Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 24 003
  • 770
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро, Мариана!
Съжалявам да го чуя Sad Не се отчайвай, инсетата по дефолт са с ниска успеваемост.
Какъв е проблема при вас? От колко време опитвате? Разкажи ни повече Simple Smile

П.С имам приятелка, която прави 3 инсета - неуспешни и накрая забременя естествено! Simple Smile

Иви 🤣🤣🤣 Ами да...

# 211
Добро утро , момичета ! Simple Smile

Марианка , съжалявам за минуса . Пожелавам ти съвсем скоро да имаш хубаво плюсче Hug

Иви , разсмя ме Grinning

Джули , морско свинче розетка е мъничето . Взехме го преди месец и беше бебе . Не успяха да ни кажат пола в магазина , само предположиха , че е момче . Има си мъжко име , но може и дама да излезне Smile

Освен децата , имаме голям аквариум с различни рибки , малко помещение за канарчета /на терасата/ и вече и прасчо . Пълна лудница , но е весело Simple Smile

Хубав ден и .... време е за нови +++ Heart

# 212
Ох и на мене ми се иска да видя тука вече някой + тест, много нахъсващо ми действа...

# 213
Мариянка съжалявам. Каква ти беше историята, съжалявам не помня.
На мен ми са много чувствителни зърната от вчера, отдавна не беше се случвало, но е рано, ден 16-ти ми е.

# 214
Мариянка, преди години сестра ми не можа да забременее повече от 5 години. Направиха инсеминация и когато отиде на преглед след положителен тест се оказа, че е в 8 седмица!!! Тоест инсеминацията е била след зачеване, била е в 4 седмица Simple Smile Казаха й, че е забременяла, защото се е поуспокоила, че ще пробват инсеминация и не го е мислила.

# 215
Добро утро! Желая ви прекрасен уикенд и дано имаме положителни тестчета! 😍
Марианка,съжалявам много за теб! Може ли да ми обясниш стъпките до инсето,ако не ти е проблем,защото мисля,че мен това ме чака,а нямам никаква идея как се случва! И те ли ти казват кога да си направиш теста? Сигурно ли е,че няма нищо щом е отрицателен сега?

# 216
Русинова, точно ЗФ ще е, спри да се притесняваш,а може би този път е станало чудото, кой знае.
Мариана, много съжалявам, но не се отчайвай. Хубавите неща се случват, когато най-малко ги очакваме.
Днес вече трябва да видим поне един +тест. Давайте дами! 😘💞😜

# 217
Добро утро! Аз да ви се оплача, че имам много ранно ПМС и то много силно изразено. Три дни след + теста за О получих силна болка в матката, която болка започна от ляво, после слизаше надолу, после яйчниците и после и в дясно. Беше много силна и доста се поизплаших. На следващия ден остана болката но по-слабо изразена, обаче започнаха болки в гърдите и кръста. Започна да ми се гади и да ми се вие свят. Много се уплаших момичета, вчера не ходих никъде а си лежах вкъщи цял ден, болката я няма но имам силни ПМС. Това е адски странно. Тази сутрин съм по-добре. И веднага казвам, че няма как да са симптоми на Б, защото три дни след О е просто несериозно да се мисли за симптоми.

Малее, все едно аз съм го писала това! (Без ЗФ) още онзи ден бях се оплакала. Аз вече пия но шпа и ми е по- добре с болката ниско долу, сега от време на време само ме прорязва, но гърдите ми, ако ви кажа, че ще се пръснат ще бъда скромна, заклевам се! И ММ като ме прегърне направо пищя от болка, не знам какво се случва. Имам още 7 дни до М, дано да е за хубави, а не много подраняваща М. Cry

# 218
Кой чакаме тези дни ?!

# 219
Спрете да ги търсите тези симптоми😐 ако има бебе ще стане ясно ! Много се натоварва психиката , много! Ще го осъзнаете !
Правете си тестове за О , ходете на УЗ за следене на О , правете си секс и стойте мирни!

Тук ме боде, там ми пулсира, гадене , виене на свят .... Прекалено рано!
Всичко съм имала ,дори и зацапване на предполагаема овулация ....сърцето ми падна в гащите 😏 . Бързо се върнах в реалността с поредния Ц.

Пак да отбележа : болки в гърдите , запек и специфичен мирис  = Ц (при мен)
Същото и след първия ми трансфер!

При успешния ми ЗЕТ на 9 ден след трансфер НИЩО от изброените по-горе "симптоми" НЯМАШЕ.  
Нямаше симптоми на Б месец и половина след последния ми Ц . Вярно е , че е много индивидуално, но г/д си има период от който започва гаденето.
Гърдите не са фактор , аз се убедих !

Русинова , за теб конкретно го написах. Интелигентно момиче си , обаче си в сериала ( и аз бях там 😖) Не си помагаш , повярвай ми!

# 220
ROSSE , виртуално ти стискам ръка! По-добре не мога да го кажа! Simple Smile

# 221
Да, аз въобще не си мисля за симптоми на Б. Grinning Знам, че е за лелката, но аз попринцип нито имам болезнен М, нито някакви специфични ПМС, затова се притесних да не е нещо лошо, но ще си трайкам докато дойде на 16ти поне да мине и да замине и да дишам спокойно без болежки вече. Grinning

# 222
И при мен този месец ПМС са много силни, т.е  имам супер силна болка долу в ляво, даже вчера си тръгнах от събирането по женски...Направо си викам да ми идва вече, мъчи ме от 3 дена 🙁

# 223
Сън 9051 , защото съм го преживяла и знам колко смазващо е Sad

Надявам се да бъда разбрана правилно. И дано да няма сърдити. На мен ми ставаше криво когато ми говореха(пишеха) така, но са били прави.
Ще се радвам да греша и всяко момиче с такива ранни симптоми да е Б , ама много ме съмнява.

# 224
Каква бременност, какви 5 лева? Хахах Joy И аз това викам, да идва вече, че ме мъчи Joy дано поне самия М да не е така болезнен, радвам се, че ми е 3,4 дена продължителността Hug

Общи условия

Активация на акаунт