Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 899
  • 770
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Сладкиш, изобщо не си сама! 🤗

Май само жена, която с цялото си същество се опитва да има дете и съвсем активно работи за това, може да разбере през какво минаваме всеки месец.
Надежди, желание и накрая... Пак същото от начало.

Да, в един момент наистина рискуваме да минем границата на здравословното, но си мисля, че вече малко или много се познаваме, и бихме усетили момента, в който някоя от нас е на път да прекрачи, и затова сме тук - да има на кого да споделиш, да помрънкаш, да се оплачеш, но и да получиш нужната доза сръчкване, ако е необходимо... Да получиш много виртуални рамена, на които да се облегнеш, и да продължиш напред.

Прегръщам ви силно! Затова сме заедно ❤️

# 706
My favorite-като слушам за други да им кажат-е виж аз без да съм се напъвала си забременях и не съм го мислила.................От въздуха някои хващат Grinning Те не са минали нито през това някой да им казва,че им е време,нито са го планували-да го искат в даден момент.....То е като на шега ,кой е казал ми що не или а бременна съм............И другото любимо бременна,която си е мълчала през цялото време решава да се прави на близка и да дава непотърсен акъл-хайде и вие правете.............А нито знае какво ти е що ти е......Както казах сития на гладния не вярва и не ги интересува,че трябва да обърнат внимание и да искат да изслушат.........Затова тихо и тва е............Който има нужда си каже като му е тежко..........

# 707
Йо, излей си го всичкото и то без извинения! Знаеш ли... Най-добрата ми приятелка много често е изпадала в кофти ситуации. Всеки път ми казва "няма да се оплаквам", но винаги започва да ми разказва за проблемите си. И да не мога да й помогна, знае, че има човек, на който да си излее мъката. В такива ситуации аз се чувствам щастлива и значима, защото споделената мъка е половин мъка! Тук сме много и всички сме заедно в тази борба. Знам, че има моменти, в които се отчайваме, но живота е радост и тъга, така че ви благодаря на всички, че макар и от време да време да се дъвчим винаги се подкрепяме! ❤

# 708
Между другото след това цапане следобед така и не дойде лелка, съвсем спря. Тотално изперках 😂 Дано утре вече ми тръгне, като по учебник, че днес и кръв не беше. Утре съм на доктор задължително каквото и да става. 
Благодаря ви прекрасни! ❤

# 709
Jo, чакаме значи утре да дадеш сведения. Flowers Hibiscus

При мен днес след работа имаше болка в левия яйчник. Сега сякаш поотшумя, но да видим до утре как ще е. В 17:00 правих втори тест за О и вече беше отрицателен. Чакам сега да видя дали гърдите ще подадат някакъв сигнал. Joy

# 710
Рокетче яхвай мъжО и нападайте яйчицето, ако все още не сте! Стискам палците и на краката да го уловите ❤ 😁 
Щрак, щрак... 😋

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 23:06 от Joanaa

# 711
Мерси, Йо.
Успяхме да се засечем снощи и в неделя (два последователни дни).
Днес не съм сигурна дали ще се получи.
Ще споделя тези дни как вървят нещата. Засега ви оставям и пожелавам Лека Нощ!!! Nature Last Quarter Moon With Face

# 712
Ракетке, сигурна ли си, че е левият яйчник, а не някой друг репродуктивен орган 😂 И мен вляво ме боли, но не съм много сигурна кое е- патката ли, яйчицето ли Wink базик да става, днес имаше много емоции, малко да поразведря, ако мои?

# 713
Джули нали уж нямаше патка? 🤔😂
Рокетче щом е така, достатъчно сте се нащракали, може малко почивка днес. Те спермитата са заредени вече в очакване 😁 Да не вземете да се протриете нещо... 😁❤
Успяхте да ми вдигнете настроението! 😊

# 714
Йоана, от толкова говорене за нея, ще взема да предизвикам съдбата и да ми порасне една на стари години, та ще се чудя какво да я правя после 😂😂 нали знаеш- внимавай какво си пожелаваш 🤣
Успех на лекаря утре. Ще успокоиш малко поне. Днес беше дълъг ден за теб, мина през всякакви емоции.

# 715
Здравейте! От днес си забранявам да се тревожа в името на това да сбъдна мечтата си!

# 716
Не съм ви чела, отгоре отгоре нахвърлях.
Влизам да честитя на Даянка...
Знаех си, че тези гърди като на Памела Андерсон не са случайност. Ето, че има симптоми и преди положителен тест.
Честито мила, няма да се плашиш.

# 717
Добро утро, момичета! Пожелавам ви много кураж, търпение и вяра в хубавия резултат! Simple Smile

Даянка, честито! Пожелавам ти лека бременност и пухкав финал! Simple Smile

Ама ние май доста русенки се събрахме тук. Grinning

# 718
Тихичко честито, Даянка, много хубава новина! Дано не ги усетиш тези 9 месеца! Много ме зарадва!
Йоанче, миличка, стискам палци прегледа да мине добре. Почини си, много ти дойде всичко! Прегръдки ❤
Съветите, които дават Роси и Сън90, са доста правилни в голяма степен. Нещата съм сигурна, че са казани без грам лоша енергия, но как човек да си кажа “ето днес ставам непукист”... трудно е, не става ей така!
Рокет, това старание и отдаденост неизбежно ще ти донесе мечтаното чудо!
Всеки човек има правото да реагира на дадена ситуация както му идва от вътре 😊
Моята лелка дойде без секунда закъснение. Обаче толкова голяма любов изпитах към ММ, искам да ви се похваля. Вчера, след като се прибра от работа ми разказва, че говорил със един негов приятел(с жена му също правиха опити за детенце едно известно време. Роди им се наскоро красиво момиченце). Казва, че почва да пие някакви добавки, които според приятелят му са му помогнали със зачеването. Много мило ми стана. Те двамата явно много си споделят по този повод. Той беше много развълнуван. Сърцето ми направи да гръмне от любов, хихи. Даже като пиша и ми треперят ръчичките.❤ Обичайте ги тези мъже, не се чувствайте сами, че в реалния живот няма на кой да споделите. Мъжете ни са най-добрите ни приятели, не ги щадете, не мислете, че по-добре да не знаят и най-важното наистина не сте сами, за бебче са нужни двама. Те са там, мислят го заедно с вас, треперят с вас, плачат с вас ❤ Ей това се казва щастие!
Целувам ви и успешен ден, прекрасни!

# 719
Добро утроо, прекраснии! Kissing Heart
Съгласна съм с Е. Т. за мъжете. Понякога са много неориентирани какво се случва, но повярвайте ми вътрешно изживяват нещата с нас, просто се държат на положение, защото ако и те се отдадат на емоциите, както нас, ще стане много лошо. Grinning
Целувам виии

Общи условия

Активация на акаунт