Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 921
  • 770
  •   1
Отговори
# 615
Йоанка,  и аз виждам нещо бледичко там. Стискам ти палци!

Мариана, според мен трябва да направиш още един, че този ми е съмнителен.

# 616
Аз също чакам ЧХГ-то! Йоанче, стискам мнооого силно палци. Представям си каква буря от емоции си Heart Eyes
Мариана, теста ми се вижда малко "наводнен", направи втори, дано се види +-че

Ох, че хубаво People Angel

# 617
Йоанче,да има бледнуша,дано стане червенуша.Марианка,още 1 тест прави!Ох,разтупкахте ми сърцето,момичета!

# 618
  • София
Момичета, изчетох 10 страници ама не успях следващите 10! Много пишете!

Йоанче, стискам палци! Пускай ЧХГ и чакаме резултата! ❤

# 619
Аз туку що пристигнах в Търново и ми пристигна и лелката 😕 Чух се с доки и й обясних, каза ако не е нормална М, а е само цапане, утре да и звънкам сутринта да ме види. Ама мисля ЧХГ да не пускам, че ако е някоя биохимична май не искам да знам... 😞 Благодаря ви за хубавите пожелания все пак!

# 620
Ех, Йоанка.... А всъщност нормален цикъл ли си е наистина?

# 621
Ами зацапа ми сега, ама така си ми и тръгва М. Така, че по-скоро клоня към лелка. Цапане имах предната Б няколко пъти и беше само капки някакви, а сега си е повече. 😕

# 622
Гадория! Каквото и да е, само стискам палци да си добре и спокойна.

# 623
Ех, Йо!!! Само моля те бъди спокойна, че след тези емоции сигурно нервната ти система е на ръба. Прегръщам те!😘😘😘
Мариянка направи още един тест. Дано да е на хубаво! 😘

# 624
Ех, Йо!!! Само моля те бъди спокойна, че след тези емоции сигурно нервната ти система е на ръба. Прегръщам те!😘😘😘
Мариянка направи още един тест. Дано да е на хубаво! 😘

Ще направя, но или по-късно или утре сутринта, че съм на работа, а нямам под ръка друг:hibiscus:

# 625
Йоанка , според мен не е БХ , аз чертичка не виждам , поне не и розова такава . Успокой се , миличка , с теб сме Kissing Heart Ако питаш мен пусни едно ЧХГ , понякога бременността протича със зацапване в началото . Силни прегръдки Hug

# 626
А то вече ми стана едно апатично чак. Учудена съм от шуъра за тази бледа черта. Ама майната му.По-добре да млъквам сега, че принципно гледам да съм позитивна и да не товаря хората около мен. Прегръдки и на вас, връщам се в сутрешното си настроение отново 😃 А живот и здраве, някой месец почивка ще ми се отрази добре. После с нови сили и нерви ще се върна отново в играта 🙂 ❤
Марианка стискам палчетата за по-изправена втора чертичка! 🙏

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 18:01 от Joanaa

# 627
Хей , Наталче , какво се случва с теб ? Извинявай ако си писала , не смогвам понякога да изчета всичко Kissing Heart

# 628
  • София
Йо, моето мнение е че ще дойде когато ме го очакваш с нетърпение всеки момент. Излишно напрежение е. Да, разбирам че всички тук искат бебе, но не мислите ли че с постоянно мислене за това дали е станало не си помагаме ? Аз съм същата, ходя да проверявам моето зацапване дали се е превърнало в нещо повече през 20 минути и главата ме заболя от мислене ...

Малко повече почивка, ще стане. И Йо, от скоро съм в групата да, не се познаваме не знам през колко опита си минала и т.н но звучиш много затормозена от цялото “очакване” . Почини си, ще стане ! Сигурна съм ❤

# 629
Babyboo какво става с твоето зацапване ? Продължава ли още ? Увеличава ли се ?
PS  Тестът ми за ову днес е отрицателен , явно е била вчера . Дано да сме нацелили момента .

Общи условия

Активация на акаунт