Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 24 009
  • 770
  •   1
Отговори
# 180
Ми колкото при нормално забремеяване- 10 до 14 дни. Но там залогът е голям. И сигурно е много страховито. Аз лично бих се побъркала. Сега не ги мисля много нещата- знам си винаги, че ще ми дойде и не се вглъбявам.

Miglena90, много хубави новини на още по-хубав ден Simple Smile Това е знак. Май месец, 100 про ще си прего Simple Smile

# 181
Честит празник, момичета. Пожелавам да бъдем здрави, обичани и ценени и март да ни донесе хубави новини Simple Smile

# 182
  • София
Честит Празник, момичета! Пожелавам Ви скоро всяка да гушне своя мечтан подарък ❤
Чета Ви редовно да знаете.
При мен нищо ново. Утре ще отида да си пусна единия куп изследвания, които ендокринолога ми изписа-да видим какво се случва.
Не знам коя девойка казала на котката, че ще става кака ама аз казах на моя котарак, че ще става батко 😂 и редовно си говоря с него. И той ми е второто дете-много си го обичам и най-много слуша 🙃

Последна редакция: пт, 08 мар 2019, 16:48 от IntRiGa_GirL

# 183
Момичета, честит празник!  Имате страхотни животинки!  Прегръщам идеята за среща 😉. Аз се изгубих напоследък,  но чета! Дойде ми леката по график на рожденият ми ден и малко се с духах. Но поне не бяхме правили опити ... От този месец започваме отначало. Дано да е на късмет, и сина ми е правен през март 😉

# 184
Честит празник , прекрасни ❤ Бъдете много обичани , уважавани , ценени и скоро мами 😍

Прегръдки от нашия мъник 🤗

# 185
Green Heart Intriga, котенцето ти има човешки очи, много миличко изглежда

Мери, това е морско свинче, нали? Много хубава окраска. Женичка ли? Ще му изям ушетата.
Като малка, имах хамстери постоянно, само това ми беше позволено вкъщи. В един момент бяха станали около 30 парчета, защото тогава не знаех, че достигат полова зрялост след навършване на 3-4 месеца, и че кръвосмешението между членове от семейството, не е проблем. Наложи ми се да ходя по зоомагазини и да ги подарявам Flushed

При мен започна досадното пишкане след Ову.

Последна редакция: пт, 08 мар 2019, 16:27 от Анонимен

# 186
  • София
Ой, че сладинко морско свинче! Heart

Интрига, вярно котанката ти направо си гледа като човече... да я нагушкаш много сериозно!

Като се заговорихме за котинки, на мен токсото ми излезе отрицателно - и за прясна, и за стара инфекция, което означава, че не съм я карала и нямам антитела. Много ми стана тъпо, така се надявах Sad

Джули, и аз ставам голяма пикла след ову Joy Голяма досада е. Пък и нали гледам сега да пия повече вода, та съвсем... ще видим този месец след овуто как ще е, сигурно през 30 минути ще съм до WCто, чак ми става неудобно от колегите в офиса Flushed

Гери, никакво сдухване! Лелката те е нагостила за последно Wink

Аз вчера започнах с тестовете за ову. Най-готино ми стана, че вчерашния тест /ден 10/ беше абсолютно идентичен с този от ден 10 на миналия цикъл, ако изобщо това е някакъв показател Joy
А сега мъката е следната - хем да пия по 2 литра вода, хем да стискам по 3 часа преди тест Joy

# 187
  • София
Ах, момичета това го повтарям на ММ непрекъснато. Това е Хари белята. Намерен е като бебе и е преживял много тежко боледуване, от което едва и оцелял. Има си и останали последици, но това беше и причината точно него да осиновим след тежката загуба, която преживяхме с предишния кот. Наистина си го обичаме като детенце и моя син даже понякога се сърди, че съм го обичала повече, а аз му казвам, че само Хари ме слуша.

# 188
Момичета, честит празник! Да сте здрави, обичани и всички до една да се отчетем с по едно бебе тази година🤗❤😘

# 189
Честит празник и от мен! Желая ви по 1,2,3 бебета за догодина 😋
Най-после и аз смогнах...Днес страшен ден беше и никак не ми е празнично,но вие ме зареждате положително!
Сутринта най-после бях при репрудоктивния д-р и започваме с боденето от начало! Хормони-мормони и да видим накрая дали ще е инсе или ин-витро!
Аз едно само не разбирам,защо второто изследване за прогестерон ми го правят тук между 21 и 24 ден от цикъла,а вие казвате,че се прави след доказана Ову?! Иначе на 3-ти ден от Ц ми искат всичко,както си му е реда включително и прогестерон в 1-ВА фаза!

# 190
  • София
Дени, много хубави новини 🤗 Развълнувах се и аз за теб! ❤️

На мен сега като бях на профилактичните прегледи и АГто ми каза да си изследвам прогестерона на 12 и 21 ден... Айде, 21ви ден е ясно за след овуто (7ми ден след нея), ама защо и на 12ти? 🤔

# 191
Ехх че много писано. Викам някой ще се е похвалил с плюсче...ама не 🙁 Или явно всички чакаме 11ти 😁
Прогестерона е важен за бременността, защото спомага за удебеляване на лигавицата на матката и закрепянето на ембриона. След О започва покачването му и явно за това го пускат два пъти, за да проследят какво е покачването. Аз не чета много из нета. На мен само 7 дни след О ми пуснаха, а О ми я следиха с фоликуметрия.

# 192
На мен пък преди О въобще не ми го изследваха, а след това ми каза АГ между 20 и 22-ри ден.

# 193
Честит празник, момичета!
Дано всички бъдем с ревящо бебе в ръце следващия 8ми март!

# 194
Момичета попаднах на тази картинка и не можах да не ви я споделя. Искрено стискам палци 🤗🤗 да се отприщи вълна от двучертичкови тестчета ❤❤❤

Общи условия

Активация на акаунт