Женени от пръв поглед < II сезон > тема 2

• 48 577
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро. Таня и Зарко са готини, а не очаквах. Тя ми се виждаше надута с медалите си, а той мил и скромен. Това ми мнение се промени. Тя изглежда доволна и позитивна.
Иванка и Мерал може би няма да ги бъде, с тази нейна кариера...

За днес ще видим. Този Никифор верно прилича на исипаняк, а булката беглец Васка ще направи шоу. hahaha

# 376
Има дъщеря.И мисля,че тя прошепна на Таня,че той е много забавен.

Не, собствената й дъщеря го каза това - нали докато чакаха Таня, Светозар се шегуваше с гостите нещо. Неговата дъщеря е тъмнокоса

# 377
Аз дъщерята на Светозар не я видях на сватбата. Една червенокоса беше, но сякаш липсваше

# 378
Беше. Даже каза, че харесва Таня.

# 379
Аз дъщерята на Светозар не я видях на сватбата. Една червенокоса беше, но сякаш липсваше
Там беше. С чевена коса и лоши зъби. Peace

# 380
Погледнахте ли фейса на Светозар,ами някак хм..много "младежки" го раздава Simple SmileАз ли съм консерва,но някакви шегички просташки,няма тежестта на 56 г.мъж.Олеква ми нещо.Иначе виждам и от политика се вълнува.

# 381

Много бил забавен  Sick

# 382
Дайте ги тези фейсбук профили?! 😁

# 383
  • Terra incognita
Добро утро! ☕
Може ли някой да пусне фб профилите на участниците, благодаря Simple Smile
Поправям се, намерих го този "уникален" шегобиец https://www.facebook.com/svetozar.filipov
Верно много плоски и елемвнтарни шеги, като за 56- годишен.

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 10:23 от VickyTaylor

# 384
Верно "шегоубиец" 😂
Аз не бих го изтърпяла, съпругата му шзглежда сериозна жена и на моменти ми се стори, че и е неудобно от шегите му.

# 385
Цитат
Светозар на профилната си у фейса се е докарал на Кевин Костнър

Това си е Кевин Костнър Simple Smile

Тя ми се виждаше надута

И на мен в началото така ми изглеждаше, най-вече заради походката й - леко високомерна. Но после се сетих, че това при нея си е професионално изкривяване. Всички гимнастички ходят, като нея - наперено с високо вдигната глава и сякаш не стъпват на земята

А шегите на Светозар бяха тъпи, но ми се струва, че той е от типа хора, които когато са под напрежение се чудят какво да говорят, за да поддържат разговор и започват да говорят тъпотии. Като се успокои ще се оправят нещата според мен

# 386
  • Terra incognita
Доста са му гадни шегите във фейса, с ед7н такъв сексуално- просташки привкус.

# 387
Ужас. Простак

# 388
Абе казвам ви аз, че палавник ще дойде Bowtie

# 389
  • София
Доста интересен откъс дадоха от следващият епизод.

Според мен тук ще е интересно. Василена яко беше под пара и с претенции, а той като влизаше в ритуалната - все едно е глътнал бастун и нейните гости май не бяха никак очаровани.

Общи условия

Активация на акаунт