Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 991
  • 770
  •   1
Отговори
# 465
Йоанка , болките в яйчниците ли са ? Сестра ми като забременя ,преди да направи теста , ми казваше как усеща болки сякаш всеки момент ще ѝ дойде.

# 466
Jo тест, тест, тест!
Ако не заради теб, поне заради нас! Неизвестността ме убива! Joy

# 467
Ами постоянна болка в матката, все едно всеки момент ще ми тръгне. Предната Б бях така, но сега имам и прорязваща болка в ляво от време на време. 🤔 За това съм по-скоро за някоя киста ли и аз незнам. Нещо има там в ляво май...
Обещавам утре сутринта, ако не ми е дошло до тогава, ще направя. 😊 Заради вас (аз хич не искам) , понеже сте мераклийки да ми видите самотната черта 😂 ❤

# 468
Йоанка, намирисва ми на нещооооо 😘
Рокет, Пеони, действайте момичета сега ви е момента.
Е.Т. ама и ти как си трайкаш. Хайде да видим и твоето тестче, пък стискам палци да е +
Иви, съгласна съм- тест, тест, тест
Йо789, и на нас един път ни се случи. Разочароващо е, но дето се вика добре е че са те да дават материал иначе ние къде имаме ЦС, къде нямаме... луда работа.
Слънчогледче, не мога да ти помогна с мнение и акъл, боса съм.
Съншайн9051, къде ще ходиш? Към отчетни май, ама първо дай тестче за доказателство.

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 17:57 от Куки- Муки

# 469
Joanna, аз не знам какво чакаш и какво ни мъчиш тука ми не направиш един тест. Grinning
Всички го чакаме този тест.
Когато яйчника овулира, и след отделянето на яйцеклетката на местото на фоликула се образува жълто тяло, което почва да секретира прогестеон (Съншайнчето да ме поправи, ако не съм права). Понякога това жълто тяло се формира като кистичка, така че, болката може да е от там. Simple Smile
Стискам палци!

# 470
Малеее, Йоанкааа, нямам търпение вече за твоя тест! Simple Smile

Рокетче, страхотна чертичка, направо се подхващайте, според мен. Озадачих се обаче и аз, че си ги ползвам тези китайските... хайде дано да си имам О, просто те да не отчитат, а и ние не се съобразяваме с тестовете, правим си, когато си искаме. Simple Smile

# 471
Ами постоянна болка в матката, все едно всеки момент ще ми тръгне. Предната Б бях така, но сега имам и прорязваща болка в ляво от време на време. 🤔 За това съм по-скоро за някоя киста ли и аз незнам. Нещо има там в ляво май...
Обещавам утре сутринта, ако не ми е дошло до тогава, ще направя. 😊 Заради вас (аз хич не искам) , понеже сте мераклийки да ми видите самотната черта 😂 ❤
моята болка също е в матката,само и единствено там. Досега никога не ме е боляло така

# 472
Момичета не мога да ви изчета, над 40 нови коментара. После ще ви коментирам. Искам само да ви изпратя ятото щъркели които видях, има за всички.

# 473
Аз съм ясна що не правя тест - щадя си психиката. Както казах много неща съм преживяла и знам ,че не съм бременна.
Знам, че ще направя тест, ще е “-“ и съдбата пак ще ми се изсмее. Еми не искам, разберете ме, не пробвам от вчера и тия игрички са ми писнали. Игра на нерви и на подигравки, ще ми дойде до часове след “-“ тест, така че не искам да се разстройвам. Много пъти съм плакала и сега не е момента да си разбия отново психиката.

Рокет права си Wink
Йоана , само да ти кажа, че мен ако ме болеше нещо шях да съм се тествала вече. Не се тествам защото нищо не ме боли. Ако ти е редовен МЦ и ти закъснява - или си бременна, или има проблем.
Може да е ЗФ, обаче може и нещо по-лошо да е. При една извънматочна например си боли тръбата/яйчника където е ембриона.
Да отлагаш и да не отлагаш, не е сега момента да се правиш на инат и да си тестваш търпението, защото ако кма нещо сериозно е добре да се хване рано. Пак ти казвам, ако аз имах дискомфорт - отдавна да съм се тествала. Мене нищо ми няма, все едно вчера ми е свършило..
Да не говорим, че ако не се бъркам, май ти беше казала, че при теб е задължително да се хване рано заради предишните ти загуби, нямаше ли намесени някакви изследвания за тромбофилии и т.н?!

Обаче ако просто си видяла “+” тест и не искаш да го споделиш тук, пак бих те разбрала. Не винаги и всеки би се похвалил първо на непознати жени в бегемама. Simple Smile
Каквото и да е - пожелавам да не е нищо сериозно! ❤

# 474
Момичета, как разбирате, че е матката? На мен всичко ми е на едно, не правя разлика. Като ме боли, си ме боли. Все тая матка ли е, патка ли е Laughing
Патка нямам още де Simple Smile

Като усетя нещо, за мен са или яйчници или корем. Матката не мога да я определя чак с такава точност. Къде боли тя? И как?

Говорейки за хваленето тук- аз не знам дали бих си сложила теста. Както дойде. Но не искам никой да наранявам и да натрапвам, че ми се е случило.

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 18:26 от Анонимен

# 475
Джули, то и аз това се чудя 😂😂
Аз съм попадала на жени, дето казват: боли ме около пъпа - значи е матката. Ха ха ха 🤣 Само това ше кажа. Аз се ориентирам къде са яйчниците само покрай белеЗите от лапарото. Преди мислех, че са малко по-нагоре.
За матка/патка и т.н и аз съм на това мнение 🤣 🤣 Типичната менструална болка откъде идва - от матката или от яйчниците?!?!
Бодежи, матки пълни с въздух, дърпане на яйчници, подуване на кореми, гъделичкане в корема - все непознати за мен неща 🤔
Аз явно имам сенЗитивност 0, при операцията са ми прекъснали някой нерв иначе не си обяснявам защо съм такъв тапир 🧐Като нищо ще се окажа бременна и ще разбера към 5-6 месец! То добре, че пия фолиева и витамини 🤣

# 476
Sunshine9051, мани! Аз значи съм се родила без сензори, щото и без операция, пак нищо не усещам. Само болка- силна и слаба.
Този месец фоликулът ми е вдясно, но се вляво ме цъка. Ходи го разбери. Яйчник ли е, киста ли е, матка ли е, запек ли е, хахахахха, оххх изпростяхме Laughing

Извинявам се ако съм засегнала някой, просто ме удари простотията за момент.

# 477
Момичета, как разбирате, че е матката? На мен всичко ми е на едно, не правя разлика. Като ме боли, си ме боли. Все тая матка ли е, патка ли е Laughing
Патка нямам още де Simple Smile

Като усетя нещо, за мен са или яйчници или корем. Матката не мога да я определя чак с такава точност. Къде боли тя?
Хаха много се смях! Матка патка Joy
И аз все обеснявам, че мене като ме боли ме боли “там долу” всичко на куп.
Поздрави на любимия Лондон! (Сестра ми живя там 7г и ходех често често на гости и мн ми липсва)

# 478
това цялото е разположено под корема ,мен  се ме боли точно матка Wink

# 479
Хибче, страхотно ято. Пу за мен деветия от ляво на дясно 😂
Джулиии, ама ме разсмя. Всички май сме със запек 😂😂😂
Ха, сега е момента да пратим поздрави на онази другата темичка. Бъдете здрави, а ние запеклите се, скоро да сме с бебе Wink

Общи условия

Активация на акаунт