Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 919
  • 770
  •   1
Отговори
# 645
Аз също ще направя утре сутрин тестче, 3 дни преди очакването, пък да видим каквото сабя покаже или пореже. Grinning
Стискайте палциииии!
хайде стискам палцииии

# 646
Аз също ще направя утре сутрин тестче, 3 дни преди очакването, пък да видим каквото сабя покаже или пореже. Grinning
Стискайте палциииии!
хайде стискам палцииии

Хайде и ти деее, защо се ослушваш?!

# 647
По-добре късно Simple Smile ранните тестове според мен са безмислени. Вярно е,че някой си установяват бременноста преди Ц...нооооооо предпочитам неделя ,понеделник

# 648
Аз впредвид предишните ми загуби, хич не искам да губя излишно време- затова. Blush

# 649
Ранните тестове са доста полезни, не бих казала, че са безсмислени. Е, естествено тестване в разумен период,11 ден след О примерно,  не след 7 дни...
Хубаво е да се установяват БХ бременности. Човек трябва да знае какво се случва с него.
Аз лично се тествам ден преди М или в деня на М, не по рано. Декември, ако не бях пуснала кръвен нямаше да разбера за БХ.
Вярно, че самотните черти разочароваг, но имам ли някакви съмнения веднага се тествам.
С първата си бременност усещах, доста силнен ПМС и се тествах 2 дни преди М,  чертичката си се виждаше. 
Жената си усеща когато е бременна.
Йоанче, прегръдки!

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 18:27 от Пoпи 83

# 650
Йо, дано е някакво невинно зацапване! ❤
Даянка, чакаме ти чертичките! 😍
Сънче, ти защо не направиш още един тест?
Бремелинките ни, продължавайте да би ръсите с прашец! На късмет ще сте ни, а и е хубаво като чуеш, че постигането на мечтата на някой върви с пълни сили към финала! 💞
Наталче, притесняваш ме така, консултирай се с док! 😘
Хакде, дано има скоро като декемврийската лавина! 🙏❤

# 651
Момичета, здравейте! Докато изчета всичко от сутринта, свят ми се зави 🤭😂
Напълно е възможно да обидя някого, не е умишлено! Аз съм директен човек и смятам, че на хората трябва да им се казва истината.
Джо , съжалявам! Втора черта не видях и знаех, че ще ти дойде. Прекалено голям щеше да е филма! Не може да си толкова бременна, че да имаш симптоми, но същевремено пък теста да не лови бременност. Истината е гадна, знам, но пренавивайки се, губиш много повече!
Щади си психиката, нервните клетки са невъзвратими и тоя стрес , който създаваш сама у себе си, може да ти навреди повече. Историята с бледа 2-ра черта на шуър чек, ЧХГ 0.00 и дошла лелка съм я играла. Сринах се на улицата пред нас и ревах като магаре..
Прегръщам те и горе главата, изглеждаш наистина позитивен човек! 😊🤗

Рокет , мисля, че по постовете ти вече разбрах защо не забременяваш. Защото не си спокойна, търсиш под вола теле и живееш във филма: “Има ми постоянно нещо , трябва да се изследвам, не може да ми няма нищо!” Ти си точно от онези 20%, които имат психически стерилитет. Съвсем сериозно! Абсолютно си здрава, права и ще видиш, че ако излезеш от бегемама, спреш с тестовете за О., а просто правите секс пре ден, отидете някъде на почивка и не мислиш, ама наистина не мислиш за това - ще забременееш. Защо не пробваш? Пробваш толкова мн други неща, които натоварват психиката, според мен това ще ти е само от полза.

Наталче , ти на лекар в крайна сметка беше ли?! 🧐Малко странно...хем си бременна, хем имаш зацапане ама каквото решал онзи отгоре🤔
То... понякога човек трябва сам да си помогне. Дано не е нищо притеснително!

Сън_ОО мисля, че имаш проблем със зрението. На моя отрицателен тест виждаш 2-ра черта, а на изпарителната на Йо - нищо не виждаш 🤣🤣🤣 Странна работа е това нещо внушението🤔

За кое по-точно ранното тестване е полезно?! За разбитата психика , когато ти дойде цикъла след това ли?! БХ сама по себе си не показва нищо- нито къде е бил плода, нито, че има проблем. Не може и да каже, ако има проблем с имплантацията къде е той. Нито един, ама нито един адекватен лекар няма да тръгне да спасява бременност, при която тръгва менструално кървене в деня на лелката, щото видиш ли мадамата имала “+” тест 3-4 дена преди Ц. Медицината не работи така. Щом е тръгнал организма да изхвърля нещо, така е по-добре. Опиташ ли да го запазиш, може да стане още по-зле, ако плода е генетично увреден той пал ще спре развитие в един момент. Недай Боже в по-късна седмица.
Да не говорим, че БХ бременност се установява само с ЧХГ, не просто с един пиклив тест. И изобщооо това да знаеш по-рано не може да ти е от полза с абсолютно нищо. Аз не е като да не съм ходила по репродуктивни, повярвайте никой не ме е питал: Ааа биохимична хващала ли си? 🧐

Блек , няма да се тествам, защото не намирам за необходимо. Два дни след датата всеки тест би отчел. Другото е излишно вманиачаване.

Хрис, айсберга има вкус на пудинг, защото е пълен с химия.  В Германия всички зеленчуци от супермаркета са така. Ако пък мислиш, че е симптом - тествай се. Щом не е рано за симптоми, няма да е рано и за тест Wink

Дълго стана, но нямаше как , съжалявам, бяхте натрупали материал от по 5-6 страници.
Роус се включва понякога и то мноого адекватно, слушайте я - далеч ще стигнете! 😊 Прекалено много психически тормоз си оказвате сами на себе си. И не, не е защото пробвате отдавна. Аз пробвам от мнооого по-отдавна, минала съм през тази фаза , приех нещата и се успокоих психически. Човек трябва да се щади!
Надявам се да няма сърди, с най-добри чувства изписах нещата и вложих доста старание Simple Smile

# 652
Включвам се само за няколко реда. Исках да пиша ЛС на Наталчето, но мисля са и забранени. Видях, че търсиш работа и предполагам сте в труден период. Ако се консултираш с лекар,дори и само по тела и ти изпише прогестерон под някаква форма. Имам останал мисля към 2 опаковки, които ако си в София бих ти предала лично, ако не си ще ти го изпратя за моя сметка. Зацапването не минава от самосебе си и изобщи не е шега работа.
Знам колко се борят момичетата тук за бебе и ако мога да помогна, ще го направя с удоволствие.

# 653
Не знам, но съм бременна и ще откача всеки момент.... Mask

# 654
Всеки има собствени виждания и съображ2ения. В излишни спорове не бих влязла. Мога да обясня,защо за мен е полезно ранното тестване, като далеч не бих си позволила да си налагам мнението на някого! Изобщо не става въпрос за спасяване на бременността, то няма какво да се спасява в този случай.
Щаденето е трудно да се случи. Влезе ли човек в порочния кръг на бебеправене, следене на О и т.н спасение няма. Едно идване на лелката е също толкова ужасно, колкото и самотна черта. Всичко означава едно и също, няма бременност. Въпрос на гледна точка.
Естествено подчертах и в предния си пост, че говоря за тестване при наличие на някакви симптоми, усещания, предчувствие и то достатъчно време след установена О.
Назидателния тон никога не ми е бил по вкуса и не бих си позволила да го държа на когото и да е...  Грозно е да се правим на кой е по-по- най. Кой какви игри е играл не е важно. Тук търсим подкрепа.
Разумни и големи хора сме,  имаме главаи на раменете, разум ...всеки може да мисли и прави това, което намери за добре.  
Мисля, че 90 % от всички,които сме се събрали тук се борят или доста време или са минали през големи трудности, препядствия и имат собствена болка. Не сме тук да си мерим премеждията. Болката от неуспеха е еднаква за всяко женско сърце... Нека не изкривяваме смисъла на комуникацията ни тук. Наистина мразя конфликтите,но пък човек трябва да има мярка.
даянкаKissing Heart тест ли прави?

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 20:16 от Пoпи 83

# 655
Знаех си аз 🙏🙏🙏🙏🙏 Честитооо!!

# 656
Разбира се от нетърпение веднага щом се прибрах направих нов тест, но си е категорично -
Искам най-накрая да ми дойде и да се свържа с клиниката.
Честито на успелите.
Както казва съпруга ми: "Спокойно, скоро ще стане."
Важи за всички ни. Рано или късно ще станем майки. Не е приятно чакането, но съм сигурна, че ще си заслужава.

# 657
  • София
😱😱😱😱😱😱😱 Мале как се развълнувах !!!! Браво !

# 658
Даянка тест ли направи? 🤔 Тихичко честито и до финал, ако си видяла две чертички!! 😊❤

# 659

Честито! Безпроблемна бременност ти пожелавам.
Май и аз ще си взема кученце Hug , ако не се лъжа ти имаше добри новини и там.

Общи условия

Активация на акаунт