Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 999
  • 770
  •   1
Отговори
# 240
Ами ако отидеш на доктор ще се разбере.
За мен лично няма основание да стоиш, да чакаш, да пускаш прогестерон, бета мета и не знам си какво още 😬
То ти си имаш сериозно закъснение (говороя за последната ти М преди “+” тест) , ще се види , ако е в матката. Ако не, ще ти назначат 2 х ЧХГ през 48 часа.
Болки в корема имаш ли? Виене на свят? Повръщане? Напрегнати гърди? Прилошване? Липса на апетит? Диария? Болка в рамото?

# 241
Мими, знам, че в момента в теб се е зародила надежда, че бременност има и може би затова искаш да изчакаш до понеделник. Стискам палци наистина да е така, защото историята познава случаи на бременни жени с цикъл.
Но това, което ти казва Съншайнчето, не е за подценяване. Щом има + тест и кървене, значи нещо не е съвсем в норма. Възможно е да е била БХ и просто ЧХГ да не е паднало още и тестът да го засича.
Ако имате спешен кабинет може да отидеш. При нас в частната болница пускат всякакви изследвания по всяко време, ако имате такава и това е вариант.

# 242
Ами ако отидеш на доктор ще се разбере.
За мен лично няма основание да стоиш, да чакаш, да пускаш прогестерон, бета мета и не знам си какво още 😬
То ти си имаш сериозно закъснение (говороя за последната ти М преди “+” тест) , ще се види , ако е в матката. Ако не, ще ти назначат 2 х ЧХГ през 48 часа.
Болки в корема имаш ли? Виене на свят? Повръщане? Напрегнати гърди? Прилошване? Липса на апетит? Диария? Болка в рамото?
Не абсолютно никое нато симптом ...

# 243
Добре де, кое те усъмни да си направиш тест веднага след като ти свърши МЦ?🤔
Първия тест на колко дни закъснение беше?!🤔

Абе нали имаше чат-пат някакво Теди?
Да не е това случая?! Иначе мн нелогично ми се вижда всичко 😂

# 244
Добре де, кое те усъмни да си направиш тест веднага след като ти свърши МЦ?🤔
Първия тест на колко дни закъснение беше?!🤔

Абе нали имаше чат-пат някакво Теди?
Да не е това случая?! Иначе мн нелогично ми се вижда всичко 😂
Първия + беше на 6 ден закъснение

# 245
Вики какво Теди !?

Мими а след 6 дни закъснение и + тест помня, че почти веднага написа, че ти е дошло, аз даже тамън ти честитих и си изтрих пост-а. Като ти дойде тогава днес защо реши пак да се тестваш? Нещо те е усъмнило...?

# 246
Мими, честно започнах да се дразня. Вместо да губиш време във форума отивай и вземай мерки! Да, може да е бременност с кървене и да имаш нужда от прогестерон - направи каквото трбява да запазиш бременността. Може да е биохимична, но мен ме съмнява. При нея ЧХГ пада почти до 0 и тогава идва М. А може да е извънматочна! Така че вземай се в ръце. Желая ти успех!

# 247
Аз вече съм 99% сигурна, че е Теди!
Типично в нейн стил! Само си е сменила никнейма 🤣

# 248
Съншайн, едва ли. Мими е част и от други теми. Не ми изглежда сериозно. Confused

# 249
Аз съм изпуснала нещо с това Теди?!

# 250
Знам ли?!🤔На мен пък поведението й ми се вижда несериозно, направо искрено се ядосах! 😂
Скорпито в мен избухна.
Whatever , отивам за витамин Д. Wink
Хубав ден момичета 🤗🤗

# 251
Съншайнче, хубав ден!
Добре, че ме подсети и аз да си взема вит. Д за в къщи, че шишенцето ми с Вигантол остана в офиса. Grinning

Момичета, иначе да се оплача. Днес ми е 13ти ден от цикъла, не съм видяла ни положителен О тест, ни никаква ЦС. Гадна работа.
Тази сутрин, докато си пихме кафето с ММ, му споделих, че са ми излезнали резултатите от изследванията и са в норма. Той съвсем спокойно ме погледна и каза “Знаеш ли, може проблемът да е и в мен”. Съмнява ме да е в него, но ме радва фактът, че той приема и тази възможност. Поня няма да го врънкам много да пусне изследвания като му дойде времето. Simple Smile

# 252
Абе и аз много се ядосах. Затова го написах. Здраве да е Simple Smile
И аз днес пусках изследвания за щитовидната, дано всичко е наред.

Рокет , и аз не съм много наясно, но това което знам е че Теди от време на време пуска тестове и се чуди дали е бременна и побърква народа тук.

# 253
Абе и аз много се ядосах. Затова го написах. Здраве да е Simple Smile
И аз днес пусках изследвания за щитовидната, дано всичко е наред.

Рокет , и аз не съм много наясно, но това което знам е че Теди от време на време пуска тестове и се чуди дали е бременна и побърква народа тук.

И аз днес пуснах за щитовидна. Моите резултати чак понеделник, май се прецаках с лабораторията... пожелавам всичко да е ок при теб Peoney Hug
А това Теди като някакъв фантом на форума ли се явява?! И такова нещо имало...

# 254
Незнам коя е Теди .Моето име е Мария Simple Smile
Записах се в бг мама в началото заради темите относно сватба (април ни предстои) от Януари правим опити за бебе и затова следя и пиша в подобни групи за бременност Simple Smile
Хубав ден,благодаря за споделените отговори и съвети

Общи условия

Активация на акаунт