Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 894
  • 770
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро
Даянка много се радвам за теб,желая ти всичко да е без проблемно
Е.Т много хубаво го каза и много се радвам за решението на ТМ да пие хапчета и те трябва малко да си обърнат внимание Simple Smile
Аз тази сутрин реших да видя какво е положението с прогрстерона и пролактина и си чакам ред в лабораторията.
За всички ,които не им понася меренето на БТ по “оригиналния” начин, аз много пъти съм споделяла ,че аз си я меря орално и си ми показва достоверно и разбирам кога е овулацията.
Лек и усмихнат ден от мен, чакам още + тестчета

# 721
Добро утро! Моя мъж е на антибиотик, че има проблем с венците след почистване на зъбен камък. Сигурно този месец трябва да го отпишем. Антибиотиците унищожаваха спермитата, нали?

# 722
Добро утро! Моя мъж е на антибиотик, че има проблем с венците след почистване на зъбен камък. Сигурно този месец трябва да го отпишем. Антибиотиците унищожаваха спермитата, нали?
Спермитата сега са готови от месец-два сигурно, така че въобще това, че е на антибиотик не бива да те притеснява 😉

# 723
   Ако се обезсърчиш ,кажи в себе си:"Силен съм и крепък".Ако се страхуваш от нещо,повтаряй в себе си думата "безстрашие".Поставяй срещу отрицателното нещо положително и върви напред./П.Дънов/

# 724
Добро утро , момичета ! Много сте изписали , не мога да ви смогна ☺

Даяна , честито ! Пожелавам ти леки и спокойни 9 месеца и всичко да е наред до финал 🙏

Йоана , на мен редовно ми излизат такива едва забележими чертички . Последния път веднага пуснах ЧХГ и беше 0 . Та , явно са изпарителни . Ако все пак Ц ти е различен , не е лошо и ти да провериш какво се случва ✌

Време е за нова тема ... но виждам , че няма предложения за заглавия Simple Smile

Ето малко от мен :
Първа пролет наближава и две черти ни подарява !

Баба Марта си отива вече , чакаме те мъничко човече !

Щъркел чука на вратата , носи две черти в торбата !

# 725

Баба Марта си отива вече , чакаме те мъничко човече !
Това много ми хареса! 😁 ❤
Ами аз все още нямам М така че ще звънкам на доки да се видим. Вчера само кафеникаво зацапване и край. Днес даже и никакви болки нямам. Все се надявам докато стане време за доки да ми е дошло и всичко да е наред, но каквото господ отредил... 🙂 Извинявам се, ако досадих с това мрънкане за тая М, ама наистина се стреснах и чакането е ужасно.
Е.Т страхотни думи мила. Много си права, но мъжете имат малко по-слаба психика и гледам да го щадя, че на ММ и работата му идва в повече. Ествено трябва да споделяме с тях, но не и всичко може би. Сега естествено ММ знае какво става, но овулации, секс схеми и т.н. гледам да му ги спестя. 😊

# 726
Добро утро, момичета!
Е.Т. Много съм съгласна с теб,  относно мъжете ни! ММ постоянно ми споделя какво е чул от приятели,  от негови клиенти доктори и т.н. Той беше човека,  стъпил здраво на земята , който ми даде сили и кураж след загубата,  който си страдаше но скришом от мен!
Тулипа,  мила сподели после резултат от изследванията,  че много глупости прочетох за този пролактин и малко съм се притеснила!  Стискам ти палци всичко да е наред! 
Мери, заглавието със щъркела е супер!

# 727
Здравейте, прекрасни.
Доста се „изподжафкахте”, ама за хубаво. Сънчето е много права, колкото и да не ни се иска.
Аз имам антибиотик за още 2 дни, а днес май съм в овулация. Изобщо не ми е до бебеправене и нямам сили за това, ама информативно искам да знам, дали е проблем. Все пак по време на антибиотично лечение се отделя яйцеклетката и може да е увредена...знам ли? Може да звучи глупаво, но така си мисля аз, въпреки че „Гаранция-Франция”.
Днес се чувствам малко по като човек.
Относно мъжете съм съгласна, че и те изживяват нещата и е много хубаво, че споделят и се допитват. Моят не е такъв. Той просто е убеден, че ще стане, за което се надявам да се окаже прав.
Даянка, много се радвам за теб и ти пожелавам лек път по най-красивата пътека.
Йоанка, аз виждам нещо на теста ти (може да си въобразявам) и силно се надявам да цъфнеш тук с едно стабилно ЧХГ.

# 728
  • София
Добро утро момичета, аз днес съм на преглед при АГ. Зацапването спря, но имам дискомфорт в областта на яйчниците и за всеки случай ще отида да ме прегледат. Пожелайте ми успех ❤

# 729
Успех! Стискам палци да е бебок и всичко да е наред!
Добро утро момичета, аз днес съм на преглед при АГ. Зацапването спря, но имам дискомфорт в областта на яйчниците и за всеки случай ще отида да ме прегледат. Пожелайте ми успех ❤

# 730
Въх темата свършила! Добро утро и от мен!
Пожелавам ви искрено и лично усмихнат, успешен и стремителен ден, ДНЕС! (Приятно ми е Миглена Ангелова, който я помни! Grinning )
Всички ще забременеем, бъдете спокойни!

Вики, ти си нашият коректив, винаги на пост с пост! И с точно око!
Джо пусни едно чхг е така да няма чики рики спекулации и да не се чудиш лелка ли е бебе ли е, аз още вчера щях да съм пуснала със или без втора черта, а и в край на сметка ето, че не ти е дошло като хората.
Лейди Ди дай сега днешния тест (сигурна съм, че си правила не отричай! Grinning ) да видиме тая черта как се насища!
Бейбибу иди на лекар щом те притесняват болежки и ще ти стане по спокойно, но дори да си хипотетично бременна, АГ няма да види нищо, но сигурно го знаеш това де.
На всички болни момичета пожелавам бързо оздравяване!
Аз си имам вече дата за лапарото, тъпата амбулантка(май лаборантка е политически коректното хаха ) ми спука вена като ми взе кръв за изследванията, нооо да идва да заминава и да бебеправя!

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 11:14 от Ivied

# 731
Иви, не искам да натрапвам нищо- затова. В събота ще направя задължително още един, да видим как вървят нещата.

# 732
Miglena90, не мисля, че антибиотика пречи на овулацията. И аз пих миналата седмица, след като бях на ЦС. Не сме спирали с бебеправенето. Нищо не губиш, ако имаш сили- пробвай.

Бейби, отиди, за да ти е спокойно на душата. Поне ще ти каже ако има някакъв проблем, а ако не- тогава ще имаш надежда за бременност.

Чакаме Йоана да ни ъпдейтне.

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 11:23 от Анонимен

# 733
Не мога да преценя дали се насища, но все тая, щото е пред цикъл, а това си е съвсем бременна черта! Юху за теб и за ТМ все пак, сега си гледай спокойствието, ако имаш АГ, което те следи аз бих го информирала предвид предишния ти неприятен опит. Вярвам, че този път ще станете 3ма! Blush

# 734
Даяна, пусни си едно чхг, ей така просто, от любопитсво.

Общи условия

Активация на акаунт