Женени от пръв поглед < II сезон > тема 2

• 48 851
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
По-склонна съм да мисля, че изненадата не е кой знае какво, просто се опитват да събудят любопитството на зрителите с жълти трикове.

Да, най-вероятно е така - както се опитаха да изкарат, че и Ивана не е останала доволна от техния избор. Аз си мисля, че дори  човек да е разочарован тотално - все ще намери сили да го поприкрие в началото, в крайна сметка дори и външността да не им хареса, надеждата човека да им допадне като характер си остава.

# 256
Аз не възприемам брака като "някой да ме вземе" или аз да го взема. Това е стъпка, която предприемат двама души, които искат да са непрекъснато заедно. Но и двамата са активни и осъзнати в това си желание, не единият стои, другият си го "взима"

Реалността е по-различна от твоите възприятия за съжаление.
Женена съм от 30 години, дали нямам представа за реалността според теб?

Това не означава абсолютно нищо. Не мога да коментирам представите ти за реалността. Прочел съм ти никът 2 пъти в някаква тема, в някакъв форум.

Аз приемам, че горе-написаното е нещо, в което вярваш. Реалността и нормата за нормално се определя от масите. При масите - написаното от теб не се наблюдава. Хората са заедно по други причини. Да искат да са заедно непрекъснато рядко е една от тях.

# 257
Нямам спомен от първия сезон,мисля,че имам спомен само за една двойка, Светла(май се казваше момичето) момчето не го помня и то чисто визуално как са изглеждали,а не самия формат какво е представлявал.Относно предаването за мен е пародия(която лично на мен,дори и не ми е интересна ).Няма как да ме обеди някой,че някви психолози, ще могат да ми намерят половинката.Не съм психолог,но за мен тези двойки,не са едни за други и е ясно че ще се разделят след края.То вярно,че противоположностите се привличат и в реалността, може да се влюбиш във някой,в който преди това си се кълнял,че не е твой тип.Но въпростното предаване ми е супер повърхностно.Не знам,как протича този кастинга и как решават,че точно ти ще си "избраника"- за три месечен цирк на хората,но абсурдно е да си играят със съдбите на някои хора.Не съм гледала сръбската версия,но от това което прочетох от вас е доста по забавна.Да го направят под такава форма и тук.За мен певицата и русата девойка не си търсят толкова много партньор,колкото вид емоция,именно заради тази моя теория за мен родителите нямат място на подобна пародия,това,че аз съм решила за три месеца да се правя на клоун, защо трябва да обременява по някъв начин и родителителите ми и след това да се нагърбват със негативи,заради мойта лудория.

# 258
  • София
Относно Василена и Никифор - те са попълвали анкетни карти и са ходили на интервюта преди да се направят снимките с визитките им. И ние няма как да знаем какво са написали, какво са казали за себе си и за човека, който търсят. Възможно е Василена да е представила пред специалистите нещата така, че търси някой улегнал, спокоен мъж, който иска да има семейство и е готов да приеме детето й. И по така зададените от нея критерии да са решили да я съберат с Никифор. Не вярвам да е чупила стойки, да е говорила за коне под капака и всякакви други кифленски неща пред интервюиращите я

# 259
Аз не възприемам брака като "някой да ме вземе" или аз да го взема. Това е стъпка, която предприемат двама души, които искат да са непрекъснато заедно. Но и двамата са активни и осъзнати в това си желание, не единият стои, другият си го "взима"

Това не означава абсолютно нищо. Не мога да коментирам представите ти за реалността. Прочел съм ти никът 2 пъти в някаква тема, в някакъв форум.

Аз приемам, че горе-написаното е нещо, в което вярваш. Реалността и нормата за нормално се определя от масите. При масите - написаното от теб не се наблюдава. Хората са заедно по други причини. Да искат да са заедно непрекъснато рядко е една от тях.
Виж сега, звучиш малко...прекалено самоуверено и дори високомерно, всичко ти е ясно, ти си над нещата и прочее. Поработи малко над това и се замисли дали пък това не е пречка за създаване на стабилна връзка. То не може само кофти жени около тебе да е имало, предполагам е имало нещо, което ги е дистанцирало от създаване на стабилна връзка. Но не прави генерални изводи за масите на база твоя собствен опит, така както ме учиш, че аз не трябва да правя генерални възгледи на базата на моя такъв. Предварително се извинявам, ако навлизам прекалено много в личното ти пространство, темата не е за това, но ти сам сподели някои неща за себе си в личен план и това ме провокира. Ако позволиш непоискан съвет от един по-опитен човек, каквато съм аз. Ако не - още веднъж извинявай за коментара ми и за намесата.

# 260

Виж сега, звучиш малко...прекалено самоуверено и дори високомерно, всичко ти е ясно, ти си над нещата и прочее. Поработи малко над това и се замисли дали пък това не е пречка за създаване на стабилна връзка. То не може само кофти жени около тебе да е имало, предполагам е имало нещо, което ги е дистанцирало от създаване на стабилна връзка. Но не прави генерални изводи за масите на база твоя собствен опит, така както ме учиш, че аз не трябва да правя генерални възгледи на базата на моя такъв. Предварително се извинявам, ако навлизам прекалено много в личното ти пространство, темата не е за това, но ти сам сподели някои неща за себе си в личен план и това ме провокира. Ако позволиш непоискан съвет от един по-опитен човек, каквато съм аз. Ако не - още веднъж извинявай за коментара ми и за намесата.

Аз не пиша мнението си от лично мой горчив опит. Нямам пречка за създаване на стабилна връзка и не помня да съм споменавал подобно нещо. Нещо или не съм се изразил както трябва, или не си ме разбрала. Имал съм две дългогодишни стабилни връзки. Едната 6, а другата 2 години.

Аз го пиша от наблюденията си над опитът и емоциите на други хора, което прави мнението ми още по-дистанцирано и обективно. Щом различни, независими един от друг хора, живеещи по различен начин, че дори и в различни държави, стигат до един и същи етап в отношенията си - проблемът не е в мен, а и няма как да е в мен, след като аз съм единствено страничен наблюдател.

Не бих генерализирал въз основа личен опит и преживявания. Това звучи нелепо, а и ще е крайно неточно съждение.

# 261
Понеже спомена за някакви откази, че мъжът трябвало да е активната страна и това изморявало помислих, че това е проблем за теб. А и обикновено хората,  кандидатстващи за участие в Женени от пръв поглед са необвързани, затова помислих, че твоята ситуация е такава. Както и да е, спирам със спама и продължавам да следя темата.

# 262
Написах го защото е мъжката реалност, която жените май не осъзнават. Не само моята, а на всички необвързани мъже.

# 263
Необвързаните /а и не само/ жени също имат своите "демони", вярно че са по-различни, но ги има.

# 264
Много елементарно събрани двойки.
Пък специалистите много...

# 265
Най-интересни са ми Ивана и Мерал. Другите не знам защо не чак толкова

# 266
Скучновато започва епизодът.

# 267
  • София
Светлозар как зяпна, когато влезе Таня. Видя се, че много я хареса. Даже май е надминала очакванията му

# 268
Laughingеххх, как го проточват само с тези реклами..
а Светозар как се облещи като видя булката Laughing

# 269
Ама и тя го хареса. Според мен си подхождат.

Общи условия

Активация на акаунт