🙈
Джули, много миличко 😍🤗
Аз съм дете, което е израстнало с много животни и главно с кучета и наистина е много хубаво за едно дете да си има “космат брат” 💓

# 124
какво ще кажете за моите Simple Smile) 😂❣❣❣❣

# 125
Еха , какви са ви хубави животинките Heart Откакто котката ми почина не съм гледала повече животни . Много тежко го изживях . Иначе продължавам да им се радвам и да ги храня по улиците .

# 126
  • София
Ехааа, момичета, пак не мога да ви смогна! 😁

Йо, направо ме разби с тия крака 🤣 Пък дано са хубав признак, ако е така, то щеш не щеш... свиквай, че 9 месеца няма да се разминеш с естествения ароматизатор...

Леле, колко са страхотни всички пухкавелковци! ❤ Ние вкъщи си имаме една гигантска кучинка и две котки... Забавно ни е 😂 После ще се включа със снимков материал от мястото на събитието.

Момичета, никакви лелки! Да стоят на страна и изобщо да не припарват, забранено им е!

# 127

!!!!!!

Всеки месец ги гледам тези тестове и едно голямо нищо.

# 128
Ей затова ме изнервят мене! Правиш уж всичко и накрая - лелка 😂
Така разочарованието е по-голямо 😬

Ама пък иначе рискуваш като мене - да изтърваш постоянно О. и да се чудиш: Добре бе, аз защо не забременявам 🤔😂

Днеска ми изглежда “+” тоя, Джули!
Бебенаправяйте 🤩

# 129
Леле, всички косматковци са страхотни! Heart Откакто си отиде нашият котан преди няколко години, не сме си взимали друго животинче. Но много пъти сме били приемно семейство. Simple Smile

Джули, радвай се, че всеки месец виждаш такъв тест. Значи, че имаш нормална О и съвсем скоро ще се случат нещата.  Аз си мечтая само за такива тестове.

# 130
Момичета, много съм благодарна, че съм ок и че оимам Ову, не го приемам за даденост, обещавам. Но така, като не става, все се чудиш- що така; къде е проблемът; как е възможно едни тъпи спермита да объркат толкова нещата; това ли е всъщност, или съм аз; толкова усилия, засичания и тъпотии, защо го няма това бебе? Мисля си просто...

Лекинка на всички! Утре е прекрасен празник и е петък 💖

Последна редакция: пт, 08 мар 2019, 00:26 от Анонимен

# 131
Хееей! Как сте, гърлс? 😁😘
Дени, разплака ме посланието на майка ти! ❤
Йо, стискам палци ароматоте да те държат 9 месеца! 😍
Аз имах котарак като дете, но млад го отровиха. Много тежко го изживях, защото беше първа животинка... После си взех друг, но и него ми го отровиха преди 2 години. А от 6 си имам една топка косми, която буквално ме следва навсякъде! 💞😍
Не мога да си представя живота бвз него и много се надявам скоро да стане батко и да пази малкото човече! 😊😍
Пожелавам ви този месец да е вашия, момичета и да се изпълни само с +!❤

П.п. майка ми е скорпион, а баща ми стрелец. Ако трябва да избирам - със сигурност бих искала стрелче! (Скорпитата тук не ми се сърдете, то всичко си е до характер 😘)

# 132
Да пусна и аз мойте пакостници...Ей,така сме постоянно-котката отваря вратата и излиза навън,а кучето влиза вътре! Направили са си стратегия,която следват стриктно и ме докарват до лудост,но без тях не мога!
Израснах с животни и колкото и да съм благодарна на родителите си за възпитанието,което ми дадоха съм сигурна,че заслугата ми да съм по-чувствителен и добър човек е изцяло на всички косматковци минали през живота ми! Те ни учат на истинска любов!   

# 133
Добро утро! Честит празник! Пожелавам ви всяка една ваша мечта да се сбъдне! ❤

# 134

Честит ни празник ❤🌸бъдете все така целеустремени и красиви

Общи условия

Активация на акаунт