Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 927
  • 770
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Йоанкаааа! Знаех си аз!

Давай да го гледаме и разнищваме този тест! Heart

# 586
Йоанка, дай снимка! Може да си била с късна О. Пусни и ЧХГ, така поне ще знаеш за какво става въпрос.

# 587
След мъничко ама незнам дали ще се види. 😕

Абе ти я сложи, ние ще вадим лупите

# 588
Jo, тука сме експерти  в намирането на втора черта, както беше казал някой по-рано! ❤️

# 589
Йо, знаех си.....Имах усещане, симптомите ти толкова наподобяваха на моите...Снимай ни теста, охх ❤❤❤

# 590
Йоанка, имах аз усещане за теб, с тези болки в яйчника, имах същите когато забременях със сина ми.
Чакаме снимчица, малко да се разведри обстановката в темата Kissing Face стискам палци всичко да е наред! Бъди спокойна само!

# 591
  • Велико Търново
Йоанка, много, много хубаво! Тайно и аз си знаех, че има нещо при теб! 💕 Чакаме снимка на теста. 🤗

# 592
Колкото и да я успокояване, сигурна съм, че в момента Jo е направо полудяла от нерви и напрежение.
Но щом вчера нямаше никаква чертичка, а сега има бледа, значи ЧХГ се показва банво, но славно. Jo, аз залагам на по-късна овулация този месец. Стискам палци.

Момичета, на мен и днес тестът ми за О. е много положителен. Знам, че ако е такъв повече от 2 дена това може да сочи към поликистоза на яйчниците. Sad Сега голямо тресена започна да ме тресе и мен... сега само това ми липсва, за да е пълна картинката. Grinning

# 593
Jo, е тези миризливи крака ще се окажат в правилната посока.Успех ти пожелавам и малко повече спокойствие.

Рокетче, стига с тези филми моля те, не се настроивай така. Само да вметна, че аз предния месец бях с 3 последователни дни с положителни  тестове за ову , е нямам поликистозни яйчници, а овулация в двата яйчника (аз си мисля че това е била причината за положителните тестове)  даже го бях споделила в друга група във форума Wink стига с тези лоши мисли

# 594
Ох,чета,чета-отчайвам се и аз и изведнъж влиза веселата Йоанна и казва,че има бледа черта! Така тежко ти изживях вчерашния отрицателен,че сега ако не ми качиш тая бледа черта,ще те намеря и ще те....😘😘😘 стискам много силно палци всичко да е наред и само дишай дълбоко!
Поздрави на всички останали!

# 595
така,така,а дано някой да е бил посетен от щъркела........
знаете ли аз какво се сетих,докато Ви чета-специално за М ми подрани,спрямо предния,който беше по-кратък.Има някакви промени може би сезонно.Иначе и на мн ми се спи от близо месец страшно много.Има някакви промени на всички в организма,което е нормално.В смисъл,че има обяснение-както като се отиде на море-викам си имам 3-4 дена поне преди да дойде,обаче тъкмо влизаме в квартирата,обличам се и минавам през тоалетната-а добър ден хахах има и вариант,без човек да се е натровил да го сполети диария......на пътника,малко човек да промени явно атмосферно налягане,климатични промени и сега е по-осезаемо-затова си мисля и вярвам,че този и месеца с яйцата  и месеца след него ще са по-продуктивни нещата.Отделно,че и настроението  на всички ще се подобри-доказано е Simple SmileИмам един въпрос-някой имал ли е някакви проблеми след като е започнал с фолиевата киселина?

# 596
Йоанкаааа , чакам Kissing Heart

# 597
  • София
Рокетче, според мен няма място за притеснение. По-скоро ако имаш пик повече от веднъж, при това в различни дни от МЦ, а не последователни, би могло да навежда на тази мисъл. Доколкото знам има момичета, при които покачването се регистрира даже два или три дни. Успокой душата Heart

Йоанка направо не мога да си представя какво преживява в момента Blush Сигурна съм, че всичко ще е наред. Стискаме палчета и ЧХГ-то да е наред и да се покачва от тук насетне Heart

# 598
Йоанка,  тихичко честитоооо, мила! Тъкмо мислех да ти препоръчам книгата " победа на ума над тялото и хоп нещата се преобърна ха!  Браво! Тичай на кръвен

# 599
Привет в това мрачно и студено време. Женски месеца, а? Аз все още съм зле, с всичките му гадни симптоми на ПМС но този път и кръвното е високо. Официално си записах час за 23 април за Доц. д-р Емилияна Конова и вече спирам с тоя тормоз, че няма сили за него вече. Година и два месеца опити-до тук съм. Такова обременяване на психиката е това да искаш да станеш майка, че и здрави да сме ще се разболеем.

Общи условия

Активация на акаунт