Женени от пръв поглед < II сезон > тема 2

• 48 584
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • Тра-ла-ла
Светозар много преиграваше, според мен, а и с мечешкото си чувство за хумор и поглед на някакъв сметкаджия - действа много отблъскващо.
Баш такъв вид има Grinning

# 361
Василена да не му е казала, че има дете, защото казва "Извини ме, ситуацията е такава!"?
Едва ли затова, няма начин да не са ги питали дали имат против партньор с деца от предишни връзки.

# 362
Едва ли е голяма изненада, че имат деца, особено, ако са на определена възраст

# 363
  • Телиш/Плевен
Епизодът ми беше малко скучен, но пък мисля, че Таня и Светозар наистина се харесаха и се надявам да останат заедно и занапред. И на мен в тях ми е основната надежда за положителна развръзка. При Ивана и Мерал нещата са 50:50 според мен.

С нетърпение чакам да видя какво ще стане утре с Василена и Никифор. Промото остави у мен впечатление, че се познават отпреди, но да видим.

# 364
Верно, че звучи малко особено Светозар, но пък предполагам, че човекът се смущава доста от камерите. Представям си какво е да ти записват и показват по телевизията всяка дума, всеки жест. В това отношение Ивана има повече опит и артистичност, все пак е на сцена и от това печели много. Мерал ме учуди с кафето - как нататък щели да се редуват.

# 365
Добро утро,

Аз ли съм голямо дърво и живея в друг свят, но как аджеба слид два три часа и ще се мляскат като някакви тийнове? Снощната двойка, мъжът някакво странно чувство за хумор, от тези които разказват постоянно вицове и се смеят и след тях пълно мълчание, да се чуди човек къде да се засмее. Булката симпатична ми се стори, някой писа мъже и на успокоителни да е била. 😂
Мерал и Ивана, още когато я слушах как говори ми стана ясно, че тази девойка иска да си направи реклама или да я види някой от Пайнера 😂 Жалко,че момчето изглежда симпатично и сериозно, очаква да създаде семейство, а булката други върни я тресат.
Интересна ще ми е днешната двойка, какво ли е станало та първата им реакция е такава?

# 366
Никифор каза "не съм очаквал да видя такова нещо"...а не този/такъв човек, та какво ли е станало... Едва ли нарича Василена "нещо".

Явно има предвид "такова отношение", "такова поведение.............." Simple Smile За всяка една двойка анонса до сега беше  - някой ще се изненада неприятно, но мисля, че вече е време наистина да се случи! Simple Smile За това го запазиха за накрая и не даваха много кадри с тях. Или ще се включи някоя резервна двойка(нали били 4 уж) или ще си продължи формата само с 2 - като гледам този път бавят повече за да си запълнят епизодите.

Мерал горкия търсеше някакъв контакт с жена си, чудеше се как да й срещне погледа, а тя забила нос в яденето, отговаря уклончиво, колкото да поддържа разговора и да не излезе съвсем неучтива и докато вървят само търси камерите и се държи все едно снима клип - подскача и пищи Испанияяяя! Simple Smile Жалко за него - той си търси наистина човек до себе си, а мацката просто се рекламира!

Дано поведението на Светозар наистина е от притеснение, приятеля - кум изглежда много приятен и интелигентен човек - сигурно някъде дълбоко в Светозар ги има и тези черти. Помните ли Таня, когато каза на срещата с приятелките си, че никой не й бил казвал "обичам те", освен децата - дали имаше предвид напоследък, или по принцип? Може да е имала някакъв по-студен мъж, с когото накрая да не са били толкова близки и сега след  болестта да е решила да живее на макс!

А за поведението на Таня - тя все пак е спортистка - сигурно е свикнала да се мобилизира и да не показва особено вълнение преди участия! Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 07:36 от ssiillvvyy

# 367
Интересно ми е да разгледам фейсбука на Светозар и  на Таня. Бихте ли ми помогнали да ги намеря.

# 368
Дайте да видим и профилът и на третият младоженец? 🤔

# 369
Ще видим Таня колко време ще побърка бетоня Bowtie
Светлозар има ли деца, дадоха ли ги?

# 370
Ще видим Таня колко време ще побърка бетоня Bowtie
Светлозар има ли деца, дадоха ли ги?
Има дъщеря

# 371
Има дъщеря.И мисля,че тя прошепна на Таня,че той е много забавен.

# 372
  • густо майна Филибето
Нескопосана беше шегата за бетона, но и притеснението е голямо. Все пак от него се очаква да заведе младоженката в дома си, може да е опит да я подготви психически, че нищо розово не я чака.
  На тази възраст хората са готови да направят много компромиси, нещо като брак по сметка, така че от тези двамата може и много стабилна двойка да се получи.
Да, дъщеря й й прошепна, че Светозар е много забавен. Тя е видяла много повече от нас Wink

# 373
А, сигурно и е много забавно на дъщерята, с този баща палавник Bowtie

# 374
Светоззар прояви доста дървено чувство за хумор с бетона и електроцентралата снощи, но мисля, че беше и много притеснен, то се видя, че стои сковано. Дано по-нататък да разчупи малко.
Никифор под това, че "не е очаквал такова нещо", според мен имаше точно предвид, че не е очаквал да са се виждали, явно се почувстваха неловко от ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт