Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 24 017
  • 770
  •   1
Отговори
# 135
Честит 8ми март от мен момичета! Пожелавам другия вече да е по специален и освен на жената да празнувате и на майката деня!
Ето едни цветя мое производство, че нали били и на бебета!

Животинките са ви прекрасни! Много се радвам, че ги имате, защото, който не обича животните не може да ме убеди, че обича хората!

Джо само не разбрах сега ти през обувките ли ги усещаш тия миризливи колегиални крака?? Joy

Блек ей мерси за подкрепата по отношение на стрелчетата! Hug

Последна редакция: пт, 08 мар 2019, 08:53 от Ivied

# 136
Честит празник,мили момичета!

# 137
Добро утро, прекрасни и честит празник! 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
Йо, ако е бременност, нека да ти мирише 😊 9 месеца от миризми да не се отървеш 😂
Страхотни косматковци си имате. Аз ако в най-скоро време не забременея, мисля да си взема едно кученце. Отдавна го обмислям, ама все се надявам на чудо.
Аз днес за празника получих подарък- гостенка 😢 подранила, сакън да не ме изтърве случайно. Тестовете ще останат за следващия месец.
Момичета за 11-ти съм с вас много искам да залеете темичката с положителни тестове. Прегръщам ви! 😘

# 138
Прекрасни косматковци си имате! И аз израснах с куче и смятам че това е голямо щастие за едно дете. Аз бях на седмото небе Heart Eyes освен това и възпитава.

Джули, хайде хващайте яйцето! Аз от колко време не съм виждала такъв тест Sad

Честит празник, мили момичета! Бъдете здрави, бъдете силни, женствени, обичащи и обичани, щастливи жени! И на всяка от нас да се случи чудото да прегърнем здрави рожби! Heart Flowers Tulip

# 139
  • Велико Търново
Честит празник, момичета! 💐
Бъдете щастливи, обичани и уважавани!

Да се разпиша и аз с нашето щастие 🐶
Явно освен много скорпиони, сме се събрали и хора обичащи животни!
Вече трета година прави живота ни цветен и красив и аз и ММ му говорим като на детенце 😁

# 140
Честит празник, мили дами!
Носете титлата жена с гордо вдигната глава! Всяка една от вас ме вдъхновява със силата и борбеността си! Бъдете с хора, които ви оценяват, обичат и обгрижват, защото вие заслужавате само това! Продължавайте да правите света по-добро място ❤

За мен темата с животните е една от най-важните, обожавам ги още от самото начало! Майка ми казва, че съм проходила само и единствено за да мога да прегръщам всяко животинче, което видя 😂
Така и в 4-ти клас, без да кажа на никой домъкнах първото ни куче, хаха, което изненадващо за всички гледах с голяма любов 14 години. Научи ме на отговорност и разбрах какво е да обичаш някого просто защото съществува!
Сега всеки член на семейството ми си има по една животинка (за всички се грижа аз 😂, нооо това е друг въпрос) даже днес съм на ветеринар с единия разбойник!
Момичетааа, сгрешила съм си професията... ветеринат трябваше да стана аз!
Куки, съжалявам за гадната лелка, гадина мръсна е тя 🥺
Йоанке, стискам палци тези миришещи крака да са причинени от бременност!
Джо един романтичен уикенд ще е има ❤

# 141
Момичетааа, Честит празник! Пожелавам на всички тук другата година да празнуват като горди и щастливи майки, с бебче в ръце. Незнам преди как съм живяла без вас!!! ❤😊
Благодаря за хубавите пожелания, сега не е така изразително, но като забременях почти на всеки които ме доближеше, му усещах аромата на краката, не помня кой попита, но да с обувките. И сега на няколко пъти като ми се случи ми стана много смешно и ако мога да кажа хубаво 😂 Въпреки, че нямам никакви надежди и усет, че е защото съм Б. По- скоро си чакам лелката.
Джулка дано успеете да хванете яйчицето тези дни! Искрено стискам палци и дано ни се похвалиш с друг такъв тест скоро!❤
Кукии нееее! Какъв ужасен подарък. Мразя я тая лелка, разбери се с нея да спира да идва, че ще дойда аз... Съжалявам миличка, прегръщам те! ❤
Иви моята орхидея взе да разцъфва, а ми е първо цвете и многи се вълнувам 😁
А за пухчетата, аз моето го загубих миналата година. Почина в деня, в които сме бебеправили и съм забременяла. После много тежко го преживях, даже сънувах, като разбрах, че съм Б, че кученцето ми е в корема. А тая сладуранка е на ММ. Прекрасни са всички, пожелавам ви дълги години да са с вас, здрави и щастливи! ❤❤

Последна редакция: пт, 08 мар 2019, 09:05 от Joanaa

# 142
Добро утро пожелавам ви един прекрасен празник момичета, бъдете обичани!
Колко пъстри са ви животинките. Нали казват, че приличали на стопаните си. Аз ако имах възможност щях да си взема хъски, тамън да отслабна хаха.
Снощи- греда от ММ, много му било уморено, глава го боляла, отиде ми плана...и мисля да отписвам месеца. Днес ми е вече 15-ти ден.

# 143
Добро утро пожелавам ви един прекрасен празник момичета, бъдете обичани!
Колко пъстри са ви животинките. Нали казват, че приличали на стопаните си. Аз ако имах възможност щях да си взема хъски, тамън да отслабна хаха.
Снощи- греда от ММ, много му било уморено, глава го боляла, отиде ми плана...и мисля да отписвам месеца. Днес ми е вече 15-ти ден.
Аз имам две хъскита, дамата от които е много опърничава (от Перник е 😂, мисля че има връзка) и въпреки всичко съм си 68-70 кила.
Тия мъже са превзели нашите изрази 😂
Как така ще го боли глава?!
Няма нужда да отписваш месеца. Те бебетата стават точно, когато си мислиш, че нищо не е станало.
Дано всички излезете с + тестчета през този женски месец.

# 144
Честит празник на всички бъдещи и настоящи мами. Нека Господ ви/ни благослови с най-голямото щастие

# 145
Хибче прегръдки и не се отчайвай. Хващай мъжо за ушите, днес няма право да отказва. Стискам палчета О да то предстой тези дни и да уловите момента! 😊❤

# 146
Честит празнк и от мен момичета!!!
Дано този месец имаме мноогоо положителни тестове. Blush

# 147
  • София
Добро утро, прекрасни!

Честит празник, бъдете здрави, щастливи и много обичани. Бъдете горди, че сте жени, и на крехките си плещи носите толкова много от товара на живота - но пък с такъв финес! И нека всяка от нас посрещне следващия празник като майка, прегърнала едно мъничко вързопче в ръце! Flowers Tulip

Джули, хващайце яйчицето! Иначе те разбирам напълно - и аз виждам хубави тестове, засичам, че има овулация - и накрая едно голямо нищо. Вече колко месеци... Семчовците ли се губят, яйчицето ли не се дава... нямам представа вече. НО! И нашето време ще дойде, хайде дано именно този месец се окаже късметлийски!

Момичета, и аз като едно скорпионче да си кажа, че малко се радвам, че изпуснах скорпитата Grinning Сега се надявам на стрелче, харесвам ги. А и ММ нямаше да издържи психически на още един скорпион вкъщи...

Куки, съжалявам за тая гадна лелка! Накарай й се едно хубаво и не я пускай да идва повече при теб! Heart

Хибче, хващай го за ушите/краката/какъвто изръстък хванеш и да не се прави на недостъпен Grinning

Миглена, и нашата госпоЙца Дого е опърничава, сигурно `щото и тя е от Перник. Ама и ММ е от там, та поне не ми скучно Joy

Прегръщам ви!

# 148
Малиии ми то вярно само скорпита тука! Animal Scorpio
Чудно как всички сте толкова добрички Thinking Grinning но поне нямам притеснения, че бебета ще има, скорпионите все пак са секс маниците на зодиака! Animal Speak No Evil

# 149
Честит празник, мили момичета! Бъдете много здрави, щастливи и обичани! Пожелавам ви скоро всички да станете майки! Simple Smile

Ivied, аз не обичам животни, но страшно много обичам деца. Май на много хора им е било странно как може така. Simple Smile По стечение на обстоятелствата, живея с една голяма, пухкава черна котка, която мъжът ми гледа от бебе. Сега, колкото и да не обичам животни, нея съм я заобичала, радвам ѝ се и не мога да си представя да не ми се пречка из краката и да ме посреща на вратата, когато се прибера. Grinning

Куки- Муки, много съжалявам за гадната лелка. Дано да ти е за последно!

Йоанка, и аз ти желая 9 месеца да ти мирише на какво ли не!

Джули, такива хубави тестове показваш, дано да успеете да го хванете това яйце вече! Simple Smile

Hiba., никакво отписване на месеца! Пробвайте си, не се знае къде се крие изненада. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт