Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 908
  • 770
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро момичетаа!
Аз май ще се отписвам за 11ти, че усещам лелята, че ми чука на вратата по-рано 🙄
Аз пък като нямам болезнени гърди преди М, за мен това си е сигурен знак за бременност. Е сега ги нямя, така че ще си чакам гадната гостенка и този месец. Нещо взех да се отчайвам 😕
Скорпи скоро я мернах, че ми хареса "теста", но Е.Т, Шопова и Дрийминг никакви ги няма. Дано е за хубаво.

Последна редакция: чт, 07 мар 2019, 08:15 от Joanaa

# 46
Хайде никой нищо да не отписва! 🍀

Минавам с моите палавнички да ви ръсна розовкооо 💖🎀💖🎀

Сънфлаур, набързо прегледах последните стр на старата тема. С такова фсх изобщо не са ми ок нещата Sad
Кога си на АГ?

Последна редакция: чт, 07 мар 2019, 08:37 от 💙ROSSE💙

# 47
Гутен Моргеен ‘дет се вика 🤗

Сънче, ти започна ли да пиеш сироп за кашлица? Може от него да е тая “слуз”, той нали втечнява секретите в тялото Simple Smile Аз имах “+” тес за О. на 17-ти ден (май), пък такава слуз имах инна 24/25 ...🤔 😂

Блек, само за такъ масаж не бях чувала. Ще се поинтересувам 😊 Успех с ранните тестове за О. и дано верно я хванете 🤗

FBID , Наталчемнооого благодаря Simple Smile Много сте ми позитивни винаги 😍
Ирусинова и аз като тебе хахахах пусти сметки! Ама права е ФБИД, действайте 🤗 Знаеш ми мнението за плазмата , но каквото и да решиш ще стискам много здраво палци ✌

Иви самоходна тояга 🤣🤣🤣
Йоана нее, не ме изоставяй ☹
Ама , че греда! Дано не ти дойде, дано не! Ама и да дойде- няма да се отчайваш! Тъкмо няма да е проклето скорпионче...
Роси йее! Благодаря 💓

Приятен ден на всички 🤗

# 48
Rosse Благодаря за розоФкото 😁 Ей, че е хубаво като мине някой бивш член на групата да наръси... ❤
Сън аз да ти кажа скорпиончетата, че са проклети, така е, но има нещо много чаровно в тях. А за следващия месец съм склонна да спра с опитите, че стрелците хич не са ми по вкуса 🙄 (нищо лично, ако има такива в групата) За това ми е отчаянието... 😕😕😕 На моменти се чувствам като някоя отчаяна откачалка,дето само на това се надява и само за това мисли 🙄

# 49
Вики , аз съм пила точно два пъти сироп за кашлица Joy Ще видим днес тестът какво ще покаже . Слънчев ден на всички Kissing Heart

# 50
Значи Вики ти колкото си начетена толкова за твойте си признаци и симптоми няма никъв ред в кочината както вика док! Joy
Джо няма да се отказваш, разбери, всеки месец въпреки всички симптоми или липсващи такива, може да си бременна ако си правила секс без предпазни мерки!

Не се включвам по темите на другите момичета, защото нямам познания големи, но чета и се образовам от вашия опит. Rolling Eyes

Редакция да питам защо се надига вълна срещу стрелчетата!? Аз не съм стрелец, но мойто диване е... абе всъщност да, виждам защо може хаха, но скорпион пък за мене е една от най-тежките зодии, дори и за самите тях си, стрелците са по лесни!

# 51
Привет , момичета !
Колко много сте изписали , изпуснах ви Simple Smile

Поздравления за поредната прекрасна тема , Peoney Blush

Добре дошли на новите момичета и скорошен успех Hug

Успешна и късметлийска темичка за всички Heart

# 52
Хайде и аз в новата орисана тема. Дано ни е на късмет на всички.

# 53
Хаха Съншайн, гутен морген, нека да е гутен, с кафенцето на Наталка ммм, аз не съм пила още.
Русинова какво реши за АБ?
Няма да отписвате нищо момичета. И мен ме обзема някакво отчаяние въпреки, че би трябвало да съм в дните на О. Онзи ден имах силна болка, снощи пак..не е възможно и двете да са О. Този месец схемата е през ден.
Хубав ден момичета.
Аз имам прителки стрелци и много много не се разбираме, аз обаче съм скорпионче та не знам в кой е проблема Simple Smile

# 54
Hiba пожелавам ти тази схемичка да е твоята! Сега се зареди с положителни мисли за това как улавяте точния момент!
Стрелец е сестра ми...Нищо хубаво и чаровно не намирам в тази зодия Smile Инъче аз съм везничка хахаха А тука имам чувството, че съм обградена от скорпиони Rolling Eyes Smile
Ще изчезвам на разходка да ме одуха вятъра малко и да се разсея хахаха Хубав ден прекрасни момичета! Heart

# 55
Здравейте,момичета.Записвам се отново и в тази нова темичка.Чудесна е.Желая на всички да имат от този месец бебенца в коремчетата. Simple Smile

Понеже от скоро меря БТ ,защото нямам представа този месец кога ще ми бъде овулацията,дали изобщо ще в ума и т.н. ви моля за малко помощ.Знам ,че трябва месеци наред да се мери,но тъй като започнах сега,не мога да се ориентирам дали наистина съм имала О при тези градуси.При условие ,че имам болезнени гърди и обилна цервикалнста слуз ,нещо не съм много обнадеждена предвид ниските стойности на термометъра.Меря горе долу по едно и също време около 7 часа сутрин,вагинално с обикновен термометър.Обуркването ми идва от там,че не знам колко ми е била през първата фаза и дали има сега двуфазност.
Имала ли съм според вас О и ако е така въобще има ли някакъв шанс за бременност,ако се задържат стойностите,макар и да не достигат до 37 градуса? Цикъла ми е 30-32 дни.

# 56
Момичета, тук съм аз! Simple Smile
Тази седмица ми е много напрегната на работа, само проблеми. Следя колкото и каквото мога в нашата темичка, но не пиша активно.
При мен нищо ново. Чакам си изследванията и мисля дали да почвам тестове за О или да не се занимавам този месец. Много ме напрягат нещо.
Видях, че някой по-напред беше пуснал иследвания. Значи, да си кажа какво знам от Док. FSH, LH и Estradio се пускат на 3-ти ден от цикъла. FSH трябва да е по-високо от LH. Обратното може да говори за поликистоза, особено ако съотношението LH/FSH е повече от 1,5. Идеалното им съотношение е 1 или малко под 1. Simple Smile

# 57
Здравейте, момичета. Благодаря на FBID за поканата да се присъединя към вашата група. Пожелавам на всички успех.
Накратко моята история е следната. След няколко години неуспешни опити за бебе, миналата година се обърнахме към спец. по репродуктивно здраве. Направихме различни изследвания и доктора ни посъветва за инсеминация. Миналия месец имам една неуспешна, а сега на 9.03 чакам резултат от втората. За съжаление си мисля, че пак не се е получило, тъй като БТ ми е много ниска.
Замислям се да подадем и документи за ин витро, тъй като съм на 38 г. Усмихнат и слънчев ден на всички

# 58
Hiba, няма да пием АБ за сега, така решихме. Скоро очаквам час и дата за МЦ КИРМ Плевен, ще минем там и вече сме решили там каквото кажат-ще го правим!

# 59
Добре дошла ,Марианка Hug
Според мен нищо не пречи да си подадете документите за инвитро , а през това време да продължавате с опитите . В темичката имаме вече пример за бъдещо мамче , което тъкмо го бяха одобрили за инвинтро и хоп забременя Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт