Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 921
  • 770
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Моето зацапване снощи няколко капки, тази сутрин съвсем леко и спря ... Не го знам какво е. Сутринта беше последвано от придърпване в десният яйчник и това е ... чакам да минат няколко дни, не знам какво друго да правя

# 631
  • София
Хей , Наталче , какво се случва с теб ? Извинявай ако си писала , не смогвам понякога да изчета всичко Kissing Heart

Не съм писала, само си ви чета редовно, няма какво да напиша в момента, в такава дупка не съм изпадала никога... В момента търсенето на работа е на дневен ред ама нещо все удрям на камък и това допълнително ме смазва.. Не знам колко ще ги бъдат нещата при мен, кротувам си тихо, получих днес зацапване и чакам този отгоре какво е решил да се случи...
Чакам от вас хубави резултати, радвам ви се, имаше и тъга, ама то в живота е така, но не трябва да се отчайвате, не забравяйте, че не сте сами, имате си вашите половинки, които са до вас и в хубаво и в лошо. Прегръщам ви силно всички!
Йоанка, а док какво каза, прегледа ли те?

# 632
Нати , стискам палчета всичко да е наред Hug
Бебче  и на теб стискам палчета да е имплантационно зацапване Kissing Heart

# 633
  • София
Момичета , само спокойствие ни трябва и всичко ще се случи. Аз лично не знам ако е реално зацапване след колко време се прави тест , но си реших че 5 дни са достатъчни хах

# 634
Ами направи един тест на датата , на която трябва да ти дойде .
В този ред на мисли , аз не чакам на 24.03

# 635
Наталче, ти кога изкара  положителния тест, че вече съм забравила?
И аз стискам палци всичко да е наред. Като чета доста момичета имат зацапване в началото на бременността, явно не е толкова рядко срещано.

Jo, изчакай да видиш тези дни как ще се развият нещата, дали ще дойде хубава М. или само ще зацапва. Сигурно вече си изперкала, но се дръж мила.

Sunshine_00, ние с теб и Буболеса сме около една дата. Моят цикъл малко халтути, та не го знам кога ще ме изненада този месец, но е някъде там около 25-ти. Simple Smile

# 636
  • София
Аз го правих на 4 ден преди датата, и беше бледа черта но я имаше, 6 дни след датата направих пак и чертите бяха много ярко червени. Според мен тест най-рано 10 дни след предполагаемата О е добре да се прави, по-рано няма смисъл, а за най точно е хубаво да се изчака.

# 637
Опа , грешка , 25-ти ми е датата , уж . Но според приложението овуто трябваше да е на 10ти , а тестът отчете на 11ти

# 638
  • София
Ами то 10 дни след ову ми е утре . Трябва да ми дойде на 17ти.  Това зацапване обикновено колко време продължава ? И ако направя тест да кажем утре с първа сутрешна или няма значение ?
Наталче дай съвет моля как е било при теб Simple Smile)

# 639
Аз го правих на 4 ден преди датата, и беше бледа черта но я имаше, 6 дни след датата направих пак и чертите бяха много ярко червени. Според мен тест най-рано 10 дни след предполагаемата О е добре да се прави, по-рано няма смисъл, а за най точно е хубаво да се изчака.
Извинявай, че се намесвам и то от нищото, но при толкова желано бебе (както биха били всички от тази група) зацапването според мен не е хубаво да е “каквото е решил този отгоре” То, че е Божа работа- Божа е, но понякога трабва да си помагаме и сами. Консултира ли се с лекар? Може прогестерона ти да е малко и да трябва да ти изпишат? Може от притеснението покрай работата да имаш някакво отлепяне.. Извинявай, че влязох с тон все едно се карам, ама ако не си се консултирала с лекар за мен е несериозно. Надявам се всичко с теб да е добре!!
Момичета следя си ви и искрено се вълнувам с вас! Някои момичета ми се задържаха доста тук, та тях специално ги пускам под прашеца и ги ръся обилно. 🙏🙏🙏

# 640
  • София
Ами то 10 дни след ову ми е утре . Трябва да ми дойде на 17ти.  Това зацапване обикновено колко време продължава ? И ако направя тест да кажем утре с първа сутрешна или няма значение ?
Наталче дай съвет моля как е било при теб Simple Smile)

Щом ще го правиш по-рано, определено с първа урина е най-добре. Стискам палци да се похвалиш след това.

# 641
Ехей, голямо напрежение.Все едно гледам шоуто Невада и колелото на късмета и като се засили и намаля и -такър такър,оп лоп,цък ръб ,а де на кое ще падне.Представям си настина след месеци опити,как всяко семейство е на трънки.Тооолкова много хора и с тооолкова силно желание за нещо толкоооооооова хубаво.Трябва да се вдигне положителния тонус.Няма как,дори по зкаона на привличането да не станат нещата.Между другото,като гледам не съвпадам с някой циклично Grinning не мога да повярвам,че го казвам...Някой,който ще очаква закъснение за началото на април има ли?Simple Smile  Ако няма скоро някой положителни новини ще започна вицовете след няколко дни.Simple SmileИзглежда ми сякаш чакаме тук да пипнем виртуално някое коремче.Нали казват,че носело късмет........

# 642
Аз също ще направя утре сутрин тестче, 3 дни преди очакването, пък да видим каквото сабя покаже или пореже. Grinning
Стискайте палциииии!

# 643
  • София
Наталче Много ти благодаря ще пробвам, вече имам час за събота при АГ.

ПолиДо сега когато съм ходила всичко е било в норма и изследвания и всичко. Последния път лекрката ми каза да не си пресилвам организма с лекарства, да пия повече вода, зеленчуци витамини и т.н и че просто трябва да изчакаме.

# 644
Специални благодарности на бременните коремчета, че ръсят темата с прашец Heart

Jo, видях теста и малко ми се видя изпарителна тази чертичка. Съжалявам, мила. Прегръщам те! Вярвам че всичко ще бъде наред Hug

Sunshine00 , с теб май вървим заедно. На мен вчера тестът ми явно е бил положителен. Днес вече е отрицателен. Освен това сутринта имах типичните симптоми за овулация - силна болка и подуване, после премина. А днес имам обилно количество ЦС.
Да, преди няколко поста казах че няма да се тествам обаче ЦС ме разубеди Joy
Но ние пасуваме тея дни...

Момичета, време е за заглавие за новата тема. Ще използваме ли предишните?
Темите са изпълнени с положителни емоции, благодаря ви. За мен е чест да правя теми за вас Heart

Общи условия

Активация на акаунт