Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 24 012
  • 770
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ехее, то ние сме направо жени-мечта! Нашите мъже само с цветенца в целофанче и мрънкане се разминават, а представяте ли си иначе? Joy

Това в кръга на шегата, де...

Дарче, то и аз сутринта се наложи да му напомня да се обади на майка си, даже аз й писах преди него. Абе, живи и здрави да са ни Grinning

Аз съм много ЗА едно съботно-неделно рандеву из парковете Hug

# 166
Преди 2 г на 8 март беше лапарото ми 🙄казах си няма начин празника да не ми донесе късмет....е малко по -късно се случиха нещата , но важното е че се случват!

С моите момичета отново ще ръснем розово , че на празника е по-силна магията 💖💖🎀🎀🍀🍀

# 167
Моят пък хич не е по подаръците, а 8ми март го смята само за празник на майката... ми, ще взема да му родя едно чаве, та да имам и аз празник в неговите очи Joy

Слънчогледче, Денис разчете ли ти изследванията?

Да, Бубе, ето това ми написа.

Скрит текст:
Здравей!
ЛХ е висок и показва ПКЯ. ФСХ е висок - може да показва НЯР
Пролактинът е висок, провери ТСХ, Т3, Т4, Инсулин + Глюкоза, ДХЕА и 17ОН Прогестерон / на 3 ден от МЦ/
Провери за дефицити - вит. Д, В12, феритин, хемоглобин, желязо...
Нямаш Хламидия

# 168
Момичета, много роматични половинки имате!
Моят тази сутрин ме погледна с един ехиден поглед и ми каза "Тази вечер ще черпиш, а !". Grinning
Знам го, че ще се върне в къщи с някоя китка и малко падръче, ама милият изобщо го няма в честитенето за празници.

Джули, аз съм си голяма паника, така че трудно ще се успокоя, ама ми е с една идея по-леко. Въпреки, че и аз като теб се питам защо не става, като нямам някакви фрапантни отклонения в изследванията. Ама а де?! На първите изследвания ТСХ ми беше 2,8, но тогава и док и ендокринолога казаха, че няма да пипаме. Сега ще пускам и там контрола да видим дали пиенето на вит. Д не е помогнало да го сваля малко.

# 169
Да, още един, който смята, че завишеното ЛХ(в граница) показва ПКЯ. Няма да се паля точно днес, знаете ми мнението за ПКЯ, написах ебаси фермана..😬
Истината е, че и да имаш ПКЯ , няма как да ги “излекуваш” практически 😂 Затова е важно да се видят и други работа - като дали има ановулация, ама как да е.. (май много се паля ..)
Роус благодарим! Ама и дата за лапарото.. аз пък със същата логика правих ЦС на РД ми и пак резултата беше прекрасен Simple Smile
Рокет  много ме кефи хумора на ТМ. Много повече предпочитам така отколкото: ти си роза, ти си крем, ти си щастие за мен..🤮

Ще изчакам да видя кой още е за анонимната среща на бебехолиците и ще организирам едно чат-че да се разберем Wink

# 170
Аз не смеех да кажа, че моя нещо също съвсем е сдухал свещите откъм изненади. На 14ти ми донесе една кофа шоколади и бомбони във формата на сърце ама малко проформа. А вчера вика със зле прикрито отегчение “утре е 8ми март” само дето не не започна с уфф.  И аз веднага бързам да го успокоя, че един зюмбюл само искам, колкото да ни мирише хубаво в къщи. Ще ми подари де...

# 171
Честит празник , прекрасни мои Hug Пожелавам ви да бъдете много ама много обичани , много ама много обожавани , щастливи и влюбени не само в половинките си , но и в живота Kissing Heart
Аз моят подарък си го получих малко по-рано , но днес ми беше поднесена и красива роза . Да са ни живи и здрави и мъжленцата , че ни обичат и най-вече , че ни търпят в бебеправещата лудост , която ни е обзела .
Много любов ви пожелавам за вечерта .

# 172
При нас никой не празнува 8-ми март, и понеже ММ не е БГ, няма как да му налея в главата, че искам и аз да бъда отразена. Тука си имат- мадърс дей, както 8-ми март се води в БГ. Ние си го знаем, като ден на майката, постарому. В света го водят international women's day, така че е и на всички останали. Много омешено стана. Току що мина една испанка от работа и ме поздрави Simple Smile Викам и- май само аз и ти празнуваме и още 1-2 европейки  в сградата Simple Smile

Последна редакция: пт, 08 мар 2019, 13:23 от Анонимен

# 173
Нямаше 10 дни и не можах от старата тема да проследя, има ли нови две чертички ..
Честит празник на всички и весело изкарване на празника!

Аз сега да си кажа колко "болна" съм.  Минали са 5 дни от моето голямоо О. Вече започва всеки ден да ме боли главата, умора някаква. Викам си ето станало е. От 3 дни насам само гледам тестове Престо, с които съм се запасила. Сърбят ме ръцете, а то рано рано .. Еййй ще откача, до 10 ден трябва да изчакам нали?

# 174
Софи, най-добре изчакай поне 10-11 дена след О. То и тогава е рано, ама сърце юнашко като не трае... 😄

# 175
Честит празник прекрасни момичета. Желая ви да сте много здрави, щастли и обичани и скоро време всички да видим така мечтаните две чертички! Heart

# 176
Мале, момичета, ние тука се опитваме да чакаме по 10-12 дни след Ову, за да правим тестове (аз не правя), а представяте ли си как се чувстват тези момичета, в периода след траснфер? Онзи ден им четох темичката и се чудех как се справят Sad Толкова ще е трудно, дано не стигаме до там, а да ни се случи по естествен начин. Пожелавам го на всички.

Кой какво ще прави този хубав уикенд?

Последна редакция: пт, 08 мар 2019, 13:26 от Анонимен

# 177
Момичета, аз съм приемала ФК миналата година Неофолик по предписание на АГ , но сега се разрових в лекарствата и си намерих ФК Фолацид ,която кама си предписах още август 2018. Та питам дали да я изпия и нея 😃

# 178
А колко време се чака след трансфер?

# 179
Върнах се от АГ-то.
Матката ми е забравила какво е преживяла в началото на годината, за което съм много щастлива...
Ама излезе едно гадно бяло течение, което не е сериозно, според мен. Нямам нито парене, нито сърбеж.
След като приключа с глобулите (те ще са по време на ову, което означава, че тази я изпускам), спокойно мога да се хвърля с глава, заедно с вас и в края на април, спокойно ще си чакам 2те черти.
Направо тест за Гергьовден (ММ ще се зарадва на такъв подарък), ама надали ще устискам да не кажа, ако е положителен.
Както и да е.
Христена98 пий си Неофолика, който ти е предписан. Мисля че сам по себе си е достатъчен. Няма нужда от повече.
И аз съм на Неофолик. Не съм си спирала още от ноември месец.

Общи условия

Активация на акаунт