Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 24 008
  • 770
  •   1
Отговори
# 195
  • Габрово
Честит празник мили дами:hibiscus: бъдете много здрави ,обичани и уважавани.Раздавайте се докрай и скоро гушнете своите усилия безмерни в силна топла прегръдка пеейки "Нани нани....."
Чета си ви не пиш да не спамя ,предадох се и съм в свободното пространство на висшите желания за мен ....купих си само витамин Б6 пиридоксал 5 фосфат (помага и на жълтото тяло та от там и на прогестерона да се синтизира в нужни количества,доста изчетох и стигнах до това невредно решение изцяло био 20лв)
Йоанка палчета за секстанското тестване да даде много плюс тестчета.Аз отглеждам едно пубер скорпионче аз съм си родата е и още едно не знам ще ми дойде бая но аз съм претръпнала вече и всичко приемам Joy
Хубава и романтична бебеносна вечер

# 196
Прегръдки скорпи и никакво предаване, че ще дойда и бой! 😁 Стягай се, че бебенце те чака скоро, както и всички нас тук 😊❤ Това пиридоксал звучи добре, ще взема да се разчета за него!
 Аз някак колкото повече ми идва датата, толкова повече не ми се тества 😳 Изобщо мерак нямам за тест 😂 😋 Освен приятните мизирми, които може да са от жегите, друго не засичам, така че нямам надежди. 😂
Хубава вечер момичета прекрасни! Дано днес сте се чуватвали обичани и специални! ❤

# 197
Йо, някога детето като те попита; „Мамо, ти как разбра, че си бременна с мен?”, много епично можеш да му отговориш „Многото смърдящи чорапи ме усъмниха” 😂😂😂
Трябва да е станало. Вече нямам търпение да си правите тия тестове...
За да постигнем консенсус, може сектантското тестване да е на 10, моля.

# 198
Момичета, много съм невежа по отношение , изследвания, добавки и т.н. и искам съвет. Свършва ми фолиевата киселина и трябва да купя нова. Не съм се изследвала дали усвоявам или не, но лошо ли ше е ако за всеки случай си взема мета , а пък се окаже, че усвоявам? Ох направо ме е срам, че задавам този въпрос!

# 199
Аз доколкото знам мета фолиева е по-добре. Не знам дали мета фолиева може да НЕ бъде усвоявана, знам, че каквото не се усвои - се изхвърля от организма. Аз пия почти вс ден(като не забравям) и пия от Октомври 2017 с малки прекъсвания 😂
Не съм изследвала досега дали я усвоявам и не смятам за необходимо.

Меги , аз ще устискам до 11-ти , ако не цъфна в неделя 🤘

Йоанка и аз така, нещо нямам мерак, защото знам, че не е станало и не виждам смисъл да си скофтям настроението..

Скорпи , наща зодия си е дъ бест! 🤗

За прогестерона - не знам вече на кое да вярвам. Един АГ ми развиваше теория, че прогестерона вече не се изследвал, това било отживелица 😬
Но аз на него му нямам много доверие 😂

# 200
Бунолесче,нямам представа защо те карат на 12-ти ден да пускаш прогестерон! Аз в 1-ВА фаза трябва да го пусна с останалите хормони на 3-ти ден и после във втората от 21до 24 ден!
Съншайн,на мен последната ми АГ при която бях миналия месец ми го пусна,защото аз настоях заради зацапването,помеже бях сигурна,че ми е нисък,което не беше така,та мисълта ми беше,че и тя беше против и каза,че изследването на прогрстерон е отживелица и вече никой не го изследва!
Но понеже и тя е обикновена АГ не й обърнах внимание и ето факт,че днес репродуктивния ми го иска! Така че пускай! 😉

# 201
И на мен така ми казаха за прогестерона. Отживелица било, не се правело вече.
Едва смогнах да ви изчета.
Честит празник и от мен, дами!
Днес ми беше много натоварен ден и едновременно с това не съм много във форма, но бебеправенето не го отлагам, че утре ще е деня според АГ. ММ забрави, че имам празник май, но още работи и имам надежда, че ще донесе една китка по-късно. Весело изкарване!

# 202
Той онзи е репродуктивен, шеф на клиника даже Wink Аз два пъти съм пускала след доказана О. и двата пъти беше в норма. 1-я път едно АГ го искаше , 2-я път и аз като теб настоявах, защото 6 месеца подред ми зацапваше за 3 дни преди да тръгне истинското менструално кървене. Бях убедена, че е от нисък прогестерон -е, не беше това и при мен. После изведнъж изчезна това зацапване и повече не се е появявало. Обяснявали са ми, че не е нещо притеснително Simple Smile
Та, трети път не смятам да пускам прогестерон. Аз следя хормоните веднъж на 6 месеца общо взето Wink прогестерона веднъж годишно май 🤣

# 203
Добро утро! Аз да ви се оплача, че имам много ранно ПМС и то много силно изразено. Три дни след + теста за О получих силна болка в матката, която болка започна от ляво, после слизаше надолу, после яйчниците и после и в дясно. Беше много силна и доста се поизплаших. На следващия ден остана болката но по-слабо изразена, обаче започнаха болки в гърдите и кръста. Започна да ми се гади и да ми се вие свят. Много се уплаших момичета, вчера не ходих никъде а си лежах вкъщи цял ден, болката я няма но имам силни ПМС. Това е адски странно. Тази сутрин съм по-добре. И веднага казвам, че няма как да са симптоми на Б, защото три дни след О е просто несериозно да се мисли за симптоми.

# 204
Добро утро!
Ама не е ли рано и за ПМС 3 дена след О?
Стискам палци да е за добро, нищо не знае човек, нито кога е била О, нито нищо... Hug

# 205
Рано е за ПМС-ДА! То и аз затова толкова  се уплаших, че ми има нещо. О я хванах с тестове, беше два дни + и на третия сутринта пак +, чак след обяда падна на -. Аз имам един задържан фоликул, който явно ми прави теста толкова време +, знам ли, оф дано не е нещо лошо само.

# 206
Не, не, не е лошо, може нищо да не е било, преминаващо неразположение, но може и нещо хубаво да е! Както винаги търпение му е майката..... Blush

# 207
Добро утро и от мен Simple Smile
Верно си е много рано за ПМС три дни след О...
Чак нещо лошо не вярвам да е.
Той този ЗФ откога е там? Той просто си стои там ли?🤔 Не се ли взема нещо, за да се спука?!
Между другото сега се сетих, че моя АГ ми обясняваше веднъж, че най-големия мит е , че ЗФ се пукат с физически упражнения.
Пукат се от покачването на ЛХ. Според мен просто сега се е пукнал с пика на ЛХ и понеже е бил голям, те е боляло толкова Simple Smile

# 208
Да! И аз мисля, че е той причината и че най-накрая се е пукнал. А дано! Стои си там от миналото лято, и преминавайки през трима лекари никой нищо не направи, ей затова не вярвам на никой тука вече.

# 209
Добро утро, момичета. За мен деня започна разочароващо с - тест от втората инсеминация.

Общи условия

Активация на акаунт