Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 901
  • 770
  •   1
Отговори
# 690
пеони,този месец те измъчихме с бързото изписване на темите, дано до края на март завалат безброй положителни тестове!

# 691
Бъндълче , пази се , вече втора седмица не мога да оздравея .

То аз да се пазя, ама пуснах детето на градина и на третия ден донесе яка хрема. Та сега всички у дома по реда си. Дано се оправим да хванем яйчицето, че втори пропуснат месец ще ме е вече мн яд.

# 692
Даяна , тихичко честито и от мен 🤗!Леко и безпроблемно!

# 693
Даяна , тихичко честито и от мен 🤗!Леко и безпроблемно!

Хопчии HugHeart

# 694
Хопчи Hug Как си , мила Heart Miss you

# 695
Мислех,че всеки си измисля рима и предлага,ако вече си имате идея....Simple SmileНа мен ми хрумна -Женския месец се преполови,чакаме щъркел да ни навести.
Чета някакви стихчета та затова....

# 696
Даянче, супер е, че сте хванали яйцето по тази схема.
С ММ пробвахме същата на втория месец опити. Имах + О тест, но половинката беше командировка и успяхме да се “засечем” чак след 24 часа. Е, никаква не я свършихме тогава.
Този месец караме на схемата през ден. Simple Smile

Момичета, кога почва да се показва прогестерона? След овулацията или?

# 697
  • София
Даянче,мило момиче! Тихичко честито и до пухкав финал! ❤️

Знаех си, че сте я хванали!

Успокой душата, всичко ще е наред! 🤗

# 698
Рокет след О започва покачването. Пуска се  7 дни след О, за да се види дали се покачва достатъчно. 🙂

# 699
  • София
Ох, нещо много се развълнувах и тотално изтрещях...

Джо, сладичко Джо, много силно те прегръщам! Не унивай, винаги има следващ месец ❤️

Рокетче, да, след О се покачва, затова и се покачва БТ след нея.

Сънче9051, и аз съм се замисляла дали от много мислене не си вредя и съм 99% сигурна, че е така. От миналия цикъл, обаче, уж съм съвсем спокойна, та да видим... И валерианче си пийвам 😂

Гери, ей така ми харесваш! 🤣

# 700
Joanna, Бубче, благодаря! Simple Smile
Аз БТ се пробвах да я меря първо по най-стандартния начин. Ами, не е моето нещо. Grinning Много тегаво, мъчене, хленчене, после как да не е над 37 постоянно, като аз толкова зор виждам.

# 701
  • София
Ахаха, то от зор и мъки и температурата се вдига 😁🤣

# 702
Буболесче трудно е да не унивам. Имах нужда от малко подкрепа днес и споделих с някои приятелки и ми казаха да спра с опитите, щото съм се била побъркала, в какво състояние съм била, какви са тия фикс идеи и някакви такива. Подкрепа и разбирателство нулеви. Особено като ми се каза, да спра с опитите и... 😳  Ако не бяхте вие наистина щях да си помисля, че съм се бутнала. Лесно е като имаш деца до себе си, не си губил такива и не опитваш безуспешно от доста време, да ги виждаш така нещата ама както и да е. Вече определено не бих споделила с никого терзанията си. Тъпо е... съжалявам за тъпия пост, ама освен с вас явно няма с кого да споделям 🙂 Чувствам се сама и неразбрана. Поне вие ме радвате тук ❤ Разбиите ги тия овулации този месец и дано вече само успешни тестове да виждаме! 😁❤

# 703
Йо, разбираме те, защото минаваме през същото като теб.
Аз не споделям с приятелките си, точно защото повечето имат дечица и реагират по същият начин “Успокой се, не го мисли, ще станат нещата”.
Не казвам, че не са прави, спокойствието е много важно, ама как ******** да се постигне. За мен на този етап е невъзможно и няма какво да си кривя душата. Може би по-нататъка ще успея, но точно сега идеята за дете ми е така прясна, че не мога да не го мисля и да не мрънкам, защо не става.
Прегръщам ви момичета!

# 704
Аз не споделям с никой , че правим опити . Само в аптеката знаят ... по разбираеми причини Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт