Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 923
  • 770
  •   1
Отговори
# 600
Имам един въпрос-някой имал ли е някакви проблеми след като е започнал с фолиевата киселина?
Мнее. Аз поне не. Ако мислиш, че ти прави някакви пб питай АГ-то, но не би трябвало, ф кис е нещо, което съм пила над година нон стоп...

# 601
Бубче, нали знаеш, че аз съм паниката на групата. 😄
Хем исках положителен О тест, хем като го видях и се почна самодиагностицирането. Остави ... Tired Face

# 602
Ракетке, аз си мислех, че съм най-голямата параноичка, но ти ме би! Стига така! На мен са ми по 2 дни тези наситени черти, всеки месец. Не знам да имам ПКЯ, или поне досега не са ми ги открили.

# 603
  • София
Паниките ми те 🤗❤️

Няма страшно, Рокетче, и Джули ти го каза ✌🏻

Едно е да имаш + тест на ден 13 и след това отново на ден 22, друго си е ден 13 и 14.

Поне така знам аз, де, не твърдя, че е нАучно доказано 😁

# 604
Пътувам си към ВТ и не мога да пиша, съжалявам!
Ето го теста ама хич не се вижда 🙄 За това не я качих. Инъче питах една приятелка, дето пътува с мен, каза че я вижда, не ми се привиждало 😂 Ще полудея, ама ако не е Б и то нормална ще почивам няколко месеца. По-късно ще пиша ❤

# 605
Jo, хайде чакаме да кажеш после какво показва ЧХГ-то. Blush

На мен ми е трудно да видя хубаво теста, но щом двама души сте я видели тази бледнуша, значи съмнение няма. Simple Smile

# 606
  • София
Карай внимателно и виж док и кръвния какво ще кажат и най-вече, мило момиче... Уууууссаааааааа ❤️

Ние сме с теб, доколкото виртуалната подкрепа е изобщо подкрепа 🤗

Мацки, изписахме и втората тема за март 🤣

# 607
Аз отдалечих телефона си малко от снимката и си личи.. мнооого малко, но личи. Много се радвам!!!!!!😍😍😍😍

# 608
Май има някаква сянка... да видим.

# 609
Джо Настоявай за кръвен ако случайно нещо се ослуша АГ! Още днес да знаеш.
Аз днес ще влизам заради теб, да чакам новини! Пращам ти позитивна енергия по нашите сътрудници щъркелите! Hug

# 610
Вдъхновена от теста на Jo, реших да направя и аз втори.
Според мен обаче нещо се прецака. Моля и за вашето мнение. До сега съм виждала само една ясна черта.

# 611
  • София
Йоанкаа, успех !! Кажи резултатие после !

Аз имах зацапване снощи, нищо няма от тогава и уикенда мисля да направя тест ...

# 612
Йоанкааааа Hug дано бледнушката стане ярко червеничка тези дниии! Ще съм много щастлива, и мен ме вдъхнови утре сутринта и аз да пробвам 3 дни преди Ц какво ще покаже вълшебния тест. Blush

# 613
Jo, и на мен ми се вижда нещо бледичко, стискам палци кръвният да потвърди.

Marina,сигурно след време ще поизбледнеят местата по-наситени участъци и ще се вижда по-добре

# 614
Вдъхновена от теста на Jo, реших да направя и аз втори.
Според мен обаче нещо се прецака. Моля и за вашето мнение. До сега съм виждала само една ясна черта.

Най добре още един си направи Blush

Общи условия

Активация на акаунт