Женени от пръв поглед < II сезон > тема 2

• 48 572
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Абе казвам ви аз, че палавник ще дойде Bowtie

На мен ми се стори, че се позазяпа на няколко пъти към кумата – жената с черната коса.
А и на моменти имаше доста мръснишки поглед.
Неприятен тип.

# 391
  • Terra incognita
https://www.facebook.com/vasilena.despotova Васка
https://instagram.com/ivayla.aramusic1?utm_source=ig_profile_sha … hid=1dj1mm1kobepq Иванка
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000546357685 Никифор
Никифор излезе, че има и профил в Елмаз. Бая го е закъсал 😀

# 392
Лелеее, инстаграма на Ивана направо ме потресе. Големи напъни да го докара на Ни Ло.

Не разбрах какво ви потресе в профила на Светозар. Прегледах го и нищо кой знае какво не видях. Или съм пропуснала нещо?

# 393
Василена има снимки във ФБ, качени на 28 януари, на фона на море/океан. Вероятно от медения месец.

# 394
  • Terra incognita
На мен не ми допаднаха постовете на Светозар. Доста плосък хумор със сексуален подтекст.

# 395
  • На морето!
И на мен ми направи лошо впечатление чувството му за хумор. Като цяло не ми се вижда много добър избор, инфантилен, наивен и нерешителен, според мен ще я изнервя страшно много. Тя търси силно рамо, на което да се облегне, той майка-орлица, която да се грижи за него и да му се възхищава.

# 396
Шегата с бетона, както и тази за килограмите, бяха защитна реакция и начин отсега да си каже и предупреди, кои са нещата, които го притесняват в него.

Дано да се получи между тях, мисля че те имат най-големи шансове поне да станат близки.

# 397
На мен занятието му много не ми стана ясно, освен че прави ремонт на етаж. Някак го смотолеви "консултирам ресторанти". Дано да има стабилна работа Светозар, за мъж на 56 е неприемливо още да търси себе си в професионален план.

# 398
  • Terra incognita
Е нали е експерт по безипасност на храните. Поне така гръмко го обявиха.
Ако и той се окаже "експерт" като сватовниците на предаването, олеле.

# 399
  • София
Светозар и Таня снощи и двамата бяха много притеснени и нормално да изглеждат не на място и да ръсят тъпотии. Надявам се да им се получи. И двамата изглеждат сериозни и доста добре премислили нещата.

# 400
Честит имен ден на Никифор!

В началото като ги представяха ми беше много симпатичен, но нещо вече не ми е такъв - един такъв отпуснат льольо. И тази булка дето са му я избрали капризната... ще е леле-мале.

# 401
  • Тра-ла-ла
Нищо кофти няма във фейсбук профила на Светозар. Или сте очаквали да има само снимки на внучета и постове за рецепти за болежки на 3тата възраст?...щото нали на еди каква си възраст човек трябва да се държи по определен начин Laughing Само снимките с мечката са доооста тъпи.

# 402
  • Terra incognita
Да бе, все едно баща ми да пуска подобни лафове, като някакъв пубер. ММ не си публикува подобни простотии, какво остава за мъж на 56, който би трябвало да улегнал и сериозен, а не да пуска лафове за минети и сутиени.

# 403
Да бе, все едно баща ми да пуска подобни лафове, като някакъв пубер. ММ не си публикува подобни простотии, какво остава за мъж на 56, който би трябвало да улегнал и сериозен, а не да пуска лафове за минети и сутиени.

Ето защо опира до предаване, за да си намери жена. Коя нормална ще се хване с тоя

# 404
На мен занятието му много не ми стана ясно, освен че прави ремонт на етаж.

Според снимките му във Фейсбук – май по-скоро е професионален протестър.
И имаше намек май, че е бил кандидат-депутат.

Общи условия

Активация на акаунт