Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 24 000
  • 770
  •   1
Отговори
# 225
И аз съм го преживявала лично, та затова така добре те разбирам.
Вкл. съм имала 10-дневно закъснение, втора много бледа на шуър чек и два чхг теста по 0.00 и последвала М.
Ей това ме съсипа. Ревах на улицата като луда.
С времето се научих да не се оглеждам за симптоми, да не се вглеждам толкова в тялото си и да става каквото има да става.

Също никога не съм разбирала жените, на които БХ бременност им е “успокоение”. БХ бременност може да е в матката, но може да е в тръба, в яйчник, в коремна кухина, няма гаранция, че си е на правилното място. Докато не се види къде е , а при БХ това е невъзможно - няма как да си спокоен, че е било на правилното място.

За инсеминацията и теста в 8-ма седмица съм безмълвна! 😬
Това означава, че сестра ти в била в 6-та, не в 4-та, когато са правили инсето. Теста за бременност се прави 14 дни след инсе.
Преди инсе се правят задължителни изследвания и кръвен тест чхг е едно от тях. Да не говорим, че инсето се прави винаги след настъпила М и проследяване на О. Как ще е бременна вече в 6-та седмица , ще има 2 седмици закъснение и няма никой да го види това?!😳
И как ще е в О. докато в бременна?!😳
Освен, ако не са помислили ембриона за фоликул🙈
Всеки случай са били “страшни професионалисти” 😬 Добре, че се е задържало горкото, че при инсе ти поставят един катетър директно в шийката на матката.
Не знам коя година го е правила и при кого, но звучи като ‘68-ма в Иран 🤭
Потресох се, извинявай! Да са живи и здрави! Имали са късмет! Simple Smile

# 226
ROSSE напълно съм съгласна с теб! Аз този месец си втълпих , че при прекъснат секс ( защото беше последния месец на пазене след кюретажа) съм хванала и ела да видиш.... не съм писала подробно тук, но стигнах от внушение до сътрешно гадене, позиви за повръщане, миризми и тн. и т.... дойде си ми на точния ден! И сега след твоя пост като се замисля, ми при предното ми забременяване съм хванала август на морето и понеже не съм имала време да се замислям и да си втълпявам симптоми аз до 7ма седмица освен болезнени гърди нищо не съм имала. Чак в 8ма започнаха някакви неразположения и така до загубата в 10та. Но наистина да си търсим и да си предизвикваме симптоми веднага след овулация или на 2 дена закъснение си е чиста лудост, която ни е обхванала в тази групичка Simple Smile.  Момичета, трябва да се стегнем и да сме по спокойни! Вярвам, че всички тук след малко време ще се срещнем го отчетните групички .

# 227
Симптомите са нещо много коварно, а като ги търсиш все ще си намериш някой.
Мен преди 2 дена ми стана много лошо докато карах колата в града. Чак се наложи да отбия, защото почна да ми се повдига и прималява. А от няколко дена, като легна ме болят яйчниците- ту в ляво, ту в дясно.
Ако не ми беше 10-12ти ден от цикъла, сигурно вече да съм препикала 10 теста и да съм се вкарала и аз във филма. Grinning

# 228
Трябва да измислят от здравната каса пакет “забременяване” с включен терапевт да обработва напрегнатото женско съзнание! Няма да се очудя да се дигне % на успелите в бебеправенето! Grinning

# 229
Самовнушението е резултат от силното желание. И аз съм го играла, много е гадно. Затова колкото се може да не се мисли за евентуални симптоми е по-добре. Simple Smile

А това с биохимичната бременност съм съгласна- на мен АГ ми каза, че не е сигурно къде е била бременността и затова няма как да сме спокойни. Ама какво да се прави. Ако не ми се беше случило пък може би щеше да ми е още по-гадно. Confused

# 230
Гладна/ни кокошка/ки просо сънуват.  И аз бях такава кокошка 🙄
Според мен стигне ли се до форум в който да се коментират тези неща то определено проблем съществува . Изключение са тези които се включват с + теста  да попитат дали са Б или да се похвалят.
И точно заради това трябва да си спестим малко напрежение с тези симптоми . Вярно е , че трябва да се коментира нещо ...то иначе няма да има база за сравнение , но ние сами си причиняваме напрежение. 

Случаи много , примери разни !

# 231
Вече незнам какво да мисля ....след предния тест с бледа черта и последващ Ц.....днес срам не срам взех тест ...пак бледа черта ...мисля да пусна кръвен или на доктор вече ....възможно ли е да е цветна бременност ...дайте съвет момичета

# 232
Задължително кръвен и ПРОГЕСТЕРОН!
Ако има лаб около теб която да работи днес отивай! 🍀

Ооо, че това си е Б чертичка.  🤗

# 233
Мими, още тогава ти написах да пуснеш тестове. Задължително ЧХГ и прогестерон и отивай на лекар! Болки имаш ли?

# 234
Кръвен тест. Има доста лаборатории днес работят!
Аз тогава те питах как ти е бил цикъла...дали както винаги или по-оскъден... ако имаш АГ при който ходиш редовно - звънни. Flowers Four Leaf Clover

# 235
Това на кой ден от МЦ е ?! Аз помня, че миналата седмица пусна един тест с 2 черти, после ти дойде Ц и сега това?!
Цветна бременност не съществува!
Има ли бременност и кървене - има проблем. Аз не бих си губила времето с чхг и още тестове, а бих отишла веднага на лекар!
Дано всичко да е наред!

# 236
Мими, тази чертичка хич не ми е бледа на мен! Момичетата са ти казала, отивай да пускаш ЧХГ и прогестерон!

# 237
До 1.30ч. работиха ...изтървала съм ги за жалост, да още понеделник отивам на кръвен Wink
Ц.ми продължи 2 дена повече от обикновено, но беше по слабо и кафеникаво последните 2 дни

# 238
С риск да те наплаша - аз имах “+” тест, после кървене! Добре, че не си казах: еми нищо, дойде ми, а отидох на лекар.
Ако не бях отишла - сега нямаше да съм тук и да го пиша това!
ЧХГ се беше покачило, имах обаче МЦ - еми вкараха ме за животоспасяваща операция.
“+” тест за бременност , последвал от менструално кървене, кафяво течение и т.н и т.н , но останал след това “+” означава, че бременност продължава да има, ЧХГ хормона расте. Това е и един от симптомите за извънматочна бременност, която искрено не ти пожелавам.
Едва ли си някъде, където няма спешен кабинет. Струва ми се безотговорно да седиш и да чакаш от днешната ми позиция.. Simple Smile

# 239
С риск да те наплаша - аз имах “+” тест, после кървене! Добре, че не си казах: еми нищо, дойде ми, а отидох на лекар.
Ако не бях отишла - сега нямаше да съм тук и да го пиша това!
ЧХГ се беше покачило, имах обаче МЦ - еми вкараха ме за животоспасяваща операция.
“+” тест за бременност , последвал от менструално кървене, кафяво течение и т.н и т.н , но останал след това “+” означава, че бременност продължава да има, ЧХГ хормона расте. Това е и един от симптомите за извънматочна бременност, която искрено не ти пожелавам.
Едва ли си някъде, където няма спешен кабинет. Струва ми се безотговорно да седиш и да чакаш от днешната ми позиция.. Simple Smile
Благодаря че сподели ...наистина се наплаших дано не е това Sad

Общи условия

Активация на акаунт