Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 974
  • 770
  •   1
Отговори
# 270
Бодимед е много добра лаборатория. Иначе аз за Рамус говорех- Ремедиум са верига аптеки, и тях ги харесвам Joy
Да, наистина при теб това може да е разковничето, Рокет. Дано!
Чудех се да правя ли тестове за овулация и накрая му пуснах края и реших че каквото това този месец. В края на месеца съм при репродуктивния АГ и ще видим какво съм сътворила. Пък ми омръзна да се чудя какво става, последните 2 месеца ми беше много кофти.
С нови сили напред Flowers Four Leaf Clover

# 271
Йоана , за мен теста е “+” Wink

Момичета, преди и аз мн се възползвах от пакетите по лаботаториите 😂😂
Затова и ММ ми казваше, че другите жени се глезят със Спа пакети, а аз си угаждам по лаборатории и АГ-та 😂😂😂
Кой каквото го влече.
Пожелавам ви да имате добри изследвания! И аз съм чувала за връзка между вит.Д и ТСХ Simple Smile

# 272
Мило Росе, мисля, че тук всички освен теб сме в сериала. Ти си бремнна ние НЕ, значи ще сме си в сериала колкото си искаме. Оценяваме, че си преживяла много и знаеш много и ни помагаш с каквото можеш но имай малко мярка на думите си. Моят пост беше за да споделя проблеми, които до сега съм нямала и исках малко инфо, дали има и други с подобни симптоми. Явно е от времето, защото моя приятелка е имала през последните няколко дни подобни симптоми и днес и дойде М. Явно е от затоплянето или от луната де да знам. И Росе помня до скоро, заради рязкото ти вмъкване в темите и нетактичните ти коментари беше влязла в голям конфликт с едно момиче от темата. Моля те, спести ми отговорът си и да гледаме напред.
💙ROSSE💙 - Русинова , за теб конкретно го написах. Интелигентно момиче си , обаче си в сериала ( и аз бях там 😖) Не си помагаш , повярвай ми!

# 273
русинова, абсолютно съм съгласна, ще си бъдем всички до една в сериала докато не забременеем, неизбежно е и не е по силите ни,  желанието е голямо и подсъзнанието ни работи!

# 274
Добро утро, Мариана!
Съжалявам да го чуя Sad Не се отчайвай, инсетата по дефолт са с ниска успеваемост.
Какъв е проблема при вас? От колко време опитвате? Разкажи ни повече Simple Smile

П.С имам приятелка, която прави 3 инсета - неуспешни и накрая забременя естествено! Simple Smile

Иви 🤣🤣🤣 Ами да...

При нас проблема е следния. От май миналата година ходим по доктори. Констатиран проблем - мъжки фактор. Бяхме посъветвани от доктора да пробваме с инсеминация. След като за 3 проследени месеца уловихме само една овулация ми предписаха прием на Летрозол от 3ти ден на цикъла. Повлиях се чак на третия цикъл и така направих първата неуспешна инсеминация (И). След М и прием отново на Летрозол при прегледа се останови, че фоликула не се е спукал. Въпреки и инжекцията, която ми поставят 36 часа преди И. Имах и два нови фоликула и така направих и втората. Дано ясно да съм обяснила. Исках да е кратко.

# 275
Мариана , значи проблема не е само мъжки фактор, щом има липса на О. и фоликулите не се пукат дори след таймирането на О. с инжекция Simple Smile
ТМ пробва ли с добавки за подобряване на СГ. Има специална тема тук, момичетата са много отзивчиви Simple Smile
Ти в кой град и при кого ги правиш инсетата? Simple Smile
Реално инсето както вече съм казвала е един скъп секс, така че не се отчайвай, че не става. Да, добър вариант е при мъжки фактор ама.. пак не е с кой знае каква успеваемост
Проходимост на тръбите сте правили, нали?

# 276
Да. При цветната снимка всичко е ОК. Инсетата ги правя в АГ Варна и имам пълно доверие на доктора.
Така е освен мъжки фактор трябва да се добави и липса на О:cry:

# 277
Добрата новина е, че това са преодолими проблеми Simple Smile вие сте тръгнали вече по правилния път и е въпрос на време да стане!
Пожелавам ти следващият месец да е вашият! 😊

# 278
Малко не съм активна тези дни, но ви следя и не пропускам какво правите и да не изреждам всички- чакам ви с нетърпение + -четата! Целувам ви много и да не ме забравите! Heart

# 279
Здравейте момичета
Успех на всички чакащи и пускащи изследвания.
Мариана съжалявам за неуспешната инсеминация. А преди нея док не видя ли, че не се е спукал фуликула, за да я отложи или след това да се направи реинсеминация?

# 280
  • София
Тони, тихичко честито и до финал.
Аз при закъснепието имах същите симптоми и при първата бременност. Напълно нормални са! Почивай си ако имаш възможност.

# 281
Получи ти се! Голям смях падна с ММ! Мерси! Grinning

# 282
Тони, тихичко честито и до финал.
Аз при закъснепието имах същите симптоми и при първата бременност. Напълно нормални са! Почивай си ако имаш възможност.

Благодаря ти, дано... ❤Исках да редактирам, но си изтрих написаното 😁 

# 283
Благодаря. Макар, че съвета ми към всички е да си обръщат внимание. Ние пробвахме дълго време с надеждата да не се филмираме излишно и че ще се получи по естествен път, но уви.

# 284
Човек несъмнено трябва да си обръща внимание! Да не слага розовите очила и да мисли, че щъркелите носят бебетата!
Обаче и прекаленото изследване не е здравословно. Да живееш с непрекъснатата мисъл, че постоянно ти има нещо, да се чудиш какво още да изследваш, да си по-набоден от наркоман и да дебнеш промоциите в аптеките и лабораториите, АГ-то да ти прави “отстъпка”, защото не му е удобно вс месец да ти взема САМО той 300-400 лв - been there, done that!
Не го позволявайте, после безкрайно трудно ще се измъкнете! Simple Smile
И най-здравият човек да вземеш , ако го изследваш достатъчно дълго, ще му намериш нещо..

Общи условия

Активация на акаунт