Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 894
  • 770
  •   1
Отговори
# 30
Джули пробиотик не пиеш ли? Аз като пия нямам проблем с гъбите, инъче веднага идват...
А ако имате възможност от днес почнете, ако не утре няма да е късно. Успех в олавянето на яйчицето 🤗❤

# 31
пия пробиотик нон стоп, не съм го спирала от поне година- сменям всеки месец. ще го пия сега хапчето- за всеки случай Simple Smile

# 32
Джули и според мен хапчето няма да навреди, пий го най-добре да се подсигуриш и нападай ТМ и ти пожелавам на датата на МЦ да ни покажеш пак такъв двучертичкови тест само че за бременност. Heart

# 33
Момичета ,малко се обърках . Имам белтъкообразна ЦС , два дни след като ми свърши М , а теса за ову е отрицателен

# 34
Sunshine_00, хич не разчитам на тези разтегливи нещица. Според мен- гледай тестчето, пък не пречи и да правите опити.

Рокет, Скорпи, Дрийминг Шопова, наистина къде сте?? Рокетчето се обади онзи ден и изчезна.

# 35
Зачудих се , никога не съм имала такава ЦС толкова рано

# 36
Здравейте, момичета!
Пеони, благодаря за свежата тема! 🌷
Ивиед, стискам палци всичко да е наред! 🙏
Джули, страхотен тест! Дерзайте! ❤
Останалите манекенки... Да ви смъкна на земята с моите 70 😅 ама да сме живи и здрави, както казваше Криско в капките 😁
Ние се местим от квартирата в наште. Решили сме да пестим пари за нашия бъдещ дом! Днес си взех 50-те китайски ову теста и до ден-два го почвам, че имам съмнения за ранна ову (ако отдавна не сте го чели това от мен 😄).
МВИ не мисля да вземам, че аз ЦС си имам доста. Ако някой е запомнил започнах с fertility selfmassage. Абе да ви кажа, не знам за хормони и ала-бала, ама цикъла ми дойде без болки и на 2 ден се изля една кофа от мен (аз по принцип съм си с обилен Ц)... Почти ми свърши и пак ще започвам масажите и се надявам да я хвана тая О най-после, че тая криеница не ме кефи много...
За 11 ви пожелавам най-тлъстите 2 черти.! ❤Тогава е нашата годишнина, цели 7 години лИбов 😍

# 37
Добро утро, спящи! Аз съм от раннобудните, ама по принуда.
И аз снощи се замислих за Скорпи, Шопова, Е.Т., Рокет.... нещо ми се губят. Особено Шопова.
Съншайн 00, Джулка действайте си момичета.
Bleckwidow, а дано тази дата ни е на късмет.
Приятен ден, момичета!

# 38
Добро утро хубави момичета Simple Smile
Влизам и аз в темичката това вече е моята тема 😀успех на всички ❤

# 39
Добро утро ,момичета!Вярвам ,че нашите звездни принцове и принцеси са някъде,просто не е дошъл момента!Прегръщам Ви !Поздрав за кафето  https://www.youtube.com/watch?v=eZ2hoGOG2Ns

# 40
Добро утро😊

# 41
Чудесна тема!Отново огромно Благодаря на Peoney! По темата с килцата ще си замълча, че срам ме хвана от вас. Нашият ген на цялата фамилия сме си пълнички и аз не падам по долу...хаха, абе веднъж се живее, яж, пий и си носи хубавите дрехи...ако още ти стават....хахха. Момичета аз имах два дни + тест за О, че и на третия на сутринта пак беше +. Изтощих се да смятам кога ще бъде тази О. Аз хем искам този месец да стане, хем не искам, заради въпросната уреаплазма и се моля всичко да е на добрата страна. Кажете вие къде и с кого ще празнувате утре?

# 42
Споко,Русинова и аз съм в тежката категория,но съм се примирила и също си мълча за килцата.... Относно овулацията от 3 репродуктивни лекари знам,че е най добре да се  пробва през ден като стане положителен теста.А за тези бактерии мисля ,че трябва да се лекуват,но чак пък да се чака...То циганите всичките ги имат,а се плодят като бълхи,и не само те!

# 43
  • София
Добро утро, момичета! Тези от вас, които сега е момента на О, хващайте я за ушите и стискам палци да хванете яйчицето, и след две седмици да видим положителни тестчета за Б Purple Heart

# 44
Peoney благодаря ти за чудесната нова тема, малко късно, но и аз да се отчета, за теб Flowers Bouquet

Еееей снощи съм заспала и после гледах мач и сега започвам сутринта със забавно, образователно и увлекателно четиво!
Само че не знам откъде да започна и аз забравих всичко докато прочета.

И нашата годишнина е на 11ти март! Аз съм 49кг, но съм 1,70см общо взето само се говори навсякъде как съм като самоходна тояга обаче хаха и аз обеснявам, че са дебели, даже не чакам вече, а първа атакувам! Grinning
И определено ако се чувства човек добре слабостта не пречи да се забременее и то до финал.
Симптоми за О за съжаление мисля, че нямам, дори ПМС не особено отчетлив(може би не съм се вглеждала достатъчно, ще взема да се наблюдавам) освен болезнени гърди. Като забременях да дам инфо и аз за статистиката помня, че казах на ММ ето заболяха ме гърдите мамка му пак не съм бременна. На имплантирането имах съвсем леко зацапване на 2 пъти, но дигнах температура висока. Дали бях болна от друго или просто тялото реагира...не знам, на следващия ден повръщах за първи и последен път и казах на ММ, че умирам. Наистина бях мн зле. После всичко отшумя...

Хайде орисала съм този месец 8 ++++ теста! Действайте! People Baby

Общи условия

Активация на акаунт