Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 913
  • 770
  •   1
Отговори
# 660
Не знам, но съм бременна и ще откача всеки момент.... Mask
я снимкааа,честитооооооо,радвам се много

# 661
Олеее ❤❤❤😍😍😍 Тихичко честито, Даяна! 🌷

# 662

Вижда се сивичка малко на снимката, но си е розовка и очаквах, ако има нещо да е още по- бледа, та това са 4 дни преди цикъл... оф много съм уплашена, просто не мога да се зарадвам. Усещах го, знаех го, но много ме е страх. Някак си след 2рата биохимична нещо ми прищрака. Събота ще повторя сутринта и ще се обадя на докторката.

# 663
Ехеее тука стана като сериал, рязки обрати и на всяка страница - новина! Grinning
Ще прочета по внимателно и утре сутрин ще честитя, на който трябва, че сега съм малко Dizzy Face много екшън!

# 664
Даааа виждам я !!! Дано се насити до събота. Тихичко честито и до финал.

# 665
  • София
Даяна, честито мила! Пробвай след ден-два  с първа урина, тогава ще е по наситена, но и тази не е никак бледа.Тихичко честито и до финал! Purple Heart

# 666
Незнам дали е редно да се честити.Даяна-това е прекрасно!Чудесна новина.....
Съншайн9051-на основната част съм съгласна с теб.
това,което бих обощила-аз се опитах да намекна в преден пост-тук пренавиването е голямо.Това,което подкрепям дамите тук е,че разбирам,че биха искали по-рано да установят резултата какъв е.Обаче някак баланса между-много искам и много искам да е станало сега е обтегнал нервите и изчерпал търпението.Призивите-хайде по-бодро няма да помогнат,но определено трябва нещо да се промени в нагласата и психическа почивка тип-пу да му се невиди ми ако стане Сега стане,като не стане-другия месец.По-ведро трябва да е.Не става с казване.Не става на сила,никой не може да накара някой да прави нещо,но може да се убеждаваме и споделяме опит.Тук сме за съвети и моя е-твърде близо сме застанали до дървото,че не виждаме гората в цялата картина.Надявам се,че всичко е точно,аз като новопостъпил тук-както се казва със свеж поглед отстрани как изглеждат нещата-защото така изглеждат отстрани.Аз лично се надявам и за себе си да не започна да се следя така с тестове за бременност,искрено се надявам да имам търпението и да си минава ежедневието до последно.Повторих се с тия надежди,обаче то това имаме май всички тук......Прегръдки,няма да се давате и бъдете по-силни,трябва да ставате по-силни Simple Smile
чак сега видях поста със снимката пу-пу ,както казват бабите,пу-пу на Даяна,страхотно усещане,разведри се обстановката.

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 19:28 от Kantarion

# 667
  • Велико Търново
Даянааа, тихичко честито и безпроблемно до финал! 💕💕💕 Много хубави новини! 🤗

# 668
Даяна, честито мила! Пробвай след ден-два  с първа урина, тогава ще е по наситена, но и тази не е никак бледа.Тихичко честито и до финал! Purple Heart

Да, аз затова се очудих. Миналата ми БХ на 1 ден закъснение едвам имах забележима с лупа чертичка и после изчезна. А тази е реално на 10 дена след О и се вижда... Оф, оф не искам да изглеждам като някаква разглезена кифла, повярвайте ми, но адски много ме е страх и знам, че само вие ме разбирате (тук ми се насълзиха очите Grinning). Ще си стоя и ще си стискам до събота и ще гледам да не мисля за това, а като се видя с докторката и знам, че всичко върви Окей може би тогава малко ще си отдъхна. Cry
ММ ми забранява да пуша една цигарка след вкусно наяждане със скумрийка. Rage (не ме линчувайте Heart)

# 669

Да, аз затова се очудих. Миналата ми БХ на 1 ден закъснение едвам имах забележима с лупа чертичка и после изчезна. А тази е реално на 10 дена след О и се вижда... Оф, оф не искам да изглеждам като някаква разглезена кифла, повярвайте ми, но адски много ме е страх и знам, че само вие ме разбирате (тук ми се насълзиха очите Grinning). Ще си стоя и ще си стискам до събота и ще гледам да не мисля за това, а като се видя с докторката и знам, че всичко върви Окей може би тогава малко ще си отдъхна. Cry
ММ ми забранява да пуша една цигарка след вкусно наяждане със скумрийка. Rage (не ме линчувайте Heart)
Хайде честито Ди! Наваксах с новините! Май се оказах права, че сте хванали О-то с мъжа ти оная събота като се прибра той. Wink ти не ми вярваше
Желая ти да си бременна още 9 месеца и никакви цигари!

# 670
Да Иви, май позна, само аз май не вярвах хаха Grinning
Ще я видим тая работа скоро. Хайде следващите моляяяя, не искам да съм във филма пълна със страхове и тревоги, искам всички заедноооо! Чакам +-четатаа! Heart Eyes

# 671
Даяна, тихичко сега и да се надяваме на най-добрите резултати.

# 672
Даянка , тихичко честито и стискам палци утре да се насити Kissing Heart
Sun 9051 , прекалено много хора разчитат на моето зрение , не мога да си позволя да имам проблем с него Stuck Out Tongue Winking Eye

# 673
  • София
Някой за тестване през уикенда ?

# 674

Общи условия

Активация на акаунт