Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 24 013
  • 770
  •   1
Отговори
# 150
Добро утроооо, милички! Честит 8ми март, желая ви най- вече да сте здрави, щастливи и обичани от семейството си и децата си! Пожелавам ни на всички поне по 1 пухкаво бебче много скоро! Heart

# 151
.. Честит празник дами! (Абе няма ли овенчета тук) 😄😄

# 152
Честит празник момичета.
Желая на всяка от вас да и се сбъдне мечтата за бебе/та, много да ви обичат и да ви обгрижват.
Да сте заобиколени само от любов Heart

# 153
Аз имам силни ПМС момичета. Cry Но е толкова раноо 8 дни има още... изгубих всякаква надежда за този месец и гърдите ми с перо не мога да ги докосна вече. Знаех си, че сме изтървали момента за толкова малко...
Няма да мрънкам точно днес! Ние с ММ си отиваме към Русе на гости на нашите и ще празнуваме! Hug

# 154
Честит 8-ми март, дами! Бъдете здрави
,обичани и търпеливи (от това имам силна нужда), всичко друго ще се случи много скоро😘😘

Толкова кученца и котенца видях, че съм във възторг. Плюшените сладурчета са най-добричките и любвеобилни същества. За котенцата...Котка не съм имала, защото преди много години, една приятелка имаше сиамка, която беше пълна дивачка. Злобар и половина. Веднъж я бях взела да я гушкам (исках да станем приятелки), но тя беше на друго мнение- директно си ме одраска по лицето, почти ми извади окото. От тогава страня от котките. Има някои много милички и гушливи, но тези ожесточените, не ги харесвам. Повечето котки са кокони- все искат да става на тяхното, не се интересуват много много от случващото се около тях. ММ обожава котки, но хубаво, че аз съм много настоятелна и ината, та си взехме кученце.

За зодиите- все ми е тая какво ще се пръкне! Важното е да го има и да е здраво. Ако и слуша- тогава ще съм най-щастлива. Познавам жена стрелец- невероятна е, супер харабия човек и мога да разчитам на нея- винаги. Обожавам я! Може да е защото аз съм лъв?

Йоанка, как са крачетата днес? Ще ги миришкаш ли още 9 месеца? 😂

Рокетче паранойке, не те поздравих за хубавия резултат. Сега успокои ли се?

Вики, много работиш през деня, липсваш на темата.

Бубе, тебе те орисах вече, сега чакаме.

Понеу, кики, лаленце, хиба, слънчево цветенце и всички други слънца или изгряващи слънца- целувки😘😘

Дара и Роси- и вие ни липсвате, пишете по-често.

Хопчи, как си?

Tinti, издебнах те! Какво става?

И на всички други- пожелавам ви прекрасен ден, чух за температурите в БГ- не ви е срам! Тук има малко слънчице, но няма да е за дълго. Този уикенд да се енджойвате и за мен. ☀ 💖

П.С.- някой в метрото хапва нещо тестенко, което мирише на баничка. Едвам се въздържам да не проследя миризмата и да не им го дръпна от ръката. Всичко бих дала за една мазна баница с боза 🤩🤩🤩

Последна редакция: пт, 08 мар 2019, 10:40 от Анонимен

# 155
.. Честит празник дами! (Абе няма ли овенчета тук) 😄😄
Има, има Grinning

# 156
Честит празник, мили момичета! Бъдете обичани и обичащи! 🤗❤

Днес настроението ми е прекрасно въпреки че усещам и аз, че май няма да дочакам за тест до 11-ти Sad
Започна да ме наболява корем , както нямах никакви симптоми , ме връхлетяха изведнъж! 😂

На работа мъжете бяха купили за всяка цветя и ръчно правен шоколад в красива опаковка 🤩 Много си ги обичам колегите.
ММ пък ме посрещна със зюмбюли сутринта 🤗😍 И него си го обичам много ❤

Момичета, малко нестандартно предложение, но с Буболеската си говорихме , че ще е готино да излезем, да се видим, да пием по едно кафе , да се запознаем.
Има ли други ентусиасти от София навити за идеята? Simple Smile

Пожелавам ви слънчев ден и само прекрасни емоции ❤

# 157
Хоп и аз в новата тема, не се включвам много , но ви следя всеки ден. Зареждате ме адски много, с вас е някакси по - хубаво, по- лесно абе всичко е  “по”...

Аз ще ви пожелая нещо за празника само със снимка, снимка, която казва всичко. Да бъде!!!

# 158
На работа мъжете бяха купили за всяка цветя и ръчно правен шоколад в красива опаковка 🤩 Много си ги обичам колегите.
ММ пък ме посрещна със зюмбюли сутринта 🤗😍 И него си го обичам много ❤

Момичета, малко нестандартно предложение, но с Буболеската си говорихме , че ще е готино да излезем, да се видим, да пием по едно кафе , да се запознаем.
Има ли други ентусиасти от София навити за идеята? Simple Smile

Вярно супер колеги имаш!
А тоя ТМ къде ги крие тия зюмбюли та да те изненада сутрин??
Аз съм навита за рандеву, само че съм мн зле със свободното време, не мога след 18ч, тоест делнични дни след работа не мога Sad та остава само съб и нед

# 159
  • София

Честит празник, прекрасници!!! Purple Heart Purple Heart Purple Heart

# 160
Добро утро пожелавам ви един прекрасен празник момичета, бъдете обичани!
Колко пъстри са ви животинките. Нали казват, че приличали на стопаните си. Аз ако имах възможност щях да си взема хъски, тамън да отслабна хаха.
Снощи- греда от ММ, много му било уморено, глава го боляла, отиде ми плана...и мисля да отписвам месеца. Днес ми е вече 15-ти ден.
Аз имам две хъскита, дамата от които е много опърничава (от Перник е 😂, мисля че има връзка) и въпреки всичко съм си 68-70 кила.
Тия мъже са превзели нашите изрази 😂
Как така ще го боли глава?!
Няма нужда да отписваш месеца. Те бебетата стават точно, когато си мислиш, че нищо не е станало.
Дано всички излезете с + тестчета през този женски месец.
Може и от пернишкото да е хаха
Ама аз толкова бях бойна...възмутих се. То било гадно така да те отрежат.
Виждам понякога в парка да разхождат едно хъски, доста си подтичват след него. А вчера видях бебе хъски, малеее такова сладко същество..
Йоанке аз така бях като забременях с миризмите, всичко усещах от километри и в собствената си кухня не стъпих няколко седмици, имаше много особен мирис.

# 161
И моят мъж така крие цветя и ми е оставял сутрин за изненада, но последно време се случва така, че в 12ч вечерта не сме си легнали и ми ги подарява още вечерта. Simple Smile
Да са ни живи и здрави и мъжете!

# 162
  • София
Моят пък хич не е по подаръците, а 8ми март го смята само за празник на майката... ми, ще взема да му родя едно чаве, та да имам и аз празник в неговите очи Joy

Слънчогледче, Денис разчете ли ти изследванията?

# 163
Моят пък хич не е по подаръците, а 8ми март го смята само за празник на майката... ми, ще взема да му родя едно чаве, та да имам и аз празник в неговите очи Joy
И ММ е същия...
Ама вчера му казах, че искам да ми купи нещо (цветя не обичам и му е трудно Grinning ). Даже сутринта го подсетих да се обади и на майка си. Grinning

# 164
Aми значи просто някоя събота/неделя Simple Smile
Сега се затопля времето , може и в някой парк - кой с куче, кой с дете 🤣🤣

ММ в колата ги беше скрил, а той става по-рано от мен 😂
То преди и той смяташе, че аз НЕ празнувам на тоя ден, ама след като го съсипах от мрънкане години наред - каталяса завалията и сега купува ама само зюмбюли, че аз цветя мн не обичам....🤣

Общи условия

Активация на акаунт