Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 903
  • 770
  •   1
Отговори
# 735
Е , Даянка , супер Hug Честно да ти кажа , вчера се въздържах от коментар , защото на снимката чертичката ми изглеждаше сива , но сега се вижда , че е розовка .

# 736
Да, с iphone xs съм и всичко изглежда много ясно на снимките, затова на сянка явно я вижда сива чертичката хаха.
Ще пусна ЧХГ понеделник и ще звънна и на АГ да видим какво да правим, защото не мога да й се обадя и да й кажа “Ало, бременна съм.” И тя като каже “Колко дни ти закъснява?” И аз “ъъъъ.. ами не ми закъснява” Grinning . Засега запазвам някакво спокойствие в интерес на истината и ми е добре Hug

# 737
  • София
Даянка ти кога горе долу си направи теста ? В смисъл такъв, колко в време след Ову и преди МЦ ?

# 738
Даянка ти кога горе долу си направи теста ? В смисъл такъв, колко в време след Ову и преди МЦ ?

Около 10 дена след доказана с тест О, и 4 дена преди очакван долу- горе Ц. Simple Smile

# 739

Добро утро! Да запазим позитивното в себе си! 😊
Йо, чакаме да споделиш как е минал прегледа! ❤
Е.Т. и моя мъж споделя с мен всичко. Даже май тайно от мен чете какво влияе на спермитата 😂 Иначе заедно си следим тестовете за ову и гадаем кога може да е 😁
Даянче, май започва все по-добре да се вижда тази чертичка! 😍

П.п. 2 часа го пиша тоя коментар, че все нещо изниква, но най-после успях да го напиша! 😂

# 740
Ние и тази сутрин успяхме да се разпишем с ММ. Имах някакво неприятно усещане и лека болка в ляво, там където ме болеше яйчника вчера.
Не знам колко качествен беше този опит, защото успях да полежа точно 10мин и след това станах да се оправям за работа.

Даянче, супер е тестът за преди закъснение.
Йо, чакаме упдейт и от теб!

# 741
Рокетче , колко мин трябва да се лежи Flushed

# 742
Sunshine00 аз лежа 15 - 20 минути но с възглавница под дупето и крака на стената. Правя го защото след година неуспех и при първото правене на това забременях 😀.  Може да са баби ни девети ни но при нас стана точно тогава

# 743
Аз лежа около 30мин. Не си позволявам да заспивам,защото сутринта не е приятно 🤮😬

# 744
Съншайнче, идея си нямам колко трябва да се лежи, но знам, че е хубаво да не се става веднага.
Когато имаме време, след секс оставам в леглото за поне 30-40мин и зяпам нещо по телевизора. Grinning
От другият месец може би и аз ще практикувам това с краката, въпреки че ММ ще се смее многооо. Знам си го. Grinning

# 745
Много стиснати палци , Йо ... дано твоята чертичка не е изпарителна и зацапването да е бебешко Hug

# 746
Sunshine00 аз лежа 15 - 20 минути но с възглавница под дупето и крака на стената. Правя го защото след година неуспех и при първото правене на това забременях 😀.  Може да са баби ни девети ни но при нас стана точно тогава
Хехе,палче нагоре-дали помага или не вдигaнето на краката със сигурност не вреди !Така,че дори плацебо ефект да има Grinning Grinning май няма някой да не го е опитвал...
Чертата на теста определено е по-ярка,аз се развълнувах много,представям си Даяна...Още по-ведро стана с тази снимка-Благодаря!

# 747
ЧХГ-то излезе, не е бременност. 😊 Довечера ще отида при доки, да видим какво става. М още нямам и се върнаха болките в левия яйчник. Но вече определено съм по-спокойна.
В лабораторията жената, която ми взе кръв беше стахотна. Видя колко съм напрегната, предразположи ме и поговорихме. Сподели ми, че има заболяване, което не и гарантира утрешното и събуждане( а беше млада). Вика ми "Виж какъв хубав маникюр имаш, омъжена си, красива си, млада си, предстоят ти толкова красиви неща. Плачеш, а имаш толкова хубава усмивка за показване. Повярвай ми, радвай се на живота и всичко хубаво ще ти се случи, независимо колко време ще отнеме! Аз не плача, а се радвам всяка сутрин, че се събуждам и съм благодарна за това, бъди и ти!" и ме прегърна. 🙂
Прегръщам ви всички виртуално и наистина може би трябва да сме по-спокойни, доколкото е възможно и да се радваме на това, което имаме, за да получим това, което желаем! 😊❤

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 14:20 от Joanaa

# 748
Jo, успя отново да ме разплачеш (разчустваш, за хубаво имам предвид). А бях решила да се въздържам от коментари за сега! Това ще си го препрочитам при следващ неуспех. Прегръщам те и дано всичко с теб е наред! 💞😘🙏

# 749
  • София
Здравейте, момичета!

Ех, Джо, какъв прекрасен пост си написала! Наистина е мъчно това, което преживя тези няколко дни и особено разбитите надежди, но виж с какъв прекрасен човек те срещна съдбата! Именно такива хора ни отворят очите понякога, за да можем да видим колко надълбоко сме заровили глави в пясъка и не виждаме по-далеч от непосредствената си мечта. А всъщност жената е толкова права! Всички ние тук, в темата, сме здрави, прави, имаме мъже до себе си, които ни подкрепят и обичат, работим, забавляваме се, имаме приятели... животът тече с пълна сила около нас, а ние често го пропускаме.

Много, много оптимистично ми дойде това послание, толкова ти благодаря, че го написа и сподели с нас! Hug Не мисля, че някоя от нас ще се размине със забременяването, само въпрос на време е! Затова нека оползотворим това оставащо време като сме щастливи и усмихнати и живеем на пълни обороти!
Да е жива и здрава жената, че вдъхна кураж на толкова много момичета тук! Heart

Даянка, чертичката е чудна! Пу-пу! Heart

Е.Т., и твоето послание днес е супер вдъхновяващо! Така хубаво си го написала и си много права. Трябва да ги ценим и обичаме тези мъже, че изобщо ни търпят лудостите /моят в частност Joy /, а понякога забравяме, че и на тях се отразява това. ММ все ми казва като дойде гадната леля, „Стига сълзи, ще стане! Ако не следващия месец, то по-следващия!“ Много ми помага и от миналия месец приемам много по-леко нещата Heart

Бейбибу, стискам палчета да е човече и всичко да е наред!

Рокетче, Сънче и Гери, да си призная, и аз си лежа, че даже и възглавничка си слагам. Само краците не съм вирнала още на стената, ама сигурно и това ще правя ако не е станало сега Joy Иначе оставам да си гледам телевизия, бърз тоалет след 20-30 минутки и откъртвам Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт