Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 909
  • 770
  •   1
Отговори
# 60
Nature High BrightnessPeoney, страхотна темааа Heart, нямам търпение да завалят + тестове. Времето е страхотно, витамин D- то се вдигааа, депресивните състояния да изчезват от всяка от нас. Nature High Brightness
Чета ви, момичета, съпреживявам всичко с вас!
Не пиша, защото се чувствам страшно некомпетентна по много от въпросите... не мога да съм в помощ на никой Worried . Попивам информация обаче жестоко, много ви благодаря!
Куки, Йоанка, много ме зарадвахте с това, че се сетихте за мен Heart
Шопова обаче наистина я няма от сигурно 3-4 теми.... дано всичко е наред, стискам палци!!
Давам отчет за мен:
Преустановили сме бебеправенето този цикъл, защото, както бях казала, бяхме болни с ММ, аз все още не мога да се възстановя напълно. Относно сиропа за кашлица, пия го по здравословни причини и да ви кажа, не намирам никаква разлика с течение или нещо друго... не знам колко действа това (видях, че има такава дискусия Rolling Eyes )
Подновяваме опитите с пълна сила след лелката, която очаквам на 13-ти март.
Не че сме се пазили сега де, но нито е имало тестове за О., нито сме и били особено активни Sweat Smile
Знаете ли, тази почивка от един цикъл ни се отрази на мен и на ММ доста добре... доста се бяхме напрегнали и двамата с тестове, със симптоми, с режими и всичко! Сякаш заредихме малко батериите!
Пращам ви много виртуални прегръдки, момичета и бъдете усмихнатиии, всичко ще се нареди по лесния или трудния начин! Жените сме силни, няма отказване и сломен дух! Hands Muscle
Поста ми отново стана дълъг, но си ме знаете мен, ако не напиша роман, няма да съм аз Stuck Out Tongue Winking Eye

# 61
Добре дошла ,Марианче!Тук доста момичета не чакат МЦ около твойта дата!Дано да ти е на късмет,а и да не стане,все някак ще стане,вече ще имаш подкрепата ни.Много се радвам ,че дойде при нас!Хубав ден!

# 62
Хайде никой нищо да не отписва! 🍀

Минавам с моите палавнички да ви ръсна розовкооо 💖🎀💖🎀

Сънфлаур, набързо прегледах последните стр на старата тема. С такова фсх изобщо не са ми ок нещата Sad
Кога си на АГ?

ROSSE, от вчера до днес съм в едно лутане и чак не знаех какво да напиша тук. Ако бях започнала, сигурно през 2 часа щях да пиша различни неща.
Ходих до лабораторията да си взема изследванията, жената като разбра, че ги правя с цел бебе, започна да ме насочва към двама гинеколози тук в Русе. Това ме накара да се замисля и минах през личния лекар, за да видя той каква насока ще ми даде. Разказах му историята и той ме прати при същите двама лекари, каза да си избера единия и да отида, даде ми и направление. Единият от въпросните лекари преди време работеше в клиника Щерев в Русе, която вече затвори, та той си направи ин витро център. Сетих се, че една моя братовчедка работеше в тази клиника Щерев и има наблюдения над въпросния лекар, а също така самата тя има бебе ин витро, тъй като е с две отстранени тръби, при нея няма друг вариант. Реших да поискам мнение от нея и тази сутрин разговаряхме, при което тя ми каза да се настроя психически, че моят лекар не е в Русе и според нея няма смисъл да си губя времето тук. Накратко е това. Сега мисля други варианти, които да обсъдя и с мъжа ми и искам още другата седмица да посетя някой гинеколог (тъй като сега очаквам да ми свърши тъкмо).

# 63
Момичета, искам да се включа по темата в ЛХ и ФСХ, защото за мен са  много “болна тема”, това че са леко завишени не винаги е болка за умиране. При мене бяха към горна граница и 2-та, но в съотношение 1:1, АМХ също ми е доста високо. Всичко това говори за поликистоза на яйчниците. Да обаче реално погледнато за да се установи СПКЯ се гледат и други неща- нива на тестостерон, на естрадиол, дали има липса на О., дали има нередовна М, броят на антралните фоликули във всеки яйчник, структура на яйчника, окосмяване, акне, наднормено тегло, инсулин..
Много лекари са ме лекували от ПКЯ, що противозачатъчни съм изпила...
Докато накрая не попднах на кадърни, които установиха, че горните показатели при мен липсват (че даже и лапароскопски са ми гледали яйчниците), никога не съм имала ЗФ, никога киста, единствено ЛХ и ФСХ са леко завишени, но все пак в граница. Сега пия МВИ и се надявам да се повлияят добре двата хормона и да се смъкнат малко.
Аз предния път съм забременяла с такива показатели, имам си О и сравнително редовна М, че и прекрасна ЛФ.
Не се хващайте за дребните детайли, а гледайте цялата картинка. Както казва моя док.: изследванията са инструмент на медицината, но не можем да се оповаваме само на изследвания без да съблюдаваме и клиниката на пациента.

Надявам се съм била полезна доколкото мога Simple Smile

# 64
Joanaa , недей така за стрелците, 😂🤣😋, ММ е стрелец и много си го обичам. Няма да се отказваш, дори и да дойде леката, пък ако не дойде още по-добре 😘💞
Добре дошла на Мариана, стискаме палци, дано групичката ни ти донесе късмет.
Роси, благодаря за розовия прашец, за розово си мечтая и аз❤️😘😘😘

# 65
Здравейте, момичета 🤗 Аз си ви чета редовно, но не смея да се включвам. Стискам ви палци и с такова вълнение разглеждам страничките за “+” тестчета. Мисля, че вече ви е време. Ръся ви обилно със синьо и ви орисвам това да е вашият месец . Стискам палци и си ви чета редовно 🤗🤗🍼🍼

# 66
Добре дошла Мариана, да ти донесе късмет темата и действай за ин витро, отнема си време, аз съм силно “за” тази процедура. Много щастие е донесла откак съществува.

Относно хормоните, много хора може да ме оплюят, но аз вярвам, че те се повлияват най-добре и щадящо не с медикаменти. Моите бяха пълна мизерия, следствие, на което се сдобих и с киста и съответно се лиших от яйчник, но за година две с добавки и хомеопатия ги наредих и забременях.
И спокойствие. Но това за спокойствието е много дълга тема 

Е.Т. Само съвпадение е, но нека ти донесе късмет, аз някога забременях с цикъла ми на 13.03. Blush

# 67
Момичета, излезна ми резултатът на Инхибин Б. Уж трябваше 15 дена  да чакам и ей така на майтам го проверих днес и се оказа, че е готово.
АМХ - 3,81
Инхибин Б - 73

Сега поне всичко съм изследвала, освен цялостен профил на щитовидната, но него мога да го пусна по всяко време. Бързо ли излизат там резултатите?

# 68
Здравейте, момичета,
Благодаря за новата тема, нека донесе много положителни тестове.
И при мен килограмите са в повече. Все пак вярвам, че и да са повече, и по-малко, начини за забременяване има.
Аз досега овулация не съм усещала, от около 2 месеца, когато я проследяваме и с ехограф започнах да забелязвам болки от страната, от която трябва да е овулацията. Заради това си мисля, че си внушавам Simple Smile както и в тези отвратителни 10 дни преди да започне правенето на тестове, усещам какви ли не симптоми.
Аз от доста време пия фолиева киселина (когато се сетя), но този месец си взех и витамин Д.
За пушене – не пуша, но пък пийвам по чаша вино вечер.
Джули, според мен също е хубаво от вчера да се започнали, нали всички казват, че денят преди О е най-големи шансове.
Sunshine_00, и според мен тестовете гледай Simple Smile
MarianaKV – стискам палци този месец да е успешен! И аз започнах да чета повече за тази процедура.
Rocket – обикновено изследванията за щитовидна жлеза стават същия ден, но трябва да се направят на гладно.

Хубав и усмихнат ден Simple Smile

# 69
Добър ден, прекрасни! Hug
Аз днес съм цял ден на работа и е ден за пенсии и вече откачааааам.. Rage

# 70
Сънфлаур 92,  щом те карат да ходиш в Русе си близо и до Тутракан. Има доволни има и от другите. Аз съм.с добри впечатления , единствено ме издразни това , че не пожела да подготвя веднага документи за фонда (щяла да ми се случи Б по нармален начин ...дрън , дрън ) 3/4 месеца не са кой знае колко много , ама за нас всеки ден е в повече .

Там Б.Бойчев ми прави лапароскопия  (м/у другото на 8 март 2017 😱..2 г от тогава)
Може да отидеш да те прегледат  (трудно е с часовете , но ако се помолиш на регистратурата да те вместят) иначе ако някой ще тръгва по репро клиниките  с две ръце препоръчвам Адела.

Даяна, аз се чудя каква е тази лудница пред банкоматите, а то какъв ден бил 😂

# 71
Какви са границите на ЛХ и ФСХ? Нямам посочени референтни стойности на листа за изследванията, защо така..на всички други имам.

# 72
ROSSE, обсъдихме и Тутракан с тази моя братовчедка. Тя ми каза, че ще прочета много добри отзиви в интернет, но каза, че може би 8 от 10 жени ще изкажат негативно мнение. Тя самата също има 1 ин витро опит там (неуспешен), каза ми и за не един случай, в който бременна жена отива да ражда там и се прибира сама. Ох, не искам да внасям тъжно настроение в темата, просто и преди съм чувала негативни отзиви за там и не искам да ходя. Sad Към момента се замислям за Варна или София и ще видим. Ще го обсъдя и с мъжа ми.

П.С. Ти ръси по-често с това хубавото розово, че при теб е и двойна дозата и ефектът ще е още по-голям. Simple Smile

Hiba., никъде ли не пише нищо? Виждала съм на някои резултати като забележка някъде долу са описани, много странно да няма нищо.

# 73
Да , аз го споменах като близък в км вариант.
 И първото което трябва да те води към определен док/клиника трябва да си сигурна , че му вярваш.
И Варна не е за препоръчване.

# 74
Не няма референтни стойности, и на Естрадиол няма.

Общи условия

Активация на акаунт