Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 930
  • 770
  •   1
Отговори
# 15
Цоп и аз в новата, късметлийска, орисана тема.  Прекрасна е! Пожелавам през ден-два по един + тест поне!!! ❤❤❤
Аз два пъти забременях, като съм била 40кг, 162висока, така че Денимира кажи на свекито да се гръмне и че си си супер! 😂 На мен много ми тежи това мрънкане, писнало ми е.
Инъче и аз изобщо не пия алкохол. И многи мразя като ме карат да пия 🙄🙄🙄

# 16
Борислава, честита племенница! Да е много здрава и да радва всички около себе си! На теб ти пожелавам да родиш следващото бебе в семейството! Simple Smile

# 17
Много благодаря, Sunflower. Blush

# 18
Записвам се и отивам да ви чета, че днес малко изостанах.
Малееееее, Пиони, нямам думи!!! Прекрасна темичка си ни спретнала. Много пролетна, свежичка и зареждаща за ново начало. Дано ни е на късмет! Специано за теб 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

# 19
  • София
Ей мЪ нА и мен 😁

Peoney, както винаги страхотна тема! Благодаря ти, че се грижиш за нас! Нека ни е на късмет на всички! ❤

Сънче, пак съм се смяла като луда с твоите писаници, нИ моа 😂 От утре започвам да прилагам твоята тактика, няма начин. Иначе и аз съм от вашия калибър - 160, 49-50 кг, в зависимост от фазата на МЦ 😁

Борислава, честита племенница! Да ви е жива и здрава и скоро да й направите братовчед/ка ❤

И аз почти не пия, за щастие още никой не се е сетил да ми каже, че сигурно съм бременна 😁

# 20
Буболеса , да, то и аз варирам във фазите на МЦ 😂

Борислава няма да се отчайваш само! Почвай с тестовете за О. и да се забременява 😂
За сведение - мойта етърва наскоро роди 4-тото им дете ( не сме от малцинствата 🤣) , ама аз хич не се отчайвам , даже не й завиждам , съжалявам я - че и с 4 момчета 😬😂

# 21
Да се запиша и аз в новата тема ..... Hug
Прекрасна е
Дано се напълни с много положетилни тестчета.

# 22
И аз се записвам. Да е късметлийска на всички!

# 23
Ето ме и мен, тенк ю, Понеу😘

2 въпроса:
1) според вас утре вечер късно ли ще е да се почнем?
2) днес свърши антибиотика, който пих за тръбите, и съм почти 99% сигурна, че ще ме хванат гъбичките до ден-два. Ако пия един Флуконазол утре или други ден, дали ще е проблем? Точно в дните на овулацията. Или да изчакам да ме започнат( което със сигурност ще е брутално), и тогава да се друсам, въпреки че може да се случи точно в деня на Ову? Оффф, много сложно. Четох, че тези хапчета не влияят по никакъв начин, но знам ли...

# 24
Разкошна свежа тема..онова розовкото бебе бонбонче...
Засрамих се аз с тия кила..
Абе да ви кажа аз с първата бременност си усетих имплантацията, такива болки, бях на работа и още го помня момента все едно беше вчера, цял ден не ми минаха. В този момент знаех, че ще съм бременна. И като ми закъсня даже десет дни не направих тест от страх и защото вече знаех, че съм бременна.

# 25
Разкошна свежа тема..онова розовкото бебе бонбонче...
Засрамих се аз с тия кила..
Абе да ви кажа аз с първата бременност си усетих имплантацията, такива болки, бях на работа и още го помня момента все едно беше вчера, цял ден не ми минаха. В този момент знаех, че ще съм бременна. И като ми закъсня даже десет дни не направих тест от страх и защото вече знаех, че съм бременна.

Това на кой ден Хибче?

# 26
За съжаление вече не помня кой ден беше точно, но след седмица някъде. Тогава не се вглеждах, исках бебе, но ме беше страх и сигурно и затова забременях веднага. Бях се ошашкала здраво.

# 27
За съжаление вече не помня кой ден беше точно, но след седмица някъде. Тогава не се вглеждах, исках бебе, но ме беше страх и сигурно и затова забременях веднага. Бях се ошашкала здраво.

Все едно слушам себе си преди година и половина. Grinning

# 28
Джули, с този тест, според мен, днес и следващите 2 дни са ваши. За лекарствата не мога да взема отношение, съжалявам. Стискам ти палци! Simple Smile

# 29
Джулии , егати якия положителен тест за О. 😍Аз чак такъв не съм имала 😂

1. Утре може би няма да е късно. Нали О. настъпва 12-24-48( не знам на кое да вярвам вече) след пика на ЛХ. Освен това после самата яйцеклетка има 12 часа живот. Така че според мен ще е ОК 👌
2. Според мен го вземи още днес, а не чакай да те “нападнат”. По-добре превенция отколкото лечение. Ако имаш вземи и пробиотик, защото много често кандидата идва и от червата. Ако изчакаш да “гъбясаш” , то тогава може едно хапче изобщо да не ти помогне, ще трябва по-агресивно лечение. Гъбите са упорити гадове Simple Smile А това, че ще го пиеш преди О. не е никакъв проблем, защото няма на кое да навреди Simple Smile То докато дойде ред за О. , пък докато се отдели яйцеклетка, пък докато се оплоди (дай Боже) това лекарство отдавна ще се е изхвърлило от тялото ти Simple Smile

Стискам палци сега с продуханите тръби да станат нещата 🤗

Рокет, Скорпи, Дрийминг Шопова какво става с вас момичета? 😊

Общи условия

Активация на акаунт